Parkhotel Rotterdam Trouwen

Trouwen bij Parkhotel Rotterdam

Trouwen in het hart van Rotterdam? De unieke sfeer van het Parkhotel in combinatie met het eigentijdse design maken het hotel een perfecte trouwlocatie. Van de huwelijksvoltrekking tot de receptie: wij creëren de gewenste ambiance in de stijlvolle Boijmans van Beuningen zaal. Liever een diner of feestavond onder de sterrenhemel? Drie grote openslaande deuren brengen u via de veranda naar één van de best bewaarde geheimen van Rotterdam: onze prachtige stadstuin.

De mooiste dag van hun leven

"De avond, de gehele setting, het bedienende personeel, de kwaliteit van het eten en drank waren tip-top in orde en pure reclame voor het Bilderberg. Onze gasten waren onder de indruk van de service en met name van jullie personeel."

DANK!

Annemieke & Robin

Highlights

Dineren in onze Lobby-Bar

De Lobby-Bar is de huiskamer van ons hotel. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten en verwelkomen wij u graag voor lunch en/of diner. En tegen het eind van de middag kunt u het aperitief laten begeleiden door heerlijke bittergarnituren. Al onze gerechten serveren wij met liefde voor verse ingrediënten.
 

Feestavond in de stadstuin

Naast een diner is de tuin ideaal voor uw feest. Dansen onder de sterrenhemel met familie en vrienden. Een swingende avond vol romantiek en sfeer!

Penthouse Wedding Suites

Geniet optimaal van de meest romantische nacht van uw leven in onze suites op de 14e etage. Ontwaak met een heerlijk champagne ontbijt op bed, vanwaar u uitkijkt over de skyline van Rotterdam.

Contact

Samen maken we jullie trouwdag onvergetelijk

Meer weten over trouwen in Bilderberg Parkhotel Rottedam? Vraag direct meer informatie aan en ontvang gratis de brochure 'Trouwen bij Bilderberg Parkhotel Rotterdam' (pdf). Binnen enkele werkdagen nemen wij contact met u op om uw wensen te bespreken. Zelf al vragen? Bel 010 436 3611.