Etiquettediner

Dineren doe je zo

  • Vanaf 10 personen
  • 95 p.p.
  • 1 - 3 uur

Er staat een zakelijke lunch of zakelijk diner op de planning, maar wat zijn precies de do's en don'ts tijdens zo'n afspraak? Hoe hou je nu precies je bestek vast en is het een no go om over privézaken te praten? In deze workshop leer je alle basisregels van de tafelmanieren, waardoor jij een goede blijvende indruk achterlaat!

Wat ga je doen?

Lilian Woltering is de gastvrouw van de avond en leert je de basisregels van de tafelmanieren. Tijdens deze informele en ontspannen workshop komen onderwerpen aan bod als: tafelschikking en samenstelling van het gezelschap, Speechen en toasten, Tafelgerei en het belang en effect van tafelmanieren. Naast een avond culinair genieten is er ook de gelegenheid om te netwerken.

Voor wie?

Meer zelfvertrouwen voor toekomstige zakelijke diners en netwerk sessies? Dan is deze workshop een absolute aanrader. Tijdens de workshop geniet je van culinair eten en bijpassende wijnen en leer je ook nog eens hoe je dit op de juiste manier kan nuttigen. Na afloop van de workshop ben je helemaal op de hoogte van do's en don'ts tijdens een zakelijk diner.

“Gasten hebben een bijzondere ervaring opgedaan en nemen een aantal eye openers mee die ze nooit meer zullen vergeten.”

Waar is het etiquettediner?

Meer inspiratie