Hotel ’t Speulderbos Restaurant

GASTVRIJ OP AFSTAND

We verzekeren u ervan dat ook in deze onzekere tijd het welzijn van onze gasten en onze medewerkers onze hoogste prioriteit blijft. Wij houden ons aan de maatregelen van de overheid. Het restaurant en grand café van Hotel 't Speulderbos zijn geopend. Voor zowel het ontbijt als het diner werken wij met tijdslots. Heeft u een arrangement inclusief diner gereserveerd? Wij adviseren u het tijdslot van uw voorkeur voorafgaand met ons te bespreken per mail of telefoon. Uw voorkeur bespreken bij check-in is ook mogelijk, echter zijn er dan beperkte tijdstippen mogelijk. Wanneer u geen arrangement heeft gereserveerd, maar wel wenst te dineren is het verstandig om tijdig uw tafel te reserveren. Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar is en het restaurant raakt snel vol. Heeft u een overnachting zonder diner gereserveerd? Houdt u er dan rekening mee dat ons restaurant mogelijk al volgeboekt is. 

Restaurant 't Speulderbos

Telefoon: +31 (0)577 46 15 46

E-mail: speulderbos@bilderberg.nl

mailto:speulderbos@bilderberg.nl

Het restaurant van Hotel ’t Speulderbos verwelkomt u graag voor het diner. Wij werken met twee dinerconcepten; een à la carte menu en het FoodCourt. Wilt u weten welk dinerconcept wij tijdens uw verblijf serveren? Op vrijdagen is de planning voor de volgende week bekend. Deze kunt u opvragen bij onze receptie. Heeft u nog speciale dieetwensen of allergieën? Geeft u dit dan aan ons door, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Openingstijden

Lunch Ma t/m zo 12.00 tot 17.00 uur
Diner Ma t/m zo 17.30 tot 21.00 uur

Reserveren

Telefoon +31 (0)577 46 15 46
speulderbos@bilderberg.nl

Reserveer nu online

Over ons FoodCourt

De gerechten wisselen met het seizoen en worden vers voor u bereid door onze chef-kok en zijn team. Naast gerechten die voor u à la minute worden klaargemaakt, kunt u genieten van frisse salades, verse soepen, pruttelende stoofpannen, Italiaanse pasta’s, vers huisgemaakt brood en vegetarische gerechten. Voor het dessert kiest u uit verschillende zoete desserts of u stelt vanaf de kaastrolley uw persoonlijke kaasplankje samen.

RESTAURANT 'T SPEULDERBOS

Lunch, FoodCourt en Le Bistro

LUNCH

Geniet tijdens de lunch bij Hotel ’t Speulderbos van frisse salades, ambachtelijk brood met smaakvol beleg, eiergerechten. U bent van harte welkom tussen 12.00u en 17.00u.

FoodCourt

Bij ons FoodCourt kunt u genieten van een culinair diner om zelf samen te stellen. De gerechten van het FoodCourt wisselen met het seizoen en worden vers voor u bereid door ons keukenteam. Naast gerechten die voor u à la minute worden klaargemaakt, kunt u genieten van frisse salades, verse soepen, pincho’s, pruttelende stoofpannen, bruschetta’s en natuurlijk diverse vegetarische gerechten. Als kers op de taart zorgen wij voor een uitgebreid dessertbuffet met o.a. diverse taarten, vers fruit, cheesecake en andere zoetigheden. Heeft u dieetwensen of vragen over allergenen, vertel het ons. Wij helpen u graag in het maken van een goede, bij u passende, keuze. Ook aan de kleintjes is gedacht, met een speciaal kinderbuffet in de weekenden en vakantieperiodes.

A La Carte

Geniet in ons restaurant van smaakvolle bistrogerechten van onze à la carte kaart. Neem plaats aan de gezellige tafeltjes binnen of, wanneer het weer het toelaat, buiten op het lounge terras van het restaurant. U heeft keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Alles is mogelijk! U kunt van onze à la carte kaart bestellen van 17.30u tot 21.00u.

CULINAIRE ARRANGEMENTEN

Reviews Restaurant 't Speulderbos & Le Bistro

Tijdens ons verblijf 3 keer in het hotel gegeten

"We hebben daar 3 keer gegeten tijdens ons verblijf in het hotel. 1 keer 'show cooking' gehad. Wat een keus aan zowel voor- en hoofdgerechten en desserts. HEERLIJK!"

Stijn Heuvels - bezocht Restaurant 't Speulderbos in april 2019

Echt genieten

"Kopje koffie na aankomst, met gebak. Mijn man appeltaart en ik heerlijke carrot cake. Hierna had mijn man een plaatselijk biertje en ik rosé. Echt genieten. Zeer vriendelijke bediening en fijne tips over de omgeving."
 

Trea41165 - bezocht Le Bistro in maart 2019

Heerlijk eten

“Twee avonden gegeten in het vernieuwde restaurant van het Speulderbos. Beide dagen een andere invulling geven aan het buffet, waardoor je niet twee dagen hetzelfde eet. Ondanks de drukte op vrijdag en zaterdag werd er goed bijgevuld en greep je niet mis op een van de lekkere gerechten. Daarnaast erg leuk dat een chef live vis en vlees voor je bereid.”

Jansen - bezocht Restaurant 't Speulderbos in november 2018