Parkhotel Rotterdam Families

Samen met de hele familie genieten van een ontspannen hotelovernachting bij het Bilderberg Parkhotel? Ook kinderen zijn bij Bilderberg meer dan welkom! Bij een overnachting met ontbijt betaalt u voor kinderen tot en met 11 jaar alleen voor de eventuele kosten voor het bijzetten van een extra (kinder)bed. Bij arrangementen (een overnachting met diner of andere extra's) betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief.

Met de kinderen genieten in Rotterdam

Winkelen, wandelen en naar de dierentuin

Rotterdam is een bruisende havenstad met een moderne binnenstad, rustgevende parken en verschillende activiteiten voor de kinderen.

KINDEREN BIJ parkhotel

Extra's om nog meer te ontspannen en genieten

Familiekamers

Parkhotel beschikt over familiekamers met een tussendeur.

Kinderbed

Afhankelijk van de hotelkamer kan er maximaal één kinderbed of babybed geplaatst worden. De kosten voor het kinderbed zijn €25,00 per bed per nacht. De kosten voor het babybed zijn €12,50 per bed per nacht.

Extra bedden

Afhankelijk van het kamertype kan er maximaal één bed van normaal formaat bijgezet worden. De kosten hiervoor zijn € 35 per bed per nacht.

Eten en drinken

Het ontbijtbuffet van Bilderberg bestaat uit een brede variatie van verse broodjes en beleg, yoghurt en vers fruit en vruchtensappen. Genoeg om voor iedereen een heerlijk ontbijt samen te stellen! Kinderstoeltjes zijn beschikbaar.

Buiten speelfaciliteiten

Rotterdam heeft verschillende prachtige parken waar de kinderen kunnen spelen. Zo zijn het Kralingse Bos en het Plaswijck Park twee bekende plekken in de stad.

Speelfaciliteiten

In het hotel wordt bij brunches en speciale gelegenheden een aparte speelhoek gemaakt voor de kinderen.

ONTMOET BILLY BACKPACK

ONTDEK HET HOTEL SAMEN MET BILLY BACKPACK

Billy logeert samen met heel veel andere koffers en tassen bij Bilderberg. Hij neemt je graag mee op ontdekkingstocht door het hotel! Zo mag je bij de receptie zelf inchecken en heeft Billy een leuk cadeautje klaarliggen op je kamer.

SAMEN ERTUSSENUIT

In de omgeving van Parkhotel

Diergaarde Blijdorp

Blijdorp is één van de mooiste dierentuinen van Europa waar veel te beleven valt. Blijdorp biedt verschillende ontdekkingstochten, rondleidingen en activiteiten voor jong en oud, om het park te ontdekken.

 

Euromast

Bijna elke grote stad heeft een uniek en hoog uitzichtspunt. Voor Rotterdam is dit zonder twijfel de Euromast. Met helder weer heeft u 30 kilometer uitzicht. Een geweldige ervaring voor het hele gezin!

 

Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam is een familieattractie waar voor iedereen wat te beleven is! In de grootste miniatuurwereld van de Benelux maken de mini-bewoners van alles mee. Ze werken, wonen, reizen en onderweg beleven ze allerlei avonturen.