Informatie over Europa Hotel Scheveningen

Veelgestelde vragen en praktische informatie

  • Inchecken vanaf 14.00 uur

  • Uitchecken tot 12.00 uur

  • Huisdieren toegestaan - € 25 per nacht

  • Geen mindervaliden kamers

  • Fietshuur beschikbaar

  • Betaald parkeren - € 21,50 per nacht

Inchecken en uitchecken

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?

Bij Europa Hotel Scheveningen kunt u vanaf 14.00 uur inchecken. Eerder aankomen is uiteraard mogelijk. Wanneer uw kamer nog niet gereed is, kunnen wij uw bagage voor u opslaan. Uw reservering is gegarandeerd tot 18.00 uur op de dag van aankomst. Indien u later aankomt, ontvangen wij hier graag een melding van zodat uw kamer niet vrij gegeven wordt voor nieuwe reserveringen.

Tot hoe laat kan ik uitchecken?

U kunt tot 12.00 uur van uw kamer gebruik maken. Wilt u later uitchecken? Dan is dat mogelijk op basis van beschikbaarheid en tegen extra kosten. Neem hiervoor contact op met het hotel.

Parkeren en bereikbaarheid

Is het mogelijk om bij het hotel parkeren?

U parkeert, op basis van beschikbaarheid, in onze bewaakte parkeergarage, voor € 21,50 per nacht (14.00 - 12.00). Wij raden u aan dit tijdig te reserveren.

Heeft het hotel een oplaadpunt voor elektrische auto's?

Europa Hotel Scheveningen beschikt over twee laadpalen voor elektrische voertuigen.

IS HET HOTEL MAKKELIJK TE BEREIKEN MET HET OPENBAAR VERVOER?

Europa Hotel Scheveningen is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Station Den Haag Centraal pakt u tram 9, richting Scheveningen Noorderstrand. U stapt uit bij de tramhalte Kurhaus. Vanaf deze halte loopt u in drie minuten naar het hotel. U slaat linksaf naar de Gevers Deynootweg. Na 200 meter gaat u rechtsaf naar de Zwolsestraat. Na 44 meter bevindt het hotel zich aan uw linkerzijde.

Plan uw route

Fitness en wellness

Fitness

Als gast van Europa Hotel Scheveningen kunt u gratis gebruik maken van onze fitness faciliteiten, met onder andere een loopband en crosstrainer. De fitnessruimte is geopend van 07.00 uur tot 22.00 uur.

Zwembad en sauna

Europa Hotel Scheveningen beschikt over een sauna, Turks stoombad en binnenzwembad. Bij deze faciliteiten is badkleding verplicht. U kunt gratis gebruik maken van het zwembad en de sauna tussen 07.00 uur en 22.00 uur. 

Mijn reservering

Hoe kan ik reserveren?

U maakt uw reservering eenvoudig online. Wilt u liever persoonlijk contact? Bel dan naar +31 (0)70 416 95 95 of mail naar europa@bilderberg.nl. U ontvangt een bevestiging per e-mail. U betaalt bij aankomst in het hotel (met uitzondering van het voordeeltarief, waarbij vooraf een creditcard garantie wordt gevraagd).

Kan ik mijn reservering wijzigen?

Uw reservering online wijzigen is mogelijk. In de ontvangen e-mail met uw reserveringsbevestiging kunt u onderaan het kopje 'reservering wijzigen' vinden. Wanneer u hier op klikt, komt u in de reserveerstraat om zo uw reservering aan te passen. Uiteraard helpen we u ook graag persoonlijk per e-mail of telefoon.

Hoe is de totaalprijs van mijn reservering opgebouwd?

De totaalprijs van uw reservering bestaat uit uw verblijfskosten, service charge en toeristenbelasting. De service charge geldt voor personen vanaf 12 jaar en is een standaardbedrag van € 2,20 per persoon per nacht. De toeristenbelasting wordt bepaald door de gemeente en is hierdoor per hotel verschillend.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Het is mogelijk uw verblijf bij Europa Hotel Scheveningen kosteloos te annuleren tot 18.00 uur voor de dag van aankomst. Na dit tijdstip, of wanneer u niet komt (no-show), wordt 100% van de eerste overnachting of het arrangement belast op uw creditcard. Dit is niet geldig bij het voordeeltarief.

Wat houdt de beste prijsgarantie in?

Vergelijken hoeft niet meer, via de website van Bilderberg ontvangt u de beste prijs voor uw hotelovernachting én krijgt u korting op het uitgebreide ontbijt van Bilderberg. Bovendien heeft u keuze uit álle kamertypes die beschikbaar zijn in het hotel. Kies bijvoorbeeld voor een deluxe hotelkamer, familiekamer of ocean breeze suite.

Kinderen

Kan ik met kinderen verblijven in het hotel?

Ja, kinderen zijn in Europa Hotel Scheveningen meer dan welkom. Het is op diverse kamers mogelijk een extra (kinder)bed te plaatsen. Daarnaast betaalt u voor kinderen tot en met 11 jaar, bij een overnachting met ontbijt, alleen voor het bijzetten van het extra (kinder) bed. Lees meer.

Beschikt het hotel over familiekamers?

Ja, Europa Hotel Scheveningen beschikt over een grote familiekamer met maximaal twee kinderbedden. Ook op andere kamers kunnen er maximaal twee (kinder)bedden geplaatst worden. Er kunnen ook bedden van normaal formaat geplaatst worden. Het plaatsen van extra bedden is tegen betaling.

Zijn er speciale tarieven voor kinderen?

Bij een overnachting met ontbijt verblijven kinderen tot en met 11 jaar gratis. U betaalt dan alleen voor de eventuele kosten van het bijzetten van een (extra) kinderbed. Bij arrangementen met diner of andere extra's betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief.

Overige vragen

Mag ik mijn hond meenemen?

Huisdieren zijn van harte welkom bij Europa Hotel Scheveningen. De kosten zijn € 25 per nacht. U kunt maximaal 2 huisdieren meenemen. Huisdieren zijn niet toegestaan in het restaurant, wel in onze lobby. Daarnaast zijn huisdieren niet toegestaan in onze Deluxe kamers.

Heeft u kamers voor mindervaliden?

Europa Hotel Scheveningen beschikt over brede liften en is daardoor goed bereikbaar voor mindervaliden. Een invalide toilet is aanwezig bij de zalen. Luxe kamers met een bad of inloopdouche zijn goed bereikbaar en betreedbaar met een rolstoel. Er zijn geen drempels in de kamers. Om een specifieke kamer te boeken, kunt u het beste contact opnemen met de receptie van het hotel.

ZIJN BIJZONDERE WENSEN MOGELIJK?

Omdat wij graag al onze gasten willen laten genieten, vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk rekening te houden met eventuele wensen en/of eisen. Wanneer u vooraf aan uw verblijf uw wensen kenbaar maakt, kunnen wij u vertellen wat mogelijk is.

Wat zijn de ontbijt tijden?

Bij Europa Hotel Scheveningen wordt doordeweeks van 07.00 tot 10.30 en in het weekend van 08.00 tot 11.30 een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd met onder andere versgebakken broden, heerlijke fruitsappen en diverse warme gerechten.

Wat zijn de tijden voor lunch en diner?

Lunchen kan alle dagen van 12.00 uur tot 15.00 uur. In SALT Coastal Bistro & Bar kunt u alle dagen dineren van 17.30 uur tot 21.30 uur.

Beschikken de hotelkamers over een airco?

De 174 kamers van het Europa Hotel Scheveningen beschikken niet over een airco.

Kan ik een fiets huren?

Het is mogelijk om fietsen te huren bij het hotel. De kosten hiervoor bedragen € 15 per dag per fiets. Het is aan te raden vooraf te reserveren via de receptie of bij het maken van uw reservering.

Heeft het hotel een oplaadpunt voor elektrische fietsen?

Europa Hotel Scheveningen beschikt over een oplaadpunt voor elektrische fietsen in de garage.

Heeft het hotel een fietsenstalling?

Europa Hotel Scheveningen beschikt niet over een fietsenstalling. Het is wel mogelijk om uw fiets te stallen in de garage, waar uw elektrische fiets tevens kan worden opgeladen.

Contact

Bilderberg Europa Hotel Scheveningen
Zwolsestraat 2
2587 VJ Scheveningen/Den Haag
Telefoon: +31 (0)70 416 95 95
E-mail: europa@bilderberg.nl