Bilderberg Europa Hotel Scheveningen

Comfort en genieten, daar waar de bruisende branding de stad ontmoet.

Bekijk alle foto's

Omgeving

Een kilometers lang strand met gezellige restaurants en terrassen. Elk seizoen van het jaar is het heerlijk vertoeven in Scheveningen. In de zomer genieten van het ultieme zon, zee en strandgevoel. Tijdens de winter mee doen met de traditionele nieuwsjaarsduik en heerlijk uitwaaien met een stevige wandeling in de herfst.

Scheveningen

Uiteraard staat Scheveningen bekend om haar kilometers lange strand waar het heerlijk genieten is in elk seizoen van het jaar. Maar Scheveningen heeft nog zoveel meer te bieden! Zo bent u voor een culinaire avond uit aan het juiste adres bij één van de vele restaurants. Probeert u eens de typische visrestaurants langs de gezellige en sfeervolle boulevard. Voor een avond uit is ook in Scheveningen genoeg te beleven. Bewonder een theatervoorstelling of waag een gok in het casino.

Duik in Den Haag

Duik in Den Haag en dompel je onder in alles wat de stad aan zee te bieden heeft. Laat je inspireren op www.denhaag.com

Activiteiten en bezienswaardigheden

Den Haag

Voor wie een dag wil shoppen, cultuur opzoeken of culinair wilt genieten heeft in Den Haag de ideale stad gevonden! De binnenstad van Den Haag is gekozen tot de Beste Binnenstad van Nederland 2013-2015. Zo beschikt de binnenstad over exclusieve winkels, bekende namen en grote warenhuizen. Den Haag ademt cultuur en historie, dit is bijvoorbeeld te zien op het Binnenhof en Mauritshuis.
 

Madorudam

Overdags is er genoeg te beleven in Scheveningen en omgeving. Met het hele gezin er op uit? Ontdek de indrukwekkende onderwaterwereld in het SEA LIFE of bewonder Nederland in het klein in Madurodam.

Afas Circustheater

Scheveningen is de ideale stad voor een gezellige avond uit! Musical liefhebbers kunnen de grootste theatervoorstellingen bewonderen in het AFAS Circustheater, gelegen op loopafstand van het hotel. Of ga met de voeten van de vloer bij Crazy Piano's.

Geniet van de natuur in Meijendel

Genieten van de prachtige natuur van de Nederlandse kust? Ook dat kan in Scheveningen. Maak een heerlijke wandeling door Meijendel, een prachtig natuurgebied waarin u op en top geniet van de schoonheid van de Nederlandse duinen.
 

Er op uit met het gezin

Er eens gezellig op uit met het hele gezin? Naast dat de kinderen kastelen kunnen bouwen op het strand van Scheveningen of zwemmen in de zee, heeft Scheveningen speciale attracties voor de kinderen. Bij SEA LIFE staan jullie oog in oog met de onderwaterwereld. Maak kennis met meer dan 4.000 dieren! Breng een bezoek aan Duinrell met de leukste attracties voor jong en oud of ga van de glijbaan in het Tikibad.