Résidence Groot Heideborgh Omgeving

Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen - Hotelaanzicht Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Receptie Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Grand Café V Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Executive Suite Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Suite Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Badkamer Suite Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Royale Suite Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Badkamer Executive Suite Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Video Résidence Groot Heideborgh Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Wellness Centre Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Spajet Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Zwembad Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Restaurant Het Element Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Terras Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Restaurant Het Element Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Inspiratieruimte Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Coffee corner Effectief Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Meetingruimte Aandacht Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Meetingruimte Balans Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Meetingruimte Inzicht Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Meetingruimte Intensief Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Meetingruimte Effectief Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Buitenplaats Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Buitenplaats Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Philips Lighting System Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Inspiratieruimte Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Inspiratieruimte Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Lobby Hotel Residence Groot Heideborgh - Garderen -Buitenplaats

Garderen ligt midden in het bosrijke gebied van de Veluwe. Vanuit het hotel loopt u direct de bossen in. Een uitgestrekt gebied van bossen, heide en weides ligt voor u klaar om te ontdekken. Wandel of fiets door de indrukwekkende natuur en breng een bezoek aan verschillende steden, attractieparken of knusse dorpjes.

Bezienswaardigheden

De "must-sees" voor een bezoek aan Garderen

1. Park de Hoge Veluwe

Nationaal Park De Hoge Veluwe is het grootste aaneengesloten en actief beheerde natuurgebied van Nederland dat maar liefst een oppervlakte heeft van 54 km². Kom tot rust in deze prachtige omgeving en geniet van de kleurrijke bossen, uitgestrekte weides en idyllische zandverstuivingen.

2. Dolfinarium

In het nabijgelegen Harderwijk ligt het zeezoogdierenpark Dolfinarium. Een uitje naar Dolfinarium Harderwijk zal garant staan voor een ervaring vol ontdekkingen. Zo zal u tijdens een bezoek aan Dolfinarium de dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen en haaien ontmoeten. De diversiteit en aanbod aan zeezoogdieren maakt Dolfinarium zelfs tot het grootste zeezoogdierenpark van Europa!

3. Paleis het Loo

Een culturele uitstap maken? Bezoek het ruim 300 jaar oude Paleis Het Loo waar alles sfeer en karakter ademt. Bewonder de ingerichte vertrekken die een beeld geven van drie eeuwen bewoning door de Oranjes. Bovendien zijn de tuinen met fonteinen en bloemperken een waar genot voor het oog. In Paleis Het Loo zijn ook gevarieerde en inspirerende collecties te vinden.

Activiteiten

die het bezoeken waard zijn

De Apenheul

Geniet met uw kinderen van een heerlijk dagje uit in de Apenheul. In het prachtige groene bos loopt u tussen de apen. Uw kinderen kunnen, net zoals de apen, zelf slingeren en klimmen in het park.

Harderwijk

Een stad met sfeervolle gebouwen, gezellige terrassen en sterrenrestaurants. Geheel omringd door de uitgestrekte Veluwe en Randmeren. Harderwijk is een combinatie van een gezellige binnenstad met weldadige rust daar buiten. Voor de watersporter is Harderwijk een ultiem genot. Zij kunnen hier onder andere: zeilen, surfen en kitesurfen.

Kröller Müller Museum

In de omgeving zijn meerdere inspirerende musea te vinden. Het Kröller Müller Museum in Otterlo is een goede keuze voor een culturele uitstap. Het museum staat bekend om de omvangrijke collecties van Vincent van Gogh. Ook vele andere werken zijn hier te bewonderen, zoals Picasso en Piet Mondriaan.

Klimbos Garderen

Ga bij Klimbos Garderen het parcours over met allerlei obstakels en verschillende onderdelen. Klimbos Garderen is centraal gelegen en ligt midden in de bossen van de Veluwe. U bent dus verzekert van een actieve dag midden in de natuur. Het Klimbos is uitstekend voor het hele gezin, als bedrijfsuitje of met uw partner.

't Veluws Zandsculpturenfestijn

U komt ogen tekort! Zo staat 't Veluws Zandsculpturenfestijn bekend onder bezoekers. In 2019 is ’t Veluws Zandsculpturenfestijn zelfs 2e geworden bij de verkiezing voor het leukste uitje van Gelderland. Ontdek immens veel verschillende zand sculpturen en amuseert u zich met puzzels en raadsels.

Oktober 1944

Oktober 1944 is een stichting in Putten. 'De stichting heeft ten doel: Het levend houden voor het nageslacht van de geschiedenis van de gebeurtenissen in Putten gedurende de bezettingsjaren 1940-1945, in het bijzonder de gebeurtenissen op 1 en 2 oktober 1944'.

Natuur

Prachtige omgeving rondom het hotel

Putterbos

Geniet met de hele familie in het Putterbos in Putten. Volg de paaltjesroute en geniet van de mooie natuur. Neem ook de hond mee, deze mag hier los lopen. Onderweg komt u een picknickplek en speelveld tegen. Ideaal om even uit te rusten.

Ouwehands Dierenpark

Ontdek panda's, giraffes en meer! Bij Ouwehands Dierenpark in Rhenen zijn alle soorten dieren aanwezig voor een gezellige dag uit. Dit park bestaat al bijna 90 jaar en heeft elke dag een bomvol programma.

Kootwijkerzand

Het Kootwijkerzand is een stuifzandgebied in Gelderland. Het is het grootste stuifzandgebied van West-Europa, en daarmee een must see bij een bezoek in de omgeving van Garderen. Prachtige landschappen en uren lange verbazing zorgen voor een bijzondere dag vol adembenemende uitzichten.

Résidence Groot Heideborgh

In het hotel Résidence Groot Heideborgh staat genieten centraal. Omringd door de prachtige bossen van de Veluwe en vlakbij het gezellige Garderen komt u in dit recent gerenoveerde hotel helemaal tot rust. Hiermee is Résidence Groot Heideborgh het ideale hotel voor een heerlijke nacht weg met partner of vrienden.

HULP NODIG BIJ UW RESERVERING?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u tips en aanbevelingen? We helpen u graag verder met het plannen van uw bezoek aan Hotel Résidence Groot Heideborgh. Neem contact met ons op via e-mail of per telefoon op +31 (0)577 46 27 00

  • Midden in de Veluwe
  • Mix van cultuur, natuur en winkelen
  • Prachtige ligging

Contact

Contact en bereikbaarheid

Contact

Bilderberg Résidence Groot Heideborgh
Hogesteeg 50
3886 MA Garderen

Telefoon: +31 (0)577 46 27 00
E-mail: heideborgh@bilderberg.nl

Bereikbaarheid

Het hotel is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Station Putten stapt u in bus 107 richting Station Ede-Wageningen. U stapt uit bij de bushalte Heideheuvel. Vanaf deze halte is het zeven minuten lopen naar het hotel.