Zakelijk Flirten

Een verpletterende eerste indruk

  • 6 - 400 personen
  • Op maat
  • 1 - 8 uur

Een eerste indruk is heel belangrijk, aangezien dit bepalend is hoe de rest van het contact verloopt. In deze workshop leer je in drie fases hoe jij open, onbevangen en nieuwsgierig mensen tegemoet kan treden.

Mensen hechten veel waarde aan een eerste indruk. De manier waarop jij contact maakt met iemand, kan bepalend zijn voor het verloop van dat contact. De workshop zakelijk flirten gaat in op verbale- en non verbale communicatie en is geschikt voor kleine en grote groepen. De workshop kenmerkt zich door humor, enthousiasme en volop interactie!
 

Voor wie?

De workshop zakelijk flirten is voor iedereen die het belangrijk vindt om een goede relatie te hebben met opdrachtgevers en potentiële klanten. De workshop is ideaal voor een teamdag, één-op-één coaching, netwerkbijeenkomst of andere gelegenheden waarbij je mensen wilt verbinden met positieve energie.

Wat ga je doen?

Tijdens deze workshop leer jij in drie fases hoe je op een positieve manier contact kan maken met mensen. Deelnemers maken op een speelse manier kennis met hun flirtkwaliteiten en leren hoe zij deze bewust kunnen inzetten om goede zakelijke relaties te onderhouden.

Door wie?

De workshop zakelijk flirten wordt gegeven door flirtcoach Saskia Paulissen. Met een vleugje humor, het stellen van goede vragen en een goede voorbereiding maakt Saskia het evenement tot een succes!

Waar is de workshop zakelijk flirten?

  • Hotel De Keizerskroon

    Royale vergaderlocatie in de stad Apeldoorn Apeldoorn - Veluwe

    Van oudsher de herberg van Paleis het Loo, vandaag de dag een royale vergaderlocatie. Een hoog serviceniveau is onze standaard. Wij hebben aandacht voor jou zodat jij je kunt richten op het doel van je verblijf. Hier krijgt jouw vergadering, training of heidag een koninklijk tintje.

Meer inspiratie