Hotel ’t Speulderbos Restaurant

GASTVRIJ OP AFSTAND

We verzekeren u ervan dat ook in deze onzekere tijd het welzijn van onze gasten en onze medewerkers onze hoogste prioriteit blijft. Het restaurant en grand café van Hotel 't Speulderbos zijn geopend. Voor het ontbijt en diner werken wij met tijdslots. Voor het diner kunt u aan tafel rond 18.00 uur of rond 20.00 uur. Het tijdslot van uw voorkeur kunt u bij check-in bespreken met een van onze medewerkers. Het is verstandig om vooraf te reserveren, omdat slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar is en het restaurant hierdoor al snel vol raakt. Voor het terras kunt u enkel reserveren aan de deur. 

Restaurant 't Speulderbos

Telefoon: +31 (0)577 46 15 46

E-mail: speulderbos@bilderberg.nl

Het restaurant van Hotel ’t Speulderbos verwelkomt u graag voor een diner. Wij werken tot en met 13 augustus met een Chefs Menu. Heeft u nog speciale dieetwensen of allergieën? Geef het door, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Openingstijden

Lunch Ma t/m zo 12.00 tot 17.00 uur
Diner Ma t/m zo 18.00 tot 21.00 uur

Reserveren

Telefoon +31 (0)577 46 15 46
speulderbos@bilderberg.nl

Reserveer nu online

Over onze FoodCourt

De gerechten wisselen met het seizoen en worden vers voor u bereid door onze chef-kok en zijn team. Naast gerechten die voor u à la minute worden klaargemaakt, kunt u genieten van frisse salades, verse soepen, pruttelende stoofpannen, Italiaanse pasta’s, vers huisgemaakt brood en vegetarische gerechten. Voor het dessert kiest u uit verschillende zoete desserts of u stelt vanaf de kaastrolley uw persoonlijke kaasplankje samen.

RESTAURANT 'T SPEULDERBOS

Lunch, FoodCourt en Le Bistro

LUNCH

Geniet tijdens de lunch bij Hotel ’t Speulderbos van frisse salades, huisgemaakte soep, ambachtelijk brood met smaakvol beleg, eiergerechten of ga voor onze beroemde Bilderburger met huisgemaakte friet. Heeft u moeite met kiezen of wilt u de ultieme lunch ervaren? Stel uw lunch dan zelf samen, door een ambachtelijk broodje te combineren met een salade of soep.

FoodCourt

Bij onze FoodCourt kunt u genieten van een culinair diner. Heeft u dieetwensen of vragen over allergenen, vertel het ons. Wij helpen u graag in het maken van een goede, bij u passende, keuze. Ook aan de kleintjes is gedacht, met een speciaal kinderbuffet in de weekenden en vakantieperiodes.

In verband met een variabel menu is er geen menukaart beschikbaar.

*Het diner vindt plaats in de FoodCourt of Le Bistro. Mocht u willen weten welk restaurant er geopend is tijdens uw verblijf, dan kunt u een week voor de aankomstdatum contact met ons opnemen.

Le Bistro

Geniet van smaakvolle bistro gerechten bij ons restaurant Le Bistro. Neem plaats aan de gezellige tafeltjes binnen of, wanneer het weer het toelaat, buiten op het lounge terras van het restaurant. Gaat u voor de steak tartare of toch de klassieke oesters? Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met huisgemaakte friet en een frisse salade. De keuken sluit om 21.00 uur.

*Het diner vindt plaats in de FoodCourt of Le Bistro. Mocht u willen weten welk restaurant er geopend is tijdens uw verblijf, dan kunt u een week voor de aankomstdatum contact met ons opnemen.

CULINAIRE ARRANGEMENTEN

Reviews Restaurant 't Speulderbos & Le Bistro

Tijdens ons verblijf 3 keer in het hotel gegeten

"We hebben daar 3 keer gegeten tijdens ons verblijf in het hotel. 1 keer 'show cooking' gehad. Wat een keus aan zowel voor- en hoofdgerechten en desserts. HEERLIJK!"

Stijn Heuvels - bezocht Restaurant 't Speulderbos in april 2019

Echt genieten

"Kopje koffie na aankomst, met gebak. Mijn man appeltaart en ik heerlijke carrot cake. Hierna had mijn man een plaatselijk biertje en ik rosé. Echt genieten. Zeer vriendelijke bediening en fijne tips over de omgeving."
 

Trea41165 - bezocht Le Bistro in maart 2019

Heerlijk eten

“Twee avonden gegeten in het vernieuwde restaurant van het Speulderbos. Beide dagen een andere invulling geven aan het buffet, waardoor je niet twee dagen hetzelfde eet. Ondanks de drukte op vrijdag en zaterdag werd er goed bijgevuld en greep je niet mis op een van de lekkere gerechten. Daarnaast erg leuk dat een chef live vis en vlees voor je bereid.”

Jansen - bezocht Restaurant 't Speulderbos in november 2018