Parkhotel Rotterdam Restaurant

The Park

Telefoon: +31 (0)10 440 81 65

E-mail: info@thepark.nl

www.thepark.nl

Smaakvolle gerechten, eenvoudig en bijzonder. All-time favorites met een speelse twist. Dat zijn de gerechten van Restaurant The Park. In het centrum van Rotterdam, als onderdeel van Bilderberg Parkhotel Rotterdam, is The Park een hotspot voor Rotterdammers. Onder leiding van chefkok Richard de Vries en sommelier Jasper Mein is het de perfecte plek voor een business lunch, shared dining met vrienden of ‘gewoon’ en goed glas wijn. Sinds 2018 is Restaurant The Park gewaardeerd met een Michelin Bib Gourmand, de onderscheiding voor restaurants met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Openingstijden

Lunch  Ma t/m vr gesloten
  Za en zo  gesloten 
Diner  Ma t/m za  18.00 tot 21.30 uur
  Zondag gesloten

Reserveren

Telefoon +31 (0)10 440 81 65
info@thepark.nl

Reserveer nu online

Welkom in ons restaurant

ook op afstand

Restaurant The Park is voor onbepaalde tijd gesloten. Onze Lobby-Bar is open voor hotelgasten. Lees er hier meer over. 

Over The Park

De inrichting van restaurant The Park is warm, gezellig en eigentijds. Restaurant The Park is er voor de Rotterdammer. Samen eten, een goed glas wijn drinken en elkaar ontmoeten. The Park is de perfecte locatie in Rotterdam voor een business lunch, shared dining met vrienden of ‘gewoon’ een goed glas wijn.

Restaurant The Park in Rotterdam

Private dining en diner

Private dining

Openingstijden: Ma t/m za van 18.00 – 21.30 uur

Soms is het fijn om in besloten gezelschap te kunnen praten. Of iets te vieren! Voor deze gelegenheden biedt The Park een prachtige private dining ruimte. Niet weggestopt in een hoek, maar als onderdeel van het restaurant en dan privé. In de private dining kunnen maximaal 6 personen plaatsnemen, aan een prachtige ronde tafel. Zowel voor ontbijt, lunch als diner te reserveren. U kunt gerechten van de menukaart bestellen, maar het is ook mogelijk vooraf uw wensen te bespreken.

 

Diner

Openingstijden: Ma t/m za van 18.00 – 21.30 uur 

Naast onze à la carte kaart hebben wij ook een Bib Gourmand 3-gangen keuzemenu voor € 37.-. Hierbij heeft u de keuze uit drie voor-, drie hoofd- en drie nagerechten. Deze gerechten zijn gebaseerd op wat het seizoen ons biedt. Daarnaast kan onze keukenbrigade u ook verrassen met een vier- of vijf-gangen diner, respectievelijk voor € 52,50 en € 62,50.

 

Over de Stadstuin

Verscholen achter de statige gevel van het Bilderberg Parkhotel ligt een verborgen parel in het hart van Rotterdam: de stadstuin van Parkhotel Rotterdam. Dit best bewaarde geheim van Rotterdam is een heerlijke plek om te lunchen en te dineren in de zomer. Ook is het mogelijk om uw meeting en/of event te organiseren op deze inspirerende plek.

Culinaire arrangementen

Scoren op details

"Rotterdam kan zich met de opening van The Park eindelijk aansluiten bij het rijtje wereldsteden waar het wél gebruikelijk is dat locals in een hotel-restaurant van kaliber gaan eten."

Algemeen Dagblad

Heerlijke rilettes en heilbot

"Van Loo serveerde onder meer heerlijke rilettes van eend en eendenlever, vitello tonnato en zachtgegaarde heilbot. Heerlijk!"

De Telegraaf

Het team van The Park

Restaurant The Park is bekroond met een Michelin Bib Gourmand, de onderscheiding voor restaurants met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Richard de Vries is de chef van restaurant The Park. Samen met zijn team creëert hij hoogstaande gerechten, te herkennen aan kwaliteit en eenvoud gecombineerd met een speelse twist.

Reviews restaurant The Park

In één woord heerlijk!

"We zijn uitermate gastvrij ontvangen en gedurende de avond heerlijk verzorgd. We namen het Bib Gourmand menu met ieder verschillende gerechten zodat we veel konden proeven. In één woord heerlijk! Bij het kaasplateau zat chutney van mango en gember. Als grap het verzoek gedaan of er een kilo mee mocht naar huis. Bij de rekening kregen we een doosje mee. Verrassend, mooie beleving en heerlijk eten. Tot een volgende keer!"

Arno K. - bezocht in juli 2019

Uitstekende service

"Op 18 juni 2019 een topavond gehad samen met mijn vriendin. Haar verjaardag gevierd in de prachtige achteruin van het restaurant waar we in alle rust hebben mogen genieten van de verrassend mooie en smaakvolle gerechten. Het bedienend personeel is attent en klantvriendelijk. Het keukenpersoneel heeft goed rekening gehouden met onze eetwensen. Een prachtig restaurant met de juiste ambiance en goed opgeleid personeel die hun vak goed verstaan. Onze complimenten voor het personeel en de hoogstaande culianaire gerechten die heel mooi worden opgemaakt. Wij raden dit restaurant dan ook 100% aan!"

Nausshadd - bezocht in juni 2019

Sterrenuitstraling!

"Een sterrenuitstraling tegen een hogere-middenklasse prijs. Prettige tuin om te zitten, goed en attent personeel - zonder te veel of te vaak aanwezig te zijn - en een fantastische keuken: we hebben een heerlijke avond gehad!"

Charlotte T. - bezocht in juni 2019

Gewonnen awards

Door The Park Restaurant in Rotterdam

Bib Gourmand

The Park is onderscheiden met de Bib Gourmand 2018!

Opgenomen in de Lekker 500

The Park is opgenomen in de Lekker 500 gids van 2019, de gids met de 500 beste restaurants van Nederland.

Winnaar AD Gouden Pollepel 2014

Met een 8,7 is The Park winnaar in de jaarlijkse Gouden Pollepel competitie van het Algemeen Dagblad.