Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement

Fiets in vijf dagen van hotel naar hotel op de Veluwe en geniet elke avond van een culinair diner

Dit arrangement is op dit moment niet boekbaar.

 • 4 hotels
 • 4 nachten
 • 2 personen
Vanaf €850,00 Prijsoverzicht per verblijf met 2 personen

Met het 5-daagse Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement fietst u van hotel naar hotel door de prachtige Veluwe. Elke avond verblijft u in een ander gastvrij Bilderberg hotel, waar u kunt genieten van een culinair diner, luxe hotelfaciliteiten en de Bilderbergse gastvrijheid. Zo bent u vijf dagen onderweg en verblijft u in vier verschillende Bilderberg hotels.

 • 4 x overnachting
 • 4 x Het Bilderberg Ontbijt
 • 4 x culinair diner
 • Dagelijks bagagetransport (max. 1 koffer p.p.)
 • Fietsroutes

Het Klavertje Vier Fietsarrangement is weer te boeken vanaf februari 2022.

 • 1. Arriveer, diner en overnacht in het eerste hotel op de Veluwe

 • 2. Fiets na een goede nachtrust naar een ander Bilderberg hotel

 • 3. Zo verblijft u iedere avond in een ander gastvrij hotel

 • 4. Geniet u iedere avond van een diner

 • 5. Maakt u vrij gebruik van het verwarmde zwembad en de sauna

 • 6. En uw bagagetransport naar het volgende hotel wordt verzorgd

Ontdek de fietsroutes

De vernieuwde fietsroutes van het Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement zijn gebaseerd op het Fietsroutenetwerk. U kunt de routes naar uw eigen hand zetten. Een extra ommetje of juist een kortere weg? Het kan allemaal.

De Bilderberg hotels

U verblijft iedere avond in een ander gastvrij hotel op de Veluwe

De route begint bij Résidence Groot Heideborgh in Garderen. Na een goede nachtrust en Het Bilderberg Ontbijt stapt u uitgerust op de fiets. De fietsroute leidt u uiteindelijk naar de koninklijke stad Apeldoorn, waar u zult overnachten in Hotel De Keizerskroon. De volgende ochtend vervolgt u uw fietstocht en brengt u de nacht wederom in Garderen door, maar nu bij Hotel 't Speulderbos. Op de vierde dag zet u koers naar het zuiden en overnacht u in Hotel De Bilderberg in Oosterbeek. De volgende ochtend, na een heerlijk ontbijt, fietst u weer in noordelijke richting en komt u aan bij Résidence Groot Heideborgh, om vervolgens weer huiswaarts te keren.

Ontdek de voordelen

Geniet van een geheel verzorgd arrangement bij Bilderberg

Inclusief fietsroutes en bagagevervoer

Met het Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement ontvangt u een prachtige fietsroute van hotel naar hotel. U fietst door prachtige bossen, velden en gezellige dorpjes. U kunt zelf uw route aanpassen, verlengen of verkorten. Het vervoer van uw bagage wordt dagelijks geregeld.

Culinair genieten

Tijdens uw fietsarrangement verwent Bilderberg u graag elke avond met een culinair diner. Speciaal voor u bereid onze chefkok uw diner met verse ingrediënten uit het seizoen. En kunt u in elk hotel genieten van een andere keuken. Iedere ochtend staat er een à la carte ontbijt voor u klaar met o.a. versgebakken broodjes en diverse belegsoorten.

Gratis gebruik faciliteiten

Na uw fietstocht even ontspannen in het hotel? In ieder hotel heeft u de beschikking over onze hotelfaciliteiten, zoals een verwarmd binnenzwembad, sauna en/of Turks Stoombad. Maar ook in de lounge of op het terras is het heerlijk toeven met een goed glas wijn.

Vier verschillende keukens

Restaurant Het Element neemt u graag mee op culinair avontuur geïnspireerd door de omgeving van het hotel, het Kingstreet Restaurant is gespecialiseerd in grillgerechten, bij Hotel 't Speulderbos kunt u genieten van vis en vlees gerechten en bij Hotel De Bilderberg ontdekt u de Frans-Amerikaanse keuken in Julia's Kitchen.

Luxe upgrades

Geniet van extra luxe en comfort

Deluxe hotelkamer

Met het Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement overnacht u in een tweepersoons hotelkamer. Wilt u genieten van extra luxe en comfort tijdens uw verblijf? Dat kan!
Voor € 22,50 per persoon extra overnacht u 4 nachten in een deluxe tweepersoonskamer. 

Neem contact op

E-bike

Bij het Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement ontvangt u de mooiste fietsroutes. De afstand die u per dag aflegt is circa 50 km. Wilt u gebruik maken van een elektrische fiets? Dat kan. De kosten hiervoor bedragen € 110,- per persoon voor het gehele verblijf. 

Neem contact op

Ontspannende massage

Bij het wellness centre van Résidence Groot Heideborgh kunt u zich heerlijk in de watten laten leggen. Geniet van extra luxe en kies bijvoorbeeld voor een ontspannende massage. 

Neem contact op

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Selecteer de vijf aaneengesloten dagen (4 nachten) die u wilt boeken. Heeft u een vraag over dit arrangement of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag! Mail ons of bel naar +31 (0)577 46 27 00.

 • Laagste prijsgarantie
 • Gratis annuleren tot 48 uur voor aankomst
 • Geen creditcard nodig - u betaalt in het hotel

Neem contact op