Events op een historisch landgoed

Onvergetelijke eindejaarsevents bij Kasteel Vaalsbroek

 • Tot 350 personen
 • Prijs op aanvraag
 • Flexibel

Organiseer dit najaar jouw meeting, nieuwjaarsborrel of (eindejaars)event op een historisch landgoed in het Limburgs heuvellandschap. Goed eten, aandacht voor elkaar en tijd vrijmaken voor ontspanning staan hierbij centraal. De beste dingen ontstaan wanneer je plezier hebt in wat je doet.

Inspiratie

Voor onvergetelijke (eindejaars)events bij Kasteel Vaalsbroek

Winter BBQ

Op de binnenplaats of op één van de prachtige terrassen van het historische kasteel kan er een bourgondische winter BBQ plaatsvinden. Hier proef je hoe Zuid-Limburg smaakt, met lokale producten, rijkelijk vloeiende wijnen en smaakvol, eerlijk vlees.

Vol sfeer

Winter op een historisch landgoed bij Kasteel Vaalsbroek is de perfecte locatie om in sfeer stil te staan bij het afgelopen jaar. Als Limburgers weten wij hoe belangrijk het is om te genieten van het leven. Goed eten, aandacht voor elkaar en tijd vrijmaken voor ontspanning. Want de beste dingen ontstaan wanneer je plezier hebt in wat je doet.

Vermaak

Met muziek, een pubquiz of tafelentertainment maken we de avond onvergetelijk. En wil je het verder uitbreiden? Denk dan aan een burger workshop of laat jouw medewerkers door middel van opdrachten hun eigen kerstpakket samenstellen.

Activiteiten

Voor onvergetelijke (eindejaars)events bij Kasteel Vaalsbroek

Burger Workshop

Ga in teams aan de slag en creëer jouw eigen signature burger! Wie maakt de beste hamburger van de dag? Geniet van alle heerlijke creaties gemaakt met de meest verse ingrediënten. Naar jouw wens creëren we een heerlijke warme sfeer waarbij je wordt omringd door vuurkorven.

Shop je kerstpakket

Bedank jouw werknemers voor een geslaagd jaar met een creatief en persoonlijk kerstpakket! Jouw team gaat erop uit om tijdens opdrachten hun eigen kerstpakket samen te stellen. Een custom made afsluiting van het jaar!

Waar is Winter op een historisch landgoed?

“Als Limburgers weten wij hoe belangrijk het is om te genieten van het leven. Goed eten, aandacht voor elkaar en tijd vrijmaken voor ontspanning. Want de beste dingen ontstaan wanneer je plezier hebt in wat je doet.”


             maryloes-baur gespiegeld.png

Meer inspiratie