Résidence Groot Heideborgh Restaurant

GASTVRIJ OP AFSTAND

We verzekeren u ervan dat ook in deze onzekere tijd het welzijn van onze gasten en onze medewerkers onze hoogste prioriteit blijft. Het restaurant van Résidence Groot Heideborgh is weer geopend. Vanwege de maatregelen moeten wij om 22.00 uur de deuren sluiten. Buiten de openingstijden van Restaurant Het Element bent u van harte welkom in Grand Café V. Hier serveren wij gerechten van de dagkaart. Voor het diner werken wij met tijdslots. Het tijdslot van uw voorkeur kunt u bij check-in bespreken met een van onze medewerkers. Voor het terras kunt u enkel reserveren aan de deur. 

Restaurant Het Element

Telefoon: +31 (0)577 46 27 00

E-mail: heideborgh@bilderberg.nl

Restaurant Het Element neemt u graag mee op een culinair avontuur! Laat u verrassen door de veelzijdige menukaart geïnspireerd door de omgeving van het hotel. Prachtig opgemaakte gerechten vol smaak en met verse, lokale ingrediënten. Kwaliteitsproducten zoals verse geitenkaas, biologisch kalfsvlees en seizoensgroenten uit de regio vormen een unieke basis. Daarnaast produceert het hotel haar eigen honing op het landgoed! De gerechten worden met passie en zorgvuldigheid bereid door onze chef en zijn keukenbrigade. Wilt u minder formeel dineren, dan biedt ons Grand Café een passend alternatief. Restaurant Het Element en ons Grand Café zijn geopend voor hotelgasten.

Openingstijden

Ontbijt Ma t/m vr 07.00 tot 10.00 uur
  Za en zo 07.30 tot 11.00 uur
Lunch Ma t/m zo 12.00 tot 17.00 uur
Diner Ma t/m zo 18.00 tot 21.30 uur

 

 

 

Reserveren

Telefoon +31 (0)577 46 27 00
heideborgh@bilderberg.nl

Reserveer nu online

Restaurant het Element

Lunch, Grand Café en Het Proeflokaal

LUNCH

OPENINGSTIJDEN: 12.00 - 17.00 uur

Geniet in ons Grand Café van smaakvolle lunchgerechten. Bij mooi weer kunt u heerlijk genieten op onze grote terras met prachtig uitzicht over de Veluwse bossen. 

GRAND CAFE

OPENINGSTIJDEN: 08.00 tot 00.00 uur

Grand Café V is de huiskamer van ons hotel met een fantastisch terras. Hier kunt u genieten van het inmiddels beroemde Heideborgh koffie servies met huisgemaakte lekkernijen. Tegen het eind van de middag kunt u het aperitief laten begeleiden door heerlijke bittergarnituren. Als diner serveren wij hier smakelijke Grand Café Specials. De keuken sluit om 21:30 uur.

Het Proeflokaal

VOOR MEER INFORMATIE: +31 (0)577 46 27 00

Een zakenlunch of intiem diner? In de bijzondere ruimte van het Proeflokaal geniet u op intieme wijze van onze bijzondere gerechten. Vol sfeer en privacy! Het proeflokaal biedt plaats aan maximaal 40 personen. 

Culinaire arrangementen