Restaurant Parkhotel Rotterdam

Geniet van (h)eerlijke en pure gerechten

The Park

Telefoon: +31 (0)10 440 81 65

E-mail: info@thepark.nl

www.thepark.nl

Smaakvolle gerechten, eenvoudig en bijzonder. All-time favorites met een speelse twist. Dat zijn de gerechten van Restaurant The Park. In het centrum van Rotterdam, als onderdeel van Bilderberg Parkhotel Rotterdam, is The Park een hotspot voor Rotterdammers. Onder leiding van chefkok Richard de Vries en sommelier Jasper Mein is het de perfecte plek voor een business lunch, shared dining met vrienden of ‘gewoon’ en goed glas wijn. Sinds 2018 is Restaurant The Park gewaardeerd met een Michelin Bib Gourmand, de onderscheiding voor restaurants met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Openingstijden

Lunch  Ma t/m Vr 12:00 tot 14:00 uur
  Za en Zo  gesloten 
Diner  Ma t/m Za  18:00 tot 21:30 uur
  Zondag gesloten

Reserveren

Telefoon +31 (0)10 440 81 65
info@thepark.nl

Reserveer nu online

Over The Park

De inrichting van restaurant The Park is warm, gezellig en eigentijds. Restaurant The Park is er voor de Rotterdammer. Samen eten, een goed glas wijn drinken en elkaar ontmoeten. The Park is de perfecte locatie in Rotterdam voor een business lunch, shared dining met vrienden of ‘gewoon’ een goed glas wijn.

Restaurant The Park in Rotterdam

Private dining, diner en Cigar Lounge

Private dining

Openingstijden: Ma t/m Za van 18:00 – 21:30 uur

Soms is het fijn om in besloten gezelschap te kunnen praten. Of iets te vieren! Voor deze gelegenheden biedt The Park een prachtige private dining ruimte. Niet weggestopt in een hoek, maar als onderdeel van het restaurant en dan privé. In de private dining kunnen maximaal 6 personen plaatsnemen, aan een prachtige ronde tafel. Zowel voor ontbijt, lunch als diner te reserveren. U kunt gerechten van de menukaart bestellen, maar het is ook mogelijk vooraf uw wensen te bespreken.

BEKIJK DE MENUKAART

Diner

Openingstijden: Ma t/m Za van 18:00 – 21:30 uur 

Naast onze à la carte kaart hebben wij ook een Bib Gourmand 3-gangen keuzemenu voor € 37.-. Hierbij heeft u de keuze uit drie voor-, drie hoofd- en drie nagerechten. Deze gerechten zijn gebaseerd op wat het seizoen ons biedt. Daarnaast kan onze keukenbrigade u ook verrassen met een vier- of vijf-gangen diner, respectievelijk voor € 52,50 en € 62,50.

BEKIJK DE MENUKAART

Cigar Lounge

Openingstijden: t/m 01:00 uur

Uniek in Rotterdam – de Cigar Lounge. Om na het diner met een heerlijk digestief na te genieten. In de Cigar Lounge vindt u een selectie van diverse sigaren welke in samenwerking met Van Dalen Cigars zijn uitgekozen. Uiteraard is het ook mogelijk de Cigar Lounge af te huren voor kleine gezelschappen.

Over de Stadstuin

Verscholen achter de statige gevel van het Bilderberg Parkhotel ligt een verborgen parel in het hart van Rotterdam: de stadstuin van Parkhotel Rotterdam. Dit best bewaarde geheim van Rotterdam is een heerlijke plek om te lunchen en te dineren in de zomer. Ook is het mogelijk om uw meeting en/of event te organiseren op deze inspirerende plek.

Culinaire arrangementen

Scoren op details

"Rotterdam kan zich met de opening van The Park eindelijk aansluiten bij het rijtje wereldsteden waar het wél gebruikelijk is dat locals in een hotel-restaurant van kaliber gaan eten."

Algemeen Dagblad

Heerlijke rilettes en heilbot

"Van Loo serveerde onder meer heerlijke rilettes van eend en eendenlever, vitello tonnato en zachtgegaarde heilbot. Heerlijk!"

De Telegraaf

Het team van The Park

Restaurant The Park is bekroond met een Michelin Bib Gourmand, de onderscheiding voor restaurants met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Richard de Vries is de chef van restaurant The Park. Samen met zijn team creëert hij hoogstaande gerechten, te herkennen aan kwaliteit en eenvoud gecombineerd met een speelse twist.

Reviews restaurant The Park in Rotterdam

Topzaak!

"Uitstekende lunch! Een heerlijke ongedwongen sfeer als je het restaurant binnenkomt. Uiterst correcte bediening! Met de amuses begint het culinaire feest al en dat feest duurt even. Onder begeleiding van een heerlijke Viognier zit men goddelijk te lunchen. Stuk voor stuk mooie en smaakvolle gerechten. Een aanrader voor degene die hier nog niet is geweest!"

Eric F, bezocht November 2018

Toprestaurant, maar een ongedwongen sfeer!

"Op zaterdagavond heb ik samen met mijn vrouw en 14-jarige dochter in The Park gegeten. We hadden het 5-gangenmenu en werden keer op keer verrast door de heerlijke gerechten en vaak verrassende smaakcombinaties. Eten op sterrenniveau, maar voor een redelijke prijs én in een ongedwongen atmosfeer. Gastheerschap van de bovenste plank."

Martin, bezocht Juni 2018

Een ster waard!

"Een gezellig restaurant met een lekkere en fijne keuken. Prachtig gepresenteerde gerechten,  een mooie wijnkaart en supervriendelijk personeel.  Sterwaardig!"

Nikky, bezocht April 2018

Gewonnen awards

Door The park Restaurant in Rotterdam

Bib Gourmand

The Park is onderscheiden met de Bib Gourmand 2018!

Opgenomen in de Lekker 500

The Park is opgenomen in de Lekker 500 gids van 2019, de gids met de 500 beste restaurants van Nederland.

Winnaar AD Gouden Pollepel 2014

Met een 8,7 is The Park winnaar in de jaarlijkse Gouden Pollepel competitie van het Algemeen Dagblad.