Roofvogelworkshop

Beleef de wereld van roofvogels

  • Vanaf 2 personen
  • Op maat
  • 1,5 uur

Onze roofvogelworkshop is de ideale teambuildingsactiviteit als het gaat om spanning en sensatie! Aanschouw deze prachtige vogels van dichtbij en leer valkenieren in één dag!

Wat ga je doen?

De valkerij wordt van oudsher beoefend met valken, haviken en uilen. In deze traditie tonen ze de deelnemers, op educatieve wijze, de verschillende roofvogels in de vrije lucht. Tijdens de workshop lopen de deelnemers zelf met een vogel op de arm en laten ze de vogels zelf vliegen. Ze leren de loer draaien, een kunstprooi aan een lijn waarop de valken worden getraind. De valk duikt met fenomenale snelheid naar beneden om de kunstprooi te pakken en net voor zijn snavel trekt de valkenier de loer weg. Ook krijgt het gezelschap een uitgebreide uitleg over deze vogels en het Valkenieren zelf.

“Onze favoriete workshop als het gaat om spanning en sensatie!”

Wie begeleidt de activiteit?

De workshop wordt begeleid door een ervaren valkenier. Hij laat je zien wat je een roofvogel allemaal kunt leren. Daarnaast vertelt hij tijdens de workshop over de verschillende soorten roofvogels.

Voor wie?

Voor iedereen die altijd al een keer met roofvogels van dichtbij kennis heeft willen maken en in is voor wat spanning en sensatie tijdens of als afsluiter van de vergadersessie.

Marjolein

"Ik heb in mijn leven al een aantal roofvogelshows gezien, maar om dit echt zelf te doen, is super gaaf! Het is best spannend, maar ik zou het zo weer doen."

Waar is de Roofvogelworkshop?

Meer inspiratie