Omgeving Europa Hotel Scheveningen

Ontdek het strand, de boulevard en het centrum van Den Haag

Een kilometers lang strand met gezellige restaurants en terrassen. Elk seizoen van het jaar is het heerlijk vertoeven in Scheveningen. In de zomer genieten van het ultieme zon, zee en strandgevoel. Tijdens de winter mee doen met de traditionele nieuwsjaarsduik en heerlijk uitwaaien met een stevige wandeling in de herfst.

Scheveningen

Uiteraard staat Scheveningen bekend om haar kilometers lange strand waar het heerlijk genieten is in elk seizoen van het jaar. Maar Scheveningen heeft nog zoveel meer te bieden! Zo bent u voor een culinaire avond uit aan het juiste adres bij één van de vele restaurants. Probeert u eens de typische visrestaurants langs de gezellige en sfeervolle boulevard. Voor een avond uit is ook in Scheveningen genoeg te beleven. Bewonder een theatervoorstelling of waag een gok in het casino.

Activiteiten en bezienswaardigheden

Den Haag

Voor wie een dag wil shoppen, cultuur opsnuiven of culinair wilt genieten heeft in Den Haag de ideale stad gevonden! Zo beschikt de binnenstad over exclusieve winkels, bekende namen en grote warenhuizen. Den Haag ademt cultuur en historie, dit is bijvoorbeeld te zien op het Binnenhof en Mauritshuis.
 

Madurodam

Madurodam is een Nederlandse miniatuurstad. Het park geeft een beeld van hoe Nederland eruitziet door middel van ruim 700 maquettes van gebouwen uit alle delen van Nederland. In het park zijn veel bewegende vervoermiddelen zoals: auto's, rondvaartboten, vliegtuigen, treinen en trams. In Madurodam ontdek je waar het 'kleine' Nederland groot in is.

AFAS Circustheater

U kunt de grootste theatervoorstellingen bewonderen in het AFAS Circustheater, gelegen op loopafstand van het Europa Hotel Scheveningen. Het AFAS Circustheater heeft ook een restaurant, Le Cirque, waar heerlijk gedineerd kan worden voorafgaand of na een theatervoorstelling.

Geniet van de natuur in Meijendel

Genieten van de prachtige natuur van de Nederlandse kust? Ook dat kan in Scheveningen. Maak een heerlijke wandeling door Meijendel, een prachtig natuurgebied waarin u op en top geniet van de schoonheid van de Nederlandse duinen.
 

Er op uit met het gezin

Er eens gezellig op uit met het hele gezin? Naast dat de kinderen kastelen kunnen bouwen op het strand van Scheveningen of zwemmen in de zee, heeft Scheveningen speciale attracties voor de kinderen. Bij SEA LIFE staan jullie oog in oog met de onderwaterwereld. Breng een bezoek aan Duinrell met de leukste attracties voor jong en oud of ga van de glijbaan in het Tikibad.