Buiten vergaderen

Op onze buitenlocaties vergader je met afstand en blijf je toch verbonden

Dé oplossing om veilig en plezierig samen te komen? Ga naar buiten! Bilderberg biedt prachtige buitenlocaties, omringd door de natuur en met alle ruimte die je nodig hebt. Hier houd je eenvoudig afstand van elkaar en blijf je toch verbonden. En een extra voordeel: de buitenlucht zorgt voor een verhoogde concentratie en meer energie. Zo wordt die brainstormsessie, training, teambuilding of groepsdiner buiten nog effectiever!

Onze mooiste buitenlocaties uitgelicht

Résidence Groot Heideborgh

Buitenevents organiseer je op De Buitenplaats bij Résidence Groot Heideborgh in Garderen. Brainstorm in de open lucht of geniet van een heerlijke BBQ gemaakt vanaf de buitenkeuken.

Bekijk locatie

Kasteel Vaalsbroek

Organiseer een exclusief zakelijk diner in de prachtige achtertuin van Kasteel Vaalsbroek in Vaals of vergader op acacia stoeltjes onder unieke boomsoorten op het landgoed.

Bekijk locatie

Château Holtmühle

Een teambuilding of training organiseer je in de bosrijke en inspirerende omgeving van dit middeleeuwse chateau in Tegelen, nabij Venlo. De ruimte en rust geven een boost aan creativiteit. Bijkomend voordeel: het chateau is ook exclusief te boeken.

Bekijk locatie

Hotel De Bilderberg

Een onvergetelijk en bijzonder event organiseer je in de tent op het landgoed van Hotel De Bilderberg in Oosterbeek. Met sfeervolle aankleding, een buitenkeuken en diverse foodmogelijkheden wordt ieder event direct bijzonder. 

Bekijk locatie

Hotel 't Speulderbos

Hotel 't Speulderbos in Garderen wordt omringd door 't Speulderbos. In Bosrijk Buiten kan je een productieve brainstormsessie houden of een heerlijke picknick organiseren. In deze rustige omgeving doe je weer energie op.

Bekijk locatie

Hotel De Bovenste Molen

Hotel De Bovenste Molen in Venlo ligt aan het water en midden in de prachtige bossen. Vergader in de buitenlucht, organiseer een inspiratiewandeling door de bossen of lunch aan het meer.

Bekijk locatie

Veilig en vertrouwd samenkomen

Natuurlijk geldt 1,5 meter afstand ook in en om het hotel. En dat doen we samen. In en om het hotel is bewegwijzering aangebracht die de route aangeeft, bijvoorbeeld ‘eenrichtingsverkeer'. Alles is duidelijk aangebracht middels vloerstickers. Ook staan er op strategische plekken desinfecterende handgels.

Inspiratie voor buiten activiteiten

Teambuilding op 1,5 meter afstand

Waarom buiten vergaderen zo goed voor je is

Ook voordat we binnen afstand moesten houden werd buiten vergaderen steeds populairder. Logisch, want buiten vergaderen verhoogt de concentratie en voegt extra beleving toe aan je event. Zo zorgt buiten voor meer inspiratie, creativiteit en verbinding.

Laat je inspireren

Eten & drinken

De exacte invulling van onze eetmomenten verschilt per hotel en per zakelijke bijeenkomst. Maar of het nu een lunch of diner betreft, onze passie voor goed en gezond eten blijven we delen. Een picknick in het bos, een buiten bbq met live entertainment of een intiem diner op het gazon bij het hotel, het is allemaal mogelijk! 

Buiten bij slecht weer

Ook bij slecht weer is het mogelijk om buiten te vergaderen. Onze buitenlocaties zijn al voor een deel overdekt of dit kunnen we mogelijk maken. Als de temperatuur ook niet echt meewerkt, halen we uiteraard dekentjes en heaters tevoorschijn.  

"Wil je ook het buitengevoel ervaren en weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw event of gasten? Ik zit vol ideeën over hoe je dit kan doen - en die deel ik graag met je."


             Anouk-Keurntjes-transparant-bijgesnedenpng.png