In je eigen bubbel

Scoort het hoogst op hilariteit

 • Tot 10 personen
 • Op maat
 • 1 uur

Om uit je bubbel te komen, moet je er soms eerst in. Letterlijk. Bubble Ball scoort het hoogst als het gaat om competitie, hilariteit en samenwerking. Duik jij de Bubble Ball in?

Wat ga je doen?

Vooral heel veel lachen! Tijdens deze ludieke, sportieve activiteit ga je de strijd aan met je team. Onze professionele spelleider zorgt voor een spannende wedstrijd. Welk team werkt het beste samen om zoveel mogelijk goals te scoren? 

Door de botsingen die je onderling maakt, staat Bubble ball garant voor spektakel, hilarische momenten en veel lachende gezichten. Maak je over de landing geen zorgen, de grote plastic bal houdt je veilig.

“Wat hebben we gelachen als team. Dit is een geweldige activiteit. Lekker in je eigen bubbel, maar toch samen.”

Voor wie?

Deze sportieve activiteit is uitermate geschikt voor kleine groepen die zin hebben in een leuk spelelement en niet bang zijn voor competitie. De Bubble zorgt voor een veilige landing.

Wat heb je nodig?

Een gezonde dosis competitiviteit. Het spel doet de rest!

Waar is "In je eigen bubbel"?

 • Hotel 't Speulderbos

  De meest creatieve vergaderlocatie op de Veluwe Garderen - Veluwe

  Vergaderen is leuk! Daar geloven wij bij Hotel ’t Speulderbos heilig in. Op deze vergaderlocatie, gelegen in één van de oudste bossen van ons land, voegen we creativiteit en plezier toe aan iedere bijeenkomst. Het effect? Bijeenkomsten vol ideeën, fun en samenwerking.

 • Hotel De Bovenste Molen

  Vergaderruimtes in het Limburgse bos Venlo - Limburg

  Wanneer je komt vergaderen bij Hotel De Bovenste Molen in Venlo is er één ding zeker: Hier wil je naar buiten. Gelegen in de idyllische bossen van Noord-Limburg wordt je omringt door stromende beekjes en het geluid van fluitende vogels. Inzichten en ideeën voor de vergadering komen hier vanzelf.

 • Hotel De Bilderberg

  Congreslocatie in het groen Oosterbeek - Veluwe

  Een prachtig landgoed, verscholen in de bossen bij Arnhem. Een diversiteit aan vergaderfaciliteiten gecombineerd met uitstekende service. Een plek met een rijke historie; hier vond namelijk de eerste Bilderbergconferentie plaats. Welkom bij Hotel De Bilderberg. Dé partner in de organisatie van bijzondere bijeenkomsten.

 • Château Holtmühle

  Vergaderen in een authentiek kasteel Tegelen - Limburg

  Verscholen in het Limburgse groen. In het middeleeuwse kasteel komen gastvrijheid en stijl samen.

 • Résidence Groot Heideborgh

  Inspirerend vergaderen op de Veluwe Garderen - Veluwe

  Vergaderen en tegelijkertijd ontspannen? Het kan bij Résidence Groot Heideborgh! Kies jij voor een schommelstoel om nieuwe plannen te maken, een sfeervolle huiskamer voor een coaching sessie of voor de Buitenplaats waar je een onvergetelijk evenement organiseert midden in de Veluwse bossen?

 • Kasteel Vaalsbroek

  Uniek kasteel voor bijzondere bijeenkomsten Vaals - Limburg

  Omringd door de glooiende heuvels van Zuid-Limburg vind je een historisch landgoed. Een stukje buitenland in eigen land. Een uniek decor voor bijzondere bijeenkomsten met de mogelijkheid om te overnachten. Hier komen gastronomie, historie en beleving samen. Welkom bij Kasteel Vaalsbroek!

"Wil jij met jouw team een leuke activiteit organiseren om fun toe te voegen aan je bijeenkomst? Ik adviseer je graag over de mogelijkheden!"


             Marieke.png

Meer inspiratie

 • Als extra te boeken bij een meeting
  Tot 20 personen €500, daarna €10 p.p.

  Boogschieten

  Met het Middeleeuwse Kasteel als decor waan je jezelf echt even in de wereld van Robin Hood.

 • Vanaf 10 personen
  Op maat

  Workshop Schapendrijven

  Schapen en mensen hebben meer gemeen dan je denkt! Ontdek tijdens deze bijzondere teambuildingsactiviteit de diverse metaforen zoals communicatie, leiderschap en rollen binnen een groep. Wie heeft als eerste zijn schaapjes op het spreekwoordelijke droge?

 • 10 - 2000
  Op maat

  Haka Workshop

  Tijdens deze workshop spat de energie er echt vanaf! Lichaamsbeweging speelt geen grote rol, maar mimiek wel. Als ijsbreker aan het begin van de dag of als energizer na de lunch, deze workshop is altijd een succes!