Klavertje Vier

Ontdek het beste van de Veluwe per fiets.

Klavertje Vier Fietsarrangement

Fiets in vijf dagen langs de mooiste Bilderberg Hotels op de Veluwe

Met het Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement fietst u in vijf dagen door de prachtige natuur van de Zuid-Veluwe, de Hoge Veluwe en de Over-Betuwe. Terwijl u tussentijds overnacht en geniet van de gastronomie, gastvrijheid en luxe die u van Bilderberg gewend bent. Dát is het beste van twee werelden!

  • 4x overnachting in comfortabele hotelkamer
  • 4x Het Bilderberg Ontbijt
  • 4x een driegangendiner
  • Dagelijks bagagetransport naar volgende hotel
  • Fietsroutes
  • 4 nachten
  • Meerdere hotels
Vanaf €316,00 per persoon

Boek nu

Van hotel naar hotel

fietsen en genieten

Fiets ook de mooiste fietsroute van Nederland door de veelzijdige natuur van de Veluwe. Elke avond verblijft u in een ander gastvrij Bilderberg hotel, waar u kunt genieten van een heerlijk driegangendiner en binnenzwembad met sauna.

De mooiste fietsroutes en leuke tips onderweg

De fietsroutes van het Klavertje Vier Fietsarrangement zijn gebaseerd op het Fietsroutenetwerk. U kunt de routes ook naar uw eigen hand zetten. Een extra ommetje of juist een kortere weg? Het kan allemaal. Bilderberg zorgt in ieder geval voor leuke tips en bezienswaardigheden voor onderweg. Ook uw bagage is in goede handen. Wij vervoeren het voor u van hotel naar hotel. De afstand die u per dag aflegt varieert tussen de 45 en 55 km.

Klavertje vier per voet, E-bike of scooter?

Wilt u liever wandelen, het uzelf gemakkelijker maken op een elektrische fiets of trendy een elektrische scooter rijden? Het kan allemaal. Indien u hierin interesse heeft, neemt u dan contact op met een van de deelnemende hotels.

Reserveren

U kunt uw Klavertje Vier Fietsarrangement online reserveren. Dit is een voorlopige aanvraag, u ontvangt hierna binnen 24 uur een bericht of het arrangement beschikbaar is op uw gewenste datum. Wilt u liever telefonisch reserveren? Dat kan ook. Neem hiervoor contact op met Hotel De Bilderberg: telefoonnummer 026 - 339 63 33.

Kaartje KV.jpg

Onze Klavertje Vier hotels