Bilderberg Europa Hotel Scheveningen

Comfort en genieten, daar waar de bruisende branding de stad ontmoet.

Bekijk alle foto's

Kinderen bij Europa Hotel

Samen met de hele familie genieten van een ontspannen overnachting bij Bilderberg Europa Hotel? Ook kinderen zijn bij Bilderberg meer dan welkom! Bij een overnachting met ontbijt betaalt u voor kinderen tot en met 11 jaar alleen voor de eventuele kosten van het bijzetten van een extra (kinder)bed. Bij arrangementen (een overnachting met diner of andere extra's) betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief.

Met kinderen genieten aan het strand

Samen wandelen, spelen en ontdekken

Scheveningen is het hele jaar door een heerlijke plek om te genieten. Wandelen en spelen op het strand, breng een bezoek aan Sea Life of ga een dagje uit naar Nederland in het klein: Madurodam.

Kindvriendelijke extra's

Bij Europa Hotel

Familiekamers

Bilderberg Europa Hotel beschikt over speciale familiekamers met een tussendeur.

Kinderbed

Afhankelijk van de hotelkamer kunnen er maximaal twee extra kinderbedjes gratis geplaatst worden. Een extra bed (normaal formaat) kan in de grotere kamers bijgezet worden tegen betaling.

 

Oppas

Bij Bilderberg Europa Hotel is het mogelijk om op aanvraag gebruik te maken van de oppasservice.
 

Eten en drinken

Het ontbijtbuffet van Bilderberg bestaat uit een brede variatie van verse broodjes en beleg, yoghurt , vers fruit en vruchtensappen. Genoeg om voor iedereen een heerlijk ontbijt samen te stellen! Kinderstoeltjes zijn beschikbaar.

Omgeving

Op nog geen 100 meter van het hotel vandaan vindt u het Scheveningse strand, waar u heerlijk met uw kinderen kunt wandelen of ze lekker kan laten ravotten.

Speelfaciliteiten

Naast het hotel bevinden zich speeltoestellen waar uw kinderen kunnen spelen.

Billy Bilderberg

Bij het inchecken in het hotel van uw keuze ontvang(en)t uw kind(eren) het spannende stripboek "Het raadsel van de Verdwenen Kroon". Met dit stripboek zal uw kind zich niet snel vervelen. Puzzels, raadsels, het Bilderberg kindermenu, een kleurplaat (uiteraard ontvangt uw kind ook potloodjes van ons!) en natuurlijk hoofdpersoon Billy Bilderberg die samen met zijn vriendinnetje een spannend avontuur in een Bilderberg hotel beleeft.

Kinderattracties

In de omgeving van Europa Hotel

Madurodam

Leer vliegen op Schiphol, neem een kijkje in het huis van Koningin Beatrix en leer Nederland kennen in slechts een dag! Dit is allemaal mogelijk in het interactieve en leerzame Madurodam!

Attractieparken

In de buurt van het hotel vindt u attractiepark Drievliet waar uw kinderen zich volop kunnen vermaken met vele attracties. Ook familiepark Duinrell staat garant voor een dag spetterend plezier met het hele gezin.

Sea Life Scheveningen

Ontdek de verrassende onderwaterwereld in Sea Life en ontmoet alle 4.000 dieren die in de zee leven, waaronder krokodillen, schildpadden en echte zeesterren.