Hotel Jan Luyken Kinderen en families

Samen met de hele familie genieten van een ontspannen verblijf bij Bilderberg Hotel Jan Luyken? Ook kinderen zijn bij Bilderberg meer dan welkom! Bij een overnachting met ontbijt betaalt u voor kinderen tot en met 11 jaar alleen voor de eventuele kosten voor het bijzetten van een extra (kinder)bed. Bij arrangementen (een overnachting met diner of andere extra's) betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief.

Met kinderen genieten in Amsterdam

Winkelen, wandelen en naar de dierentuin

In de bruisende hoofdstad van ons land is altijd iets te beleven. Zo kunt u in de stad winkelen, wandelen in het prachtige Vondelpark of verschillende dierentuinen bezoeken.

KINDEREN BIJ Hotel Jan Luyken

Extra's om nog meer te ontspannen en genieten

Kinderbed

Een extra bed bijplaatsen is mogelijk op de Superior kamer, hiervoor wordt € 35 per nacht gerekend. Tot 2 jaar kan er op de ruimere kamers gratis een babybed worden bijgezet.

Oppas

Oppas is mogelijk op aanvraag.

Eten en drinken

Het ontbijtbuffet van Bilderberg bestaat uit een brede variatie van verse broodjes en beleg, yoghurt en vers fruit en vruchtensappen. Genoeg om voor iedereen een heerlijk ontbijt samen te stellen! Kinderstoeltjes zijn beschikbaar.

SAMEN ERTUSSENUIT

In de omgeving van Hotel Jan Luyken

Artis

In Artis staat u oog in oog met allerlei verschillende dieren. Van apen tot haaien en van papegaaien tot pinguïns. Al deze verschillende diersoorten en het prachtige park zorgen gegarandeerd voor een gezellige dag uit met de kids!

Nemo

Nemo is een educatieve attractie waar op een speelse manier kennis wordt gemaakt met de wereld van wetenschap en technologie. De kinderen kunnen alles ontdekken door het zelf te doen!

Madam Tussaud

In Madame Tussaud kunt u prachtige wassenbeelden bewonderen van nationale en internationale beroemdheden. Beleef verrassende en soms emotionele ontmoetingen met jullie superhelden, topzangers, filmsterren en kunstenaars.