Events op een historisch landgoed

Onvergetelijke eindejaarsevents bij Kasteel Vaalsbroek

Inspiratie

Voor onvergetelijke (eindejaars)events bij Kasteel Vaalsbroek

Winter BBQ

Op de binnenplaats of op één van de prachtige terrassen van het historische kasteel kan er een bourgondische winter BBQ plaatsvinden. Hier proef je hoe Zuid-Limburg smaakt, met lokale producten, rijkelijk vloeiende wijnen en smaakvol, eerlijk vlees.

Vol sfeer

Winter op een historisch landgoed bij Kasteel Vaalsbroek is de perfecte locatie om in sfeer stil te staan bij het afgelopen jaar. Als Limburgers weten wij hoe belangrijk het is om te genieten van het leven. Goed eten, aandacht voor elkaar en tijd vrijmaken voor ontspanning. Want de beste dingen ontstaan wanneer je plezier hebt in wat je doet.

Vermaak

Met muziek, een pubquiz of tafelentertainment maken we de avond onvergetelijk. En wil je het verder uitbreiden? Denk dan aan een burger workshop of laat jouw medewerkers door middel van opdrachten hun eigen kerstpakket samenstellen.

Activiteiten

Voor onvergetelijke (eindejaars)events bij Kasteel Vaalsbroek

Burger Workshop

Ga in teams aan de slag en creëer jouw eigen signature burger! Wie maakt de beste hamburger van de dag? Geniet van alle heerlijke creaties gemaakt met de meest verse ingrediënten. Naar jouw wens creëren we een heerlijke warme sfeer waarbij je wordt omringd door vuurkorven.

Shop je kerstpakket

Bedank jouw werknemers voor een geslaagd jaar met een creatief en persoonlijk kerstpakket! Jouw team gaat erop uit om tijdens opdrachten hun eigen kerstpakket samen te stellen. Een custom made afsluiting van het jaar!

Waar is Winter op een historisch landgoed?

 • Kasteel Vaalsbroek

  Uniek kasteel voor bijzondere bijeenkomsten Vaals - Limburg

  Omringd door de glooiende heuvels van Zuid-Limburg vind je een historisch landgoed. Een stukje buitenland in eigen land. Een uniek decor voor bijzondere bijeenkomsten met de mogelijkheid om te overnachten. Hier komen gastronomie, historie en beleving samen. Welkom bij Kasteel Vaalsbroek!

“Als Limburgers weten wij hoe belangrijk het is om te genieten van het leven. Goed eten, aandacht voor elkaar en tijd vrijmaken voor ontspanning. Want de beste dingen ontstaan wanneer je plezier hebt in wat je doet.”


             Bilderberg Hotels Event Hotels Nederland - Director of Operations - Ernst van der Waal.jpg

Meer inspiratie

 • Vanaf 20 personen
  Op maat

  Winter BBQ

  De winterbarbecue staat in het teken van samenkomen en genieten van de heerlijkste gerechten.

 • Tot 150 personen
  Op aanvraag

  Winter in the Woods

  Of je nu de hoogtepunten van dit jaar wil vieren, samen wil evalueren of plannen wil maken voor het nieuwe jaar; Winter in the Woods biedt de ideale setting. Gelegen naast het statige Hotel De Bilderberg combineer je hier het beste van twee werelden; een zakelijke bijeenkomst wordt hier gecombineerd met de rust en ontspanning van de natuur.

 • 50 tot 200 personen
  Prijs op aanvraag

  De Buitenplaats

  Een buitengewoon unieke outdoor locatie, verscholen in de bossen van Garderen. Kom jij dineren in de tent, barbecueën in het bos of loungen bij het water?