Verken de omgeving op de fiets

Alle informatie voor een geslaagde fietsvakantie

Wat is nu een betere manier om Nederland te ontdekken dan op de fiets? Bij alle Bilderberg hotels is het mogelijk om tijdens uw verblijf een fiets te huren óf uw eigen fiets te stallen. Ook heeft Bilderberg de mooiste fietsarrangementen voor u samengesteld. Zo geniet u van de enorme diversiteit die de Veluwe te bieden heeft of kunt u ‘ons eigen stukje buitenland’ in het Zuid-Limburgse heuvellandschap ontdekken. Of ga voor een hotelovernachting in Nederlandse steden en ontdek Zwolle, Amsterdam en Rotterdam. 

  • Huur uw fiets bij een van onze hotels
  • Of neem uw eigen fiets mee
  • Alle hotels beschikken over een fietsenstalling
  • Ontdek de Veluwe, Limburg of een stad
  • Diverse fietsarrangementen

Populaire arrangementen

Haal alles uit uw fietsvakantie

Praktische informatie

Wilt u er zeker van zijn dat er een fiets voor u klaar staat tijdens uw verblijf? Wij raden u aan om tijdig een fiets te reserveren. Dit kan tijdens het maken van de reservering van uw verblijf of door contact op te nemen met het betreffende hotel. Per hotel zijn er verschillende prijzen voor het huren van een fiets. Wij hebben alle informatie over het huren of stallen van een fiets gebundeld in een brochure. Bekijk deze hieronder.

 

Fietsroutes

De mooiste routes in eigen land

VELUWE

Ontdek de gezellige dorpen en steden op de Veluwe of kom helemaal tot rust in de natuur. De diversiteit van dit gebied maakt dat er genoeg fietsroutes zijn voor een geslaagde dag.

fietsroutes op de veluwe

LIMBURG

Bezoek het zuiden van Limburg en geniet van het glooiende heuvellandschap of ontdek de natuur in het noorden van de provincie. Een tussenstop in één van de gezellige cafés mag niet ontbreken.

Fietsroutes in Limburg

STAD

De fiets is hét vervoersmiddel om gemakkelijk de stad te verkennen. Fiets van bezienswaardigheid naar bezienswaardigheid en strijk neer op een van de vele terrassen. 

Fietsroutes door steden

Klavertje vier arrangement

Hét fietsarrangement van Bilderberg

Met het 5-daagse Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement verblijft u elke avond in een ander gastvrij Bilderberg hotel, waar u kunt genieten van een culinair diner, luxe hotelfaciliteiten en de Bilderbergse gastvrijheid. Zo bent u vijf dagen onderweg op de fiets en verblijft u in vier verschillende Bilderberg hotels.

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over deze arrangementen of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

  • Beste prijsgarantie
  • Geen reserveringskosten
  • Geen credit card nodig - u betaalt pas in het hotel

Neem contact op