Fietsliefhebber Herman ervaart het Klavertje Vier Fietsarrangement

Deel deze pagina

'Het arrangement boeken en uw koffers pakken, meer hoeft u niet te doen om een mooie, korte fietsvakantie te beleven. Alles wordt keurig geregeld door Bilderberg', zegt Herman van Genieten op 2 Wielen. Herman is met het Klavertje Vier Fietsarrangement bij ons verbleven. In deze blog vertelt Herman alles over het arrangement en zijn ervaringen.

Over Genieten op 2 Wielen

Herman van Genieten op 2 Wielen schrijft een gedetailleerde fietsblog, van een lange fietsreis in Spanje tot een fietsvakantie in eigen land. Herman deelt graag zijn fietservaringen, voorzien van praktische tips en beoordelingen. Op uitnodiging kwam Herman genieten van het Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement. 

Over het Klavertje Vier Fietsarrangement

Met het 5-daagse Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement fietst u van hotel naar hotel door de prachtige Veluwe. Elke avond verblijft u in een ander gastvrij Bilderberg hotel, waar u kunt genieten van een culinair diner, luxe hotelfaciliteiten en de Bilderbergse gastvrijheid. Zo bent u vijf dagen onderweg en verblijft u in vier verschillende Bilderberg hotels.

“Alles wordt keurig geregeld door Bilderberg. Ideaal voor wie weinig ervaring heeft met fietsvakanties.”

BEOORDELING VAN FIETSEXPERT HERMAN

Naar aanleiding van het verblijf bij Bilderberg met het Klavertje Vier Fietsarrangement deelt Herman zijn meest belangrijke ervaringen:

  • De bezochte hotels beschikken over luxueuze kamers en gaven meerwaarde aan de fietsvakantie
  • Fietsberging en oplaadfaciliteiten zijn aanwezig bij de vier hotels
  • De hotels zijn omgeven door mooie fietspaden in de Veluwse natuur
  • Het bagagetransport van hotel naar hotel is erg comfortabel
  • Het ontbijt, de diners en de extra faciliteiten maken het Klavertje Vier Arrangement extra bijzonder

Hotels en Fietsroutes

Hotel 1: Résidence Groot Heideborgh

De route begint bij Résidence Groot Heideborgh in Garderen. Dit hotel begeeft zich in een rustige, bosrijke omgeving. 's Avonds geniet u van een culinair diner in Restaurant Het Element en een goede nachtrust. Het gevarieërde ontbijtbuffet bezorgd u een goed begin van de dag, waarna u met veel energie aan uw fietstocht kunt beginnen. De fietsroute krijgt u mee vanuit het hotel. Met deze fietsroute fietst u over de glooiende heidevelden en zult u uiteindelijk uitkomen bij het volgende hotel; Hotel De Bilderberg in Oosterbeek.

Hotel 2: Hotel De Bilderberg

Hotel De Bilderberg in Oosterbeek is prachtig gelegen in een bosrijke omgeving. Culinair eten in Julia's Kitchen, een gezellige bar, vriendelijk personeel en een ruim ontbijtbuffet zijn dé ingrediënten ter voorbereiding op de vierde fietstocht. 

Fietsroute 2 komt langs het interessante Airborne Museum in Oosterbeek en mits gewenst door Nationaal Park De Hoge Veluwe. Via Otterlo fietst u naar Hotel 't Speulderbos in Garderen.

Hotel 3: Hotel 't Speulderbos

U verblijft met het Klavertje Vier Fietsarrangement voor een tweede keer in Garderen; dit keer Hotel 't Speulderbos. Ook hier geniet u van luxe faciliteiten, een mooie omgeving en heerlijk eten in Restaurant 't Speulderbos.

Fietsroute 3 brengt u weer door de begroeide bossen en uitgestrekte heides naar het koninklijke Hotel De Keizerskroon.

Hotel 4: Hotel De Keizerskroon

Hotel De Keizerskroon is gelegen in Apeldoorn naast Paleis Het Loo. Kom optimaal tot rust in dit recent gerenoveerde hotel. Kijk uw favoriete serie via de Chromecast op uw hotelkamer en geniet van beroemde grillgerechten in Kingstreet Restaurant

De laatste route leidt u via een bosrijke route door Apeldoorn, langs Assel en andere mooie plekken terug naar Résidence Groot Heideborgh.

Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement

Fiets vijf dagen van hotel naar hotel en geniet onderweg van de prachtige Veluwe en onze gastronomische gastvrijheid.

Vanaf
€899,00
op basis van 2 personen

Bekijk arrangement

“Het is heerlijk fietsen op de Veluwe; u fietst voornamelijk langs rustige en verharde fietspaden, door bossen of heide.”