Klavertje Vier Fietsarrangement

Fiets in vijf dagen van hotel naar hotel op de Veluwe

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

 • 4 Hotels
 • 4 Nachten
 • 2 Personen
Vanaf Prijsoverzicht per verblijf met 2 personen

Met het vijfdaagse Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement fietst u van hotel naar hotel door de prachtige natuur van de Zuid-Veluwe, de Hoge Veluwe en de Over-Betuwe. Elke avond verblijft u in een ander gastvrij Bilderberg hotel, waar u kunt genieten van een heerlijk driegangendiner en binnenzwembad met sauna. Zo bent u vier dagen onderweg en verblijft u in vier verschillende hotels.

 • 4x overnachting in comfortabele hotelkamer
 • 4x Het Bilderberg Ontbijt
 • 4x een driegangendiner
 • Dagelijks bagagetransport naar volgende hotel
 • Fietsroutes
Kaartje KV.jpg

Reserveren

U kunt uw Klavertje Vier Fietsarrangement online aanvragen. Zorg dat u daarbij in de kalender vier nachten selecteert. Uw aanvraag loopt via Hotel De Bilderberg. Zij checken de beschikbaarheid in de overige drie hotels op de door u gewenste datum. U ontvangt hierna binnen 24 uur een bericht of het arrangement beschikbaar is. Wilt u liever telefonisch reserveren? Dat kan ook. Neem hiervoor contact op met Hotel De Bilderberg: telefoonnummer 026 - 339 63 33.

Van hotel naar hotel

De fietsroutes van het Klavertje Vier Fietsarrangement zijn gebaseerd op het Fietsroutenetwerk. U kunt de routes ook naar uw eigen hand zetten. Een extra ommetje of juist een kortere weg? Het kan allemaal. Bilderberg zorgt in ieder geval voor leuke tips en bezienswaardigheden voor onderweg. Ook uw bagage is in goede handen. Wij vervoeren het voor u van hotel naar hotel. De afstand die u per dag aflegt varieert tussen de 45 en 55 km.

Wilt u liever wandelen, het uzelf gemakkelijker maken op een elektrische fiets of trendy een elektrische scooter rijden? Het kan allemaal. Indien u hierin interesse heeft, neemt u dan contact op met een van de deelnemende hotels.

bigstock-two-cyclists-relax-biking-outd-18400652.jpg

Kies uw hotel

fietsen_veluwe.jpg

Inclusief fietsroutes en bagagevervoer

Met het Klavertje Vier Fietsarrangement ontvangt u een prachtige fietsroute van hotel naar hotel. Onderweg fietst u door prachtige bossen, uitgestrekte velden en gezellige dorpjes. U kunt uw route desgewenst aanpassen, verlengen of verkorten. Uiteraard wordt het vervoer van uw bagage dagelijks voor u geregeld.

restaurant gast wijn.jpg

Culinair genieten

Tijdens uw fietsarrangement verwent Bilderberg u graag elke avond met een heerlijk culinair driegangendiner in uw hotel. Speciaal voor u bereid door onze chefkok met gebruik van verse ingrediënten uit het seizoen. ´s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar met onder andere brood van het Vlaamsch Broodhuys, ontbijtgranen, verse vruchtensappen en diverse belegsoorten.

Klein Zwitserland 6675 zwembad.jpg

Gratis gebruik faciliteiten

Wilt u na uw fietstocht even ontspannen in het hotel? Dat is uiteraard mogelijk. In ieder hotel heeft u de beschikking over onze hotelfaciliteiten, zoals een binnenzwembad, sauna en/of Turks Stoombad. Maar ook in de lounge of op het terras is het heerlijk toeven met een goed glas wijn en een spannend boek.

Hulp nodig bij uw reservering?

U reserveert uw fietsarrangement online bij Hotel De Bilderberg. Zij zullen uw overnachtingen voor u plannen en u een definitieve bevestiging sturen. Heeft u vragen over dit arrangement of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

Neem contact op via tel 026 - 339 63 33

 • Laagste prijs garantie
 • Geen reserveringskosten
 • Gratis annuleren tot 48 uur voor aankomst
 • Geen credit card nodig - u betaalt in het hotel
 • Inclusief ontbijt, diner en bagagevervoer

Boek nu