Run Your Hotel

Ontwikkel je klantbeleving door te leren van de experts

  • 10 - 12 personen
  • 499,- p.p.
  • 2 dagen

Een intensief programma waarin je in twee dagen ware service in je organisatie kunt brengen. Run Your Hotel wordt begeleid door experts op het gebied van verandermanagement. Je runt alle afdelingen van het hotel. Uiteindelijk maak je de vertaalslag naar jouw organisatie zodat jullie het service niveau naar een hoger plan kunnen tillen.

Wat ga je doen?

Run Your Hotel is een intensief en volledig uniek programma waarmee je in twee dagen ware service in je organisatie kunt brengen. Inspirerend én confronterend, en begeleid door experts op het gebied van verandermanagement. Je runt alle afdelingen van het hotel: keuken, huishouding, bediening, receptie en directie. Met échte gasten, waardevolle feedback en een hands-on aanpak. Een eye-opener en bron van inspiratie! Vervolgens maak je op de tweede dag de vertaalslag naar jouw organisatie zodat jullie het service niveau naar een hoger plan kunnen tillen.

“De termen gastvrijheid en customer experience krijgen een compleet nieuwe betekenis door deze unieke ervaring”

Wie geeft de workshop?

De collega’s van Hotel De Keizerskroon nemen jullie op de eerste dag van het programma mee in hun wereld van gastvrijheid; leer en ervaar alles wat met beleving en het overtreffen van verwachtingen te maken heeft!

Een unieke methode gaat jullie op de tweede dag helpen om een onderscheidend DNA te creëren. Uitdagende coaching en een integrale benadering met aandacht voor structuur, cultuur, plezier en energie zorgen voor een slagvaardige organisatie.

Welk programma past bij jouw organisatie?

Drie unieke thema's

Commercie en operatie

Ontwikkel een 10+ organisatie en maak kennis met de gedachtegang van je klanten en maak ze fan van je bedrijf.

 

Bestuur & management

Vorm een slagvaardig team met als doel een uitdagend management te creëren zonder het doen van veel concessies.

Strategisch management

Ontwikkel een duidelijke en heldere richting binnen je organisatie met een fit team, zowel mentaal als fysiek.

Herbert Rabelink,

Unica (via Quality in Meetings)

"De vestigingsdirecteuren hebben het programma doorlopen en geven het weer door op de verschillende afdelingen. Ze vonden het fantastisch en zijn met hun medewerkers constant bezig om anders te gaan denken."

Voor wie?

Run Your Hotel is een uniek programma speciaal gericht op management en directie van organisaties waar customer experience hoog op de agenda staat. Leer van de experts hoe je jouw klanten een geweldige ervaring kunt bieden. Zo ben je in staat om een onderscheidende klantbeleving te creëren binnen je branche en deze uit te dragen naar jouw team.

Wat heb je nodig?

Hotel De Keizerskroon regelt het hotel en zorgt voor de materialen en tools om een nieuwe strategie te bepalen. Een dosis enthousiasme en een open blik, meer heb je als deelnemer niet nodig.

Wat zit er bij de workshop inbegrepen?

  • Training van onze experts
  • Breaks
  • Een uniek belevingsdiner
  • Een schort met je naam
  • Consumpties
  • Overnachting inclusief ontbijt

Waar is Run Your Hotel?

Meer inspiratie