Een warm welkom, ook op afstand

Relevante informatie voor een veilig en ontspannen verblijf in onze hotels

ONZE HOTELS ZIJN OPEN!

Onze hotels en restaurants blijven geopend voor hotelgasten

U thuis voelen is nog nooit zo belangrijk geweest. Daarom doet Bilderberg er alles aan om u ook nu een gastvrij verblijf te bieden. Veilig, schoon én vertrouwd. Ook met gepaste afstand onthalen onze medewerkers u met de gastvrijheid die u van ons gewend bent. Onze restaurants blijven open voor hotelgasten. Kies voor een arrangement inclusief diner, zodat u verzekerd bent van een plek in het restaurant. Na 20.00 uur wordt er geen alcohol meer geschonken, wij vragen om uw begrip hiervoor.

Heeft u vragen over het meenemen van huisdieren, kinderarrangementen, inchecktijden of betaalwijze? Kijk dan bij onze algemene veelgestelde vragen. Heeft u een vraag over het meebrengen of huren van fietsen? Kijk dan hier en kies het hotel waar u zult verblijven voor meer informatie.

 • GASTVRIJ VERBLIJF

  • Onze medewerkers dragen een mondkapje. Wij stellen het op prijs als u dat ook doet
 • HYGIËNE

  • Onze hotels volgen een zeer strict hygiëne protocol. Onze medewerkers zijn hierin getraind
 • DENK AAN ELKAAR

  • Respecteer de voorgeschreven afstand tussen elkaar. 1,5 meter is de norm
 • UW ONTBIJT

  • Ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
 • UW DINER

  • Onze restaurants blijven open voor hotelgasten. Wij vragen u vooraf te reserveren
 • FACILITEITEN

  • Het zwembad is geopend

Aankomst & vertrek

Wij verwelkomen u nog even gastvrij, maar zonder de handdruk die u van ons gewend bent

Inchecken

Bij het inchecken geven wij geen hand, zoals u wellicht van ons gewend bent, maar verwelkomen wij u nog altijd gastvrij. Volgens de richtlijnen van het RIVM stellen wij u, wanneer u arriveert, een aantal vragen met betrekking tot uw gezondheid. Deze vragen vindt u overigens hier. Gedurende uw verblijf kunnen deze vragen een aantal keer gesteld worden, bijvoorbeeld bij het ontvangst in het restaurant of in de bar. 

Klik hier voor de actuele in- en uitchecktijden per hotel

Gezelschappen & Vervoer

Wanneer u met een gezelschap arriveert, vragen wij u om 1 persoon de check-in voor de hele groep te laten verzorgen. Zo houden we zoveel mogelijk ruimte en beperken we het aantal contactmomenten. Onze shuttle service (waar van toepassing) rijdt tijdelijk niet. We bellen graag een taxi voor u indien u vervoer nodig heeft, bijvoorbeeld vanaf het station naar het hotel.  

Uitchecken

De avond voor vertrek ontvangt u in enkele hotels de rekening vooraf per email, zodat u deze alvast kunt controleren. Zo beperken we de (wacht)tijd bij de receptie. Wij vragen u om met PIN of credit card te betalen. Betalen met contant geld proberen we zoveel mogelijk te vermijden.

Openbare ruimtes

Wij helpen u afstand te bewaren en hebben op relevante locaties handwasplekken ingericht

Wat wij doen

Onze medewerkers dragen een mondkapje. Onze openbare ruimtes worden iedere 2 uur gereinigd. Oppervlaktes die door gasten worden aangeraakt, zoals handgrepen, liftknopjes, lichtschakelaars en trapleuningen, worden zorgvuldig gedesinfecteerd. De meeste toiletten in de algemene ruimtes blijven gesloten. U kunt gebruikmaken van het toilet op uw hotelkamer. Sommige passages in het hotel zijn te smal om 1,5 meter afstand te respecteren. Hier hebben wij ‘eenrichtingsverkeer’ ingesteld. Dit staat duidelijk op de vloer aangegeven.

Ventilatie

Al onze hotels beschikken over ventilatiesystemen die ingesteld zijn op buitenluchtaanzuiging. Dit betekent dat er alleen verse lucht binnenkomt, er wordt geen hergebruik gemaakt van de in de ruimtes aanwezige lucht. Per uur worden onze volledige ruimtes 3 tot 5 maal voorzien van vers gezuiverde buitenlucht, deze lucht wordt uiteraard extra gefilterd door de filters aanwezig in de luchtbehandelingssystemen.

Wat u kunt doen

Op meerdere plekken in het hotel zijn handreinigers beschikbaar. Wij vragen u om hier regelmatig gebruik van te maken. U bent welkom in de openbare ruimtes om te ontspannen en samen te zijn. Wel vragen wij u rekening te houden met andere gasten. Bewaar afstand, geef elkaar de ruimte en voorkom groepsvorming. Wij stellen het op prijs als u een mondkapje draagt.

Op uw hotelkamer

Wij zorgen voor zo min mogelijk contactmomenten

Schoonmaak

Uw kamer wordt pas na uw vertrek schoongemaakt en niet tijdens uw verblijf. Dit doen wij om contactmomenten zoveel mogelijk te beperken. Verblijft u langer dan vier nachten bij ons? Dan overleggen wij met u over tussentijdse schoonmaak momenten. Onze medewerkers komen tijdens uw verblijf niet op uw hotelkamer.

Schone handdoeken en/of nieuwe badkamer artikelen

Uiteraard verstrekken wij u op verzoek schone handdoeken en/of badkamer artikelen. Deze plaatsen wij in een afgesloten tas voor uw hotelkamer deur.

Eten & drinken

Onze restaurants blijven geopend voor hotelgasten voor ontbijt, lunch en diner. Wij vragen u om vooraf te reserveren

Ontbijt

Ontbijten in het hotel is mogelijk. Bij aankomst krijgt u de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende tijden. Dit tijdslot is noodzakelijk, omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Bij ontvangst begeleidt onze restaurant medewerker u naar uw tafel. Er wordt in bijna alle hotels een ontbijtbuffet aangeboden.

In het Garden Hotel wordt er een à la carte-ontbijt geserveerd.

Lunch

Ook lunchen is mogelijk in het hotel. Lunches worden in een aangepaste vorm aangeboden en dit kan ook per hotel verschillend zijn. Ook hier geldt een maximum aantal personen, dus vragen wij u vooraf te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. U heeft ook de keuze om een lunchbox 'to go' mee te nemen.

Diner

Al onze restaurants zijn zo ingericht dat er 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Wanneer u als hotelgast in één van onze restaurants wilt dineren, verwelkomen we u dan ook graag. Bij ontvangst begeleidt onze restaurant medewerker u naar uw tafel. Onze restaurants zijn tot 22.00 geopend. Wij vragen u wel van te voren te reserveren, aangezien er een beperkt aantal mensen is toegestaan in onze restaurants. Wilt u zijn verzekerd van een tafel in het restaurant? Boek dan één van onze arrangementen met een overnachting inclusief diner.

Faciliteiten

Gebruik maken van onze faciliteiten is mogelijk

Zwembad

Als het hotel een zwembad heeft, dan is deze geopend. In het zwembad is een maximum aantal gasten toegestaan en dit wordt in de hotels duidelijk vermeld. Wij vragen u om van te voren te reserveren. Hoeveel mensen er in het zwembad mogen zijn, kan overigens per hotel verschillen. 

Sauna & fitness

Of de sauna, stoombad en zonnebanken open zijn, is per hotel verschillend. Schoonheidsbehandelingen, manicure en pedicure zijn mogelijk bij de hotels met een wellness center. Wij vragen u wel om van te voren te reserveren. Of de fitnessruimte is geopend, is ook per hotel verschillend.

Hotel De Keizerskroon Sauna & fitness op reservering geopend
Résidence Groot Heideborgh   Fitness geopend op reservering (max 2 pers). Sauna gesloten
Hotel 't Speulderbos Sauna & fitness op reservering geopend
Hotel De Bilderberg Sauna op reservering. Fitness geopend
Grand Hotel Wientjes Dit hotel heeft geen sauna & fitness
Garden Hotel  Dit hotel heeft geen sauna & fitness
Europa Hotel Sauna & fitness op reservering geopend
Parkhotel Sauna & fitness op reservering geopend
Château Holtmühle Sauna op reservering geopend
Hotel De Bovenste Molen Sauna & fitness op reservering geopend
Kasteel Vaalsbroek Sauna & fitness op reservering geopend
   
Bellevue Hotel Dresden (DE)  Fitness op reservering geopend. Sauna gesloten

Er op uit

Geniet al wandelend of fietsend van de prachtige omgeving

Fietsen

Ontdek al fietsend de omgeving van het hotel waar u verblijft. Het is mogelijk om in onze hotels een fiets te huren. Wij vragen u om fietshuur van te voren bij ons te reserveren. Het aantal fietsen per hotel is beperkt en zo weet u zeker dat u een fiets tot uw beschikking heeft. Wij zorgen voor desinfectiemiddel en papieren doekjes bij de fietsen, zodat u zelf uw stuur en zadel kunt schoonmaken voor gebruik. Heeft u een vraag over het meebrengen of huren van fietsen? Kijk dan hier en kies het hotel waar u zult verblijven voor meer informatie.

Bezienswaardigheden

Wilt u een wandeling maken? Of wilt u de high lights van de omgeving ontdekken? De medewerkers van de receptie vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn, zodat u er heerlijk op uit kunt gaan.

Uw reservering

Annuleringsvoorwaarden

Wat leuk dat u een verblijf bij ons wilt boeken en wij u weer mogen verwelkomen. We bieden de gasten op onze website altijd de mogelijkheid een tarief of arrangement te boeken waarbij er maximale flexibiliteit is in het annuleren of verplaatsen van de reservering tot 24 uur voor aankomst. Leest u dus goed de voorwaarden van het tarief of het arrangement wat u reserveert. Wanneer u ervoor kiest een tarief of arrangement te reserveren waarbij in de voorwaarden staat dat u deze reservering niet meer kunt annuleren, dan neemt u het risico dat u uw geld niet terugkrijgt wanneer u moet annuleren. Wij adviseren u dus om een flexibel te annuleren tarief of arrangement te reserveren.

Ik heb geboekt, maar ben inmiddels verkouden geworden. Wat nu?

Wij vragen u, zoals geadviseerd wordt door het RIVM, om bij verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen), keelpijn, droge hoest of verhoging/koorts van meer dan 38 graden Celsius thuis te blijven en uw boeking te verplaatsen.

RIVM richtlijnen

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Nieuwe informatie wordt direct gedeeld met de medewerkers van het hotel. Voor meer informatie vanuit het RIVM kijkt u op hun website

Contact

Ik heb nog een andere vraag

Heeft u nog vragen of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag. Stel uw vraag bij één van de receptiemedewerkers van het desbetreffende hotel. Klik hier voor een overzicht van alle hotels met de bijhorende contactgegevens.

 • U kunt ook het formulier invullen
 • Binnen één werkdag reactie
 • Via e-mail of telefoon

Stel uw vraag

Ons beleid kan wijzigen wanneer de situatie erom vraagt. Indien er wijzigingen plaatsvinden, zullen wij dit op deze pagina vermelden. Desondanks zijn de richtlijnen in het hotel leidend. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze pagina.

Heeft u nog vragen met betrekking tot onze richtlijnen? Neem dan contact op met het desbetreffende hotel. Onze receptiemedewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar. Wij wensen u alvast een gastvrij verblijf toe in één van de Bilderberg hotels.

Laatste update: 03-12-2020, 10.50 uur