Klavertje Vier Fietsarrangement

Fiets in vijf dagen van hotel naar hotel op de Veluwe

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

 • 4 Hotels
 • 4 Nachten
 • 2 Personen
Vanaf €632,00 Prijsoverzicht per verblijf met 2 personen

Met het vijfdaagse Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement fietst u van hotel naar hotel door de prachtige natuur van de Zuid-Veluwe, de Hoge Veluwe en de Over-Betuwe. Terwijl u tussentijds overnacht in vier verschillende hotels en geniet van de gastronomie, gastvrijheid en luxe die u van Bilderberg gewend bent. Dát is het beste van twee werelden!

 • 4x overnachting in comfortabele hotelkamer
 • 4x Het Bilderberg Ontbijt
 • 4x een driegangendiner
 • Dagelijks bagagetransport naar volgende hotel
 • Fietsroutes

Reserveren

U kunt uw Klavertje Vier Fietsarrangement online aanvragen. Zorg dat u daarbij in de kalender vier nachten selecteert. Uw aanvraag loopt via Hotel De Bilderberg. Zij checken de beschikbaarheid in de overige drie hotels op de door u gewenste datum. U ontvangt hierna binnen 24 uur een bericht of het arrangement beschikbaar is. Wilt u liever telefonisch reserveren? Dat kan ook. Neem hiervoor contact op met Hotel De Bilderberg: telefoonnummer 026 - 339 63 33.

Van hotel naar hotel

fietsen en genieten

Fiets ook de mooiste fietsroute van Nederland door de veelzijdige natuur van de Veluwe. Elke avond verblijft u in een ander gastvrij Bilderberg hotel, waar u kunt genieten van een heerlijk driegangendiner en binnenzwembad met sauna. Zo bent u vier dagen onderweg en verblijft u in vier verschillende hotels.

De mooiste fietsroutes en leuke tips onderweg

De fietsroutes van het Klavertje Vier Fietsarrangement zijn gebaseerd op het Fietsroutenetwerk. U kunt de routes ook naar uw eigen hand zetten. Een extra ommetje of juist een kortere weg? Het kan allemaal. Bilderberg zorgt in ieder geval voor leuke tips en bezienswaardigheden voor onderweg. Ook uw bagage is in goede handen. Wij vervoeren het voor u van hotel naar hotel. De afstand die u per dag aflegt varieert tussen de 45 en 55 km.

Kaartje KV.jpg

Klavertje vier te voet, E-bike of scooter?

Wilt u liever wandelen, het uzelf gemakkelijker maken op een elektrische fiets of trendy een elektrische scooter rijden? Het kan allemaal. Indien u hierin interesse heeft, neemt u dan contact op met een van de deelnemende hotels.

Kies uw hotel

Met het Klavertje Vier fietsarrangement verblijft u elke avond in een ander hotel. Desgewenst kunt u in overleg het starthotel bepalen. Elk hotel heeft haar unieke karakter en is gelegen in de prachtige bosrijke natuur van de Veluwe. Als gast maakt u kosteloos gebruik van de faciliteiten van het hotel, zoals een binnenzwembad en sauna.

fietsen_veluwe.jpg

Inclusief fietsroutes en bagagevervoer

Met het Klavertje Vier Fietarrangement ontvangt u een prachtige fietsroute van hotel naar hotel. Onderweg fietst u door prachtige bossen, uitgestrekte velden en gezellige dorpjes. U kunt uw route desgewenst aanpassen, verlengen of verkorten. Uiteraard wordt het vervoer van uw bagage dagelijks voor u geregeld.

restaurant gast wijn.jpg

Culinair genieten

Tijdens uw fietsarrangement verwent Bilderberg u graag met een heerlijk culinair driegangendiner in uw hotel. Speciaal voor u bereid door onze chefkok met gebruik van verse ingrediënten uit het seizoen. ´s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijtfuffet voor u klaar met onder andere brood van het Vlaamsch Broodhuys, ontbijtgranen, vruchtensappen en diverse belegsoorten.

Klein Zwitserland 6675 zwembad.jpg

Gratis gebruik faciliteiten

Wilt u na uw fietstocht even ontspannen in het hotel? Dat kan. In ieder hotel heeft u de beschikking over onze hotelfaciliteiten, zoals een binnenzwembad, sauna en/of Turks Stoombad. Maar ook in lounge of op het terras is het heerlijk toeven met een goed glas wijn en een spannend boek.

Hulp nodig bij uw reservering?

U reserveert uw fietsarrangement online bij Hotel De Bilderberg. Zij zullen uw overnachtingen voor u plannen en u een definitieve bevestiging sturen. Heeft u vragen over dit arrangement of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

Neem contact op via tel 026 - 339 63 33

 • Laagste prijs garantie
 • Geen reserveringskosten
 • Gratis annuleren tot 48 uur voor aankomst
 • Geen credit card nodig - u betaalt in het hotel
 • Inclusief ontbijt, diner en bagagevervoer

Boek nu