Hotel Jan Luyken Veelgestelde vragen

  • Inchecken vanaf 15.00 uur

  • Uitchecken tot 12.00 uur

  • Huisdieren toegestaan - € 50 per nacht

  • Geen mindervaliden kamers

  • Fietshuur beschikbaar

  • Geen eigen parkeergarage

Wij bieden een warm welkom

ook op afstand

Bilderberg biedt u ook nu een gastvrij verblijf. Veilig, schoon én vertrouwd. Ook met 1,5 meter afstand onthalen onze medewerkers u met de gastvrijheid die u van ons gewend bent. Lees hier alles over de maatregelen die wij hebben genomen voor een veilig, schoon en vertrouwd verblijf in onze hotels.

Inchecken en uitchecken

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?

Bij Hotel Jan Luyken kunt u vanaf 15.00 uur inchecken. Eerder aankomen is uiteraard mogelijk. Wanneer uw kamer nog niet gereed is, kunnen wij de bagage voor u opslaan. Uw reservering is gegarandeerd tot 18.00 uur op de dag van aankomst. Indien u later aankomt, ontvangen wij hier graag een melding van zodat uw kamer niet vrij gegeven wordt voor nieuwe reserveringen.

TOT HOE LAAT KAN IK UITCHECKEN?

U kunt tot 12.00 uur van uw kamer gebruik maken. Wilt u later uitchecken? Dan is dat mogelijk op basis van beschikbaarheid en tegen extra kosten. Neem hiervoor contact op met het hotel.

Parkeren en bereikbaarheid

IS HET MOGELIJK OM BIJ HET HOTEL TE PARKEREN?

Parkeren is mogelijk in de directe omgeving van het hotel (€ 6,- per uur / € 54,- per dag). 

HEEFT HET HOTEL EEN OPLAADPUNT VOOR ELEKTRISCHE AUTO'S?

Hotel Jan Luyken beschikt niet over laadpalen voor elektrische voertuigen. 

IS HET HOTEL MAKKELIJK TE BEREIKEN MET HET OPENBAAR VERVOER?

Als u met het Openbaar Vervoer vanuit Schiphol komt, neemt u buslijn 397 en stapt u uit bij halte Museumplein. Vanaf Amsterdam Centraal Station neemt u tramlijn 2 of 12, tot halte Hobbemastraat.

Plan uw route

Mijn reservering

Hoe kan ik reserveren?

U maakt uw reservering eenvoudig online. Wilt u liever persoonlijk contact? Bel dan naar +31 (0)20 573 07 30 of mail naar jan-luyken@bilderberg.nl. U ontvangt een bevestiging per e-mail. U betaalt bij aankomst in het hotel (met uitzondering van het voordeeltarief, waarbij vooraf een creditcard garantie wordt gevraagd).

Kan ik mijn reservering wijzigen?

Uw reservering online wijzigen is mogelijk. In de ontvangen e-mail met uw reserveringsbevestiging kunt u onderaan het kopje 'reservering wijzigen' vinden. Wanneer u hier op klikt, komt u in de reserveerstraat om zo uw reservering aan te passen. Uiteraard helpen we u ook graag persoonlijk per e-mail of telefoon.

Hoe is de totaalprijs van mijn reservering opgebouwd?

De totaalprijs van uw reservering bestaat uit uw verblijfskosten, service charge en toeristenbelasting. De service charge geldt voor personen vanaf 12 jaar en is een standaardbedrag van € 2,20 per persoon per nacht. De toeristenbelasting wordt bepaald door de gemeente en is hierdoor per hotel verschillend.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Het is mogelijk uw verblijf Hotel Jan Luyken kosteloos te annuleren tot 15.00 uur, één dag voor de aankomstdatum. Na dit tijdstip, of wanneer u niet komt (no-show), wordt 100 procent van de eerste overnachting of het arrangement belast op uw creditcard. Dit is niet geldig bij het voordeeltarief.

Wat houdt de beste prijsgarantie in?

Vergelijken hoeft niet meer, via de website van Bilderberg ontvangt u de beste prijs voor uw hotelovernachting én krijgt u korting op het uitgebreide ontbijt van Bilderberg. Bovendien heeft u keuze uit álle kamertypes die beschikbaar zijn in het hotel. Kies bijvoorbeeld voor een superior hotelkamer.

Kinderen

Is het hotel geschikt voor families?

Ja, kinderen zijn in Hotel Jan Luyken meer dan welkom. Het is op de superior en standaard kamers mogelijk om kostenloos een extra babybed (voor kinderen van 0 - 2 jaar) bij te plaatsen. Lees meer.

BESCHIKT HET HOTEL OVER FAMILIEKAMERS?

Nee, Hotel Jan Luyken beschikt niet over familiekamers. 

Zijn er speciale tarieven voor kinderen?

Bij een overnachting met ontbijt verblijven kinderen tot en met 11 jaar gratis. U betaalt dan alleen voor de eventuele kosten van het bijzetten van een (extra) kinderbed. Bij arrangementen met diner of andere extra's betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief.

Overige vragen

Mag ik mijn hond meenemen?

Honden zijn welkom in Hotel Jan Luyken tegen betaling van € 50 per nacht. Honden zijn niet toegestaan in het ontbijtrestaurant. 

Heeft u kamers voor mindervaliden?

Helaas is Hotel Jan Luyken niet geschikt voor mindervalide gasten. Wij verwijzen u graag naar het Bilderberg Garden Hotel. Dit hotel beschikt over een lift en mindervalidekamers.

ZIJN BIJZONDERE WENSEN MOGELIJK?

Omdat wij graag al onze gasten willen laten genieten, vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk rekening te houden met eventuele wensen en/of eisen. Wanneer u vooraf aan uw verblijf uw wensen kenbaar maakt, kunnen wij u vertellen wat mogelijk is.

Wat zijn de tijden voor ontbijt, lunch en diner?

U kunt bij ons ontbijten, doordeweeks van 07.00 uur tot 10.30 uur en in het weekend van 07.30 uur tot 11.00 uur. Ook kunt u ervoor kiezen om uw ontbijt op te halen. Als u ervoor kiest om in het 'restaurant' te ontbijten, dan zult u een tijdslot krijgen waarin we u graag verwelkomen om te komen ontbijten. Dit tijdslot is noodzakelijk, omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Bij ontvangst begeleidt onze restaurant medewerker u naar uw tafel. Hotel Jan Luyken beschikt niet over een restaurant. In de hotelbar kunt u terecht voor een cocktail, lekkere hapjes of een aperitief. Voor een uitgebreid diner verwijzen we u naar Restaurant De Kersentuin. Hier kunt u doordeweeks en op zaterdag dineren van 18.00 uur tot 22.00 uur. Wij vragen u wel van te voren te reserveren, aangezien er een beperkt aantal mensen is toegestaan in ons restaurant. Bij ontvangst begeleidt onze restaurant medewerker u naar uw tafel. Op zondag is het restaurant gesloten.

 

Beschikken de hotelkamers over een airco?

Alle 62 kamers in Hotel Jan Luyken beschikken over airco.

Is er een fitness en wellness?

​Hotel Jan Luyken beschikt over een stoomcabine, solarium en jaccuzi. Deze zijn vooralsnog dicht. Wanneer ze weer opengaan, is afhankelijk van de regelgeving vanuit de overheid.

Kan ik een fiets huren?

Het is mogelijk om fietsen te huren bij het hotel. Het is aan te raden vooraf te reserveren via de receptie of bij het maken van uw reservering. De kosten bedragen € 12,- voor 3 uur en € 17,50 voor 24 uur.

Heeft het hotel een oplaadpunt voor elektrische fietsen?

Hotel Jan Luyken beschikt helaas niet over een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Wel kunt u een oplaadpunt voor uw elektrische fiets vinden op onderstaande adressen:

Van Slingelandtplein 9
1051DD Amsterdam

Kerkstraat 376
1017JB Amsterdam

Heeft het hotel een fietsenstalling?

Hotel Jan Luyken beschikt helaas niet over een overdekte fietsenstalling. Aan de voorkant van het hotel staan fietsrekken, waar u uw fiets kan parkeren.

Wat is het saldo van mijn cadeaucard?

Check het saldo van uw Bilderberg Cadeaucard en verzilver deze voor bijvoorbeeld een heerlijk diner of een overnachting bij één van onze hotels. Het saldo kunt u hier checken.

Waar kan ik mijn cadeaucard besteden?

De Bilderberg Cadeaucard is vrij te besteden bij alle Bilderberg hotels, restaurants en Wellness Centres van Bilderberg. Het is niet mogelijk om reserveringen waar vooraf een creditcard betaling wordt vereist te voldoen met de Cadeaucard.

Accepteert het hotel ook landelijke cadeaukaarten, zoals een VVV bon?

Dit is per hotel verschillend. Hotel Jan Luyken accepteert echter geen landelijke cadeaukaarten, zoals een VVV bon.

Contact

Bilderberg Hotel Jan Luyken
Jan Luykenstraat 58
1071 CS Amsterdam
Telefoon: +31 (0)20 573 07 30 
E-mail: jan-luyken@bilderberg.nl