Alpaca workshop

Ervaar een onvergetelijk bedrijfsuitje met alpaca's

  • 10 - 30 personen
  • Vanaf €600 exclusief BTW
  • 1,5 uur

Altijd al een bedrijfsuitje willen houden met alpaca's? Dit is je kans! Trek er met de alpaca's op uit door de prachtige Noord-Limburgse natuur en ervaar met eigen ogen hoe nieuwsgierig en vriendelijk deze dieren zijn.

Wat ga je doen?

Wil je ook ervaren hoe het is om met alpaca's, het kleine zachteraardige zusje van de lama, door het prachtige landschap in Noord-Limburg te wandelen? Wandelen met alpaca's is een beleving die je niet snel zal vergeten! Alpaca's zijn nieuwsgierige en vriendelijke dieren. De workshop is een mooie onderbreking van een vergadering: informatief en actief.

Voor de alpaca workshop nemen we je mee naar de prachtige Noord-Limburgse omgeving. Samen met de alpaca's en de begeleiders maak je een heerlijke wandeling en mag je ook zelf de alpaca's begeleiden. Tijdens de wandeling wordt er af en toe een stop gemaakt, waarbij je leert over de alpaca's en hun gedrag.

“Het wandelen met alpaca's is erg rustgevend.”

Voor wie?

De alpaca workshop is geschikt voor teams tussen de 10 en 30 personen en neemt ongeveer anderhalf uur in beslag. Het is ideaal als onderbreking van een vergadering of om een vergadering mee af te sluiten.

Door wie?

M-event verzorgt de alpaca workshop. Het team van M-event neemt voor de workshop meerdere alpaca's mee. Het aantal begeleiders wat meeloopt, is afhankelijk van hoeveel alpaca's er mee komen.

Waar is de alpaca workshop?

Meer inspiratie