Résidence Groot Heideborgh Restaurant

GASTVRIJ OP AFSTAND

We verzekeren u ervan dat ook in deze onzekere tijd het welzijn van onze gasten en onze medewerkers onze hoogste prioriteit blijft. Wij houden ons aan de maatregelen van de overheid. Het restaurant van Résidence Groot Heideborgh is geopend. Buiten de openingstijden van Restaurant Het Element bent u van harte welkom in Grand Café V. Voor het diner werken wij met tijdslots. Het tijdslot van uw voorkeur kunt u bij check-in bespreken met een van onze medewerkers. 

Restaurant Het Element

Telefoon: +31 (0)577 46 27 00

E-mail: heideborgh@bilderberg.nl

Restaurant Het Element neemt u graag mee op een culinair avontuur! Laat u verrassen door het veelzijdige menu geïnspireerd door de omgeving van het hotel. Bereidt met verse, lokale ingrediënten, vol smaak. Kwaliteitsproducten zoals verse geitenkaas, biologisch kalfsvlees en seizoensgroenten uit de regio vormen een unieke basis. Alles wordt met passie en zorgvuldigheid bereid door onze chef en zijn keukenbrigade. Momenteel serveert het restaurant enkel diner in buffetvorm. Wilt u lunchen of borrelen, dan biedt ons Grand Café een passend alternatief.

Openingstijden

Ontbijt Ma t/m vr 07.00 tot 10.00 uur
  Za en zo 07.30 tot 11.00 uur
Lunch Ma t/m zo 12.00 tot 17.00 uur
Diner Ma t/m zo 18.00 tot 21.30 uur

 

 

 

Reserveren

Telefoon +31 (0)577 46 27 00
heideborgh@bilderberg.nl

Reserveer nu online

Restaurant het Element

Lunch, Grand Café en Het Proeflokaal

LUNCH

OPENINGSTIJDEN: 12.00 - 17.00 uur

Geniet in ons Grand Café van smaakvolle lunchgerechten. Bij mooi weer kunt u heerlijk genieten op onze grote terras met prachtig uitzicht over de Veluwse bossen. 

GRAND CAFE

OPENINGSTIJDEN: 08.00 tot 00.00 uur

Grand Café V is de huiskamer van ons hotel met een fantastisch terras. Hier kunt u genieten van het inmiddels beroemde Heideborgh koffie servies met huisgemaakte lekkernijen. Tegen het eind van de middag kunt u het aperitief laten begeleiden door heerlijke bittergarnituren. Momenteel is het Grand Café gesloten voor diner.

Het Proeflokaal

VOOR MEER INFORMATIE: +31 (0)577 46 27 00

Een zakenlunch of intiem diner? In de bijzondere ruimte van het Proeflokaal geniet u op intieme wijze van onze bijzondere gerechten. Vol sfeer en privacy! Het proeflokaal biedt plaats aan maximaal 40 personen. 

Culinaire arrangementen