Hotel Jan Luyken Restaurant

Wines & Bites

Telefoon: 020 - 573 07 30

E-mail: jan-luyken@bilderberg.nl

In de hotelbar van Wines & Bites geniet u van een goede cocktail, lekkere hapjes of een aperitief. Passend bij de stijl van het echte Amsterdamse boutique hotel, is de bar een mix van eigentijdse inrichting en klassieke originele ornamenten. Overdag geniet u in de bar van een ruime keuze aan koffie en thee, diverse dranken, culinaire hapjes en kleine gerechten. De verse taart die dagelijks te verkrijgen is mag u zeker niet missen. Vanaf vijf uur serveert uw barman de heerlijkste cocktails.

Openingstijden

Ma t/m zo 10.00 - 00.00 uur

Reserveren

Telefoon 020 - 573 07 30
jan-luyken@bilderberg.nl

Het Bilderberg Ontbijt

Het Bilderberg Ontbijt geeft u een veelzijdige start van de dag. Tijdens het ontbijt geniet u van verschillende broodjes en heeft u een rijke keuze aan beleg. Daarnaast geniet u van koffie en/of thee, sapjes, fruit, zuivel en diverse warme gerechten.

Liever uitgebreid dineren?

Voor culinaire kwaliteiten kunt u terecht bij restaurant De Kersentuin, gelegen in het Bilderberg Garden Hotel. Al ruim 30 jaar is De Kersentuin één van de bekendste restaurants van Amsterdam, befaamd om haar attente bediening, informele ambiance en de Franse keuken als basis. De Kersentuin is voor iedereen die van een eerlijke en pure manier van koken en dus eten houdt, in een modern eigentijdse omgeving.