Parkhotel Rotterdam Restaurant

The Park

Telefoon: +31 (0)10 436 3611

E-mail: parkhotel@bilderberg.nl

www.thepark.nl

Smaakvolle gerechten, eenvoudig en bijzonder. All-time favorites met een speelse twist. Dat zijn de gerechten van Restaurant The Park. In het centrum van Rotterdam, als onderdeel van Bilderberg Parkhotel Rotterdam, is The Park een hotspot voor Rotterdammers. Het is de perfecte plek voor een business lunch, shared dining met vrienden of ‘gewoon’ een goed glas wijn. 

Openingstijden

Diner Di tm Za 18.00 - 21.00
     

Reserveren

Telefoon +31 (0)10 436 3611
parkhotel@bilderberg.nl

The Lobby-Bar

Telefoon: +31 (0)10 436 3611

E-mail: parkhotel@bilderberg.nl

De Lobby-Bar is de huiskamer van ons hotel. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten en verwelkomen wij u graag voor lunch en/of diner. En tegen het eind van de middag kunt u het aperitief laten begeleiden door heerlijke bittergarnituren. Als diner serveren wij hier smakelijke gerechten. Kiest u voor een Thaise curry of gaat u liever voor een Black Angus steak? Er is voor ieder wat wils. Al onze gerechten serveren wij met liefde voor verse ingrediënten. De Lobby-Bar is geopend voor hotelgasten.

Openingstijden

Lunch  Ma t/m zo  12.00 tot 17.00 uur
Bites Ma t/m zo 12.00 tot 21.00 uur

Reserveren

Telefoon +31 (0)10 436 3611
parkhotel@bilderberg.nl

Over The Lobby-Bar

De inrichting van Parkhotel Rotterdam is warm, gezellig en eigentijds. The Lobby-Bar is er voor de Rotterdammer. Samen eten, een goed glas wijn drinken en elkaar ontmoeten. Het is de perfecte locatie in Rotterdam voor een business lunch, shared dining of ‘gewoon’ een goed glas wijn.

Culinaire arrangementen

PARKHEUVEL & BILDERBERG ARRANGEMENT

Parkhotel Rotterdam | 1 nacht

Geniet van een hoogstaand culinair arrangement in samenwerking met Restaurant Parkheuvel.

Vanaf
€249,50
per persoon

Meer informatie

Over de Stadstuin

Verscholen achter de statige gevel van het Bilderberg Parkhotel ligt een verborgen parel in het hart van Rotterdam: de stadstuin van Parkhotel Rotterdam. Dit best bewaarde geheim van Rotterdam is een heerlijke plek om te lunchen en te dineren in de zomer. Ook is het mogelijk om uw meeting en/of event te organiseren op deze inspirerende plek.