Hotel De Keizerskroon Families

Samen met de hele familie genieten van een ontspannen verblijf bij Bilderberg Hotel De Keizerskroon? Ook kinderen zijn bij Bilderberg meer dan welkom! Bij arrangementen (een overnachting met diner of andere extra's) betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief.

Met kinderen genieten op de Veluwe

Samen wandelen, fietsen en ontdekken

De Veluwe is het hele jaar door een geweldig gebied om te ontdekken met kinderen. Wandelen of fietsen door de bossen, breng een bezoek aan de Apenheul of ga een heerlijk dagje uit naar de Julianatoren.

KINDEREN BIJ Hotel De Keizerskroon

Extra's om nog meer te ontspannen en genieten

Familiekamers

Hotel De Keizerskroon beschikt over meerdere familiekamers. Op deze kamers is een bedbank aanwezig, waar maximaal twee kinderen op kunnen slapen. Ook heeft het hotel meerdere connecting rooms. 

Kinderbed

Bij Hotel De Keizerskroon is het mogelijk om een babybed bij te plaatsen. De kosten hiervoor bedragen 12,50 per dag. Ook is het mogelijk om op familiekamers een extra bed bij te plaatsen. Hiervoor geldt ook een supplement.

 

Oppas

Het hotel biedt babyfoonservice. Ook is oppas op de kamer op aanvraag mogelijk tegen een vergoeding.

Eten en drinken

Het ontbijtbuffet van Bilderberg bestaat uit een brede variatie van verse broodjes en beleg, yoghurt en vers fruit en vruchtensappen. Genoeg om voor iedereen een heerlijk ontbijt samen te stellen! Kinderstoeltjes zijn beschikbaar.

Verhuur kinderfietsen

Het huren van kinderfietsen is mogelijk voor € 6,50 per dag. Het is mogelijk om kinderstoeltjes te huren, dit is geheel gratis.

Speelfaciliteiten

In het hotel is er speelgoed aanwezig, zodat uw kinderen even lekker kunnen spelen.

ONTMOET BILLY BACKPACK

ONTDEK HET HOTEL SAMEN MET BILLY BACKPACK

Billy logeert samen met heel veel andere koffers en tassen bij Bilderberg. Hij neemt je graag mee op ontdekkingstocht door het hotel! Zo mag je bij de receptie zelf inchecken en heeft Billy een leuk cadeautje klaarliggen op je kamer. 

Speciaal Kinderarrangement

SAMEN ERTUSSENUIT

In de omgeving van Hotel De Keizerskroon

Julianatoren

Pretpark Julianatoren in Apeldoorn is een waar kinderparadijs: meer dan 60 attracties waar ze de hele dag plezier aan beleven. Het is een gezellig en overzichtelijk park waar kinderen van 2 t/m 12 jaar zich helemaal kunnen uitleven.

Apenheul

Geniet met uw kinderen van een heerlijk dagje uit in de Apenheul. In het prachtige groene bos loopt u tussen de apen. Uw kinderen kunnen, net zoals de apen, zelf slingeren en klimmen in het park.

Speelpaleis Het Loo

Bezoek samen met uw kinderen het Speelpaleis van Paleis Het Loo. Het Speelpaleis is samen met zijn bijbehorende koets en paard van robinia hout helemaal passend in de bosrijke omgeving van Apeldoorn.