Europa Hotel Scheveningen FAQ

  • Inchecken vanaf 15.00 uur

  • Uitchecken tot 12.00 uur

  • Huisdieren toegestaan - € 35 per nacht

  • Geen mindervaliden kamers

  • Fietshuur beschikbaar

  • Betaald parkeren - € 35 per dag

Inchecken en uitchecken

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?

Bij Europa Hotel Scheveningen kunt u vanaf 15.00 uur inchecken. Eerder aankomen is uiteraard mogelijk. Wanneer uw kamer nog niet gereed is, kunnen wij uw bagage voor u opslaan. Uw reservering is gegarandeerd tot 18.00 uur op de dag van aankomst. Indien u later aankomt, ontvangen wij hier graag een melding van zodat uw kamer niet vrij gegeven wordt voor nieuwe reserveringen.

Tot hoe laat kan ik uitchecken?

U kunt tot 12.00 uur van uw kamer gebruik maken. Wilt u later uitchecken? Dan is dat mogelijk op basis van beschikbaarheid en tegen extra kosten. Neem hiervoor contact op met het hotel.

Parkeren en bereikbaarheid

Is het mogelijk om bij het hotel parkeren?

In onze twee parkeergarages zijn er 40 parkeerplekken beschikbaar. De kosten hiervoor bedragen € 35,00 per dag. Deze parkeerplaatsen zijn vrij op basis van beschikbaarheid en niet vooraf te reserveren. Indien onze parkeerplaats vol is, kunt u uitwijken naar Apcoa Strand parkeergarage, op nog geen 5 minuten loopafstand van het hotel. (Apcoa Strand Parking, Zwolsestraat 426, 2587 VK Den Haag).

Heeft het hotel een oplaadpunt voor elektrische auto's?

Bilderberg Europa hotel beschikt over 2 laadpalen voor elektrische voertuigen, deze zijn vrij op basis van beschikbaarheid en niet vooraf te reserveren. 

IS HET HOTEL MAKKELIJK TE BEREIKEN MET HET OPENBAAR VERVOER?

Europa Hotel Scheveningen is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Station Den Haag Centraal pakt u tram 9, richting Scheveningen Noorderstrand. U stapt uit bij de tramhalte Kurhaus. Vanaf deze halte loopt u in drie minuten naar het hotel. U slaat linksaf naar de Gevers Deynootweg. Na 200 meter gaat u rechtsaf naar de Zwolsestraat. Na 44 meter bevindt het hotel zich aan uw linkerzijde.

Plan uw route

Lees hier het reisadvies voor een bezoek aan Scheveningen.

Beschikt het hotel over shuttle service?

Europa Hotel Scheveningen heeft geen shuttle service, maar er kan een pick-up worden verzorgd. Neem contact op met het hotel voor meer informatie.

 

Is het mogelijk om een taxi te bestellen?

Het is mogelijk om een taxi te bestellen bij Europa Hotel Scheveningen. U kunt dit doen bij de receptie, of door contact op te nemen met het hotel.

Fitness en wellness

Fitness

Europa Hotel Scheveningen beschikt niet over een fitnessruimte.

Zwembad en sauna

Europa Hotel Scheveningen beschikt niet over een zwembad of sauna.

Mijn reservering

Hoe kan ik reserveren?

U maakt uw reservering eenvoudig online. Wilt u liever persoonlijk contact? Bel dan naar +31 (0)70 416 95 95 of mail naar europa@bilderberg.nl. U ontvangt een bevestiging per e-mail. U betaalt bij aankomst in het hotel (met uitzondering van het voordeeltarief, waarbij vooraf een creditcard garantie wordt gevraagd).

Kan ik mijn reservering wijzigen?

Uw reservering online wijzigen is mogelijk. In de ontvangen e-mail met uw reserveringsbevestiging kunt u onderaan het kopje 'reservering wijzigen' vinden. Wanneer u hier op klikt, komt u in de reserveerstraat om zo uw reservering aan te passen. Uiteraard helpen we u ook graag persoonlijk per e-mail of telefoon.

Hoe is de totaalprijs van mijn reservering opgebouwd?

De totaalprijs van uw reservering bestaat uit uw verblijfskosten, service charge en toeristenbelasting. De service charge geldt voor personen vanaf 11 jaar en is een standaardbedrag van € 3,75 per persoon per nacht. De toeristenbelasting wordt bepaald door de gemeente en is hierdoor per hotel verschillend.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Het is mogelijk uw verblijf bij Europa Hotel Scheveningen kosteloos te annuleren tot 18.00 uur voor de dag van aankomst. Na dit tijdstip, of wanneer u niet komt (no-show), wordt 100 procent van de eerste overnachting of het arrangement belast op uw creditcard. Dit is niet geldig bij het voordeeltarief.

Wat houdt de beste prijsgarantie in?

Vergelijken hoeft niet meer, via de website van Bilderberg ontvangt u de beste prijs voor uw hotelovernachting én krijgt u korting op het uitgebreide ontbijt van Bilderberg. Bovendien heeft u keuze uit álle kamertypes die beschikbaar zijn in het hotel. Kies bijvoorbeeld voor een deluxe hotelkamer, familiekamer of ocean breeze suite.

Kinderen

Is het hotel geschikt voor families?

Ja, kinderen zijn in Europa Hotel Scheveningen meer dan welkom. Op aanvraag zijn er kamers met connecting doors beschikbaar en daarnaast beschikt het hotel over familiekamers voorzien van een tweepersoonsbed en een bedbank voor maximaal twee kinderen. 

 

Beschikt het hotel over familiekamers?

Europa Hotel Scheveningen beschikt over familiekamers met een tweepersoonsbed en een bedbank voor maximaal twee kinderen. Daarnaast zijn er op aanvraag kamers met connecting doors beschikbaar.

Zijn er speciale tarieven voor kinderen?

Bij een overnachting met ontbijt verblijven kinderen tot en met 11 jaar gratis. U betaalt dan alleen voor de eventuele kosten van het bijzetten van een (extra) kinderbed. Bij arrangementen met diner of andere extra's betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief.

Zakelijk verblijf

KAN MIJN FACTUUR OP NAAM VAN HET BEDRIJF WORDEN GEZET?

Het is mogelijk om de factuur van uw verblijf op naam van het bedrijf te zetten. Wij vragen u dit aan te geven bij het maken van de reservering. Maakt u niet zelf de reservering? Dan vragen wij u om dit door te geven bij aankomst in het hotel.

IS ER EEN LOYALITEITSPROGRAMMA VOOR ZAKELIJKE GASTEN?

Er is geen loyaliteitsprogramma voor zakelijke gasten.

HOEVEEL VERGADERRUIMTES ZIJN ER IN Europa Hotel?

Europa Hotel Scheveningen beschikt over verschillende vergaderruimtes, waarvan de grootste 182 vierkante meter is. Bekijk hier ons capaciteitsoverzicht met de mogelijke opstellingen per vergaderruimte. Wilt u verder lezen over meetings en events bij Europa Hotel Scheveningen? U leest er alles over via onderstaande link.

Meer informatie

KAN IK EEN BIJEENKOMST ORGANISEREN BIJ JULLIE?

Wat leuk dat u een meeting of evenement wilt organiseren bij Europa Hotel Scheveningen! Via deze pagina kunt u uw wensen aangeven. Aansluitend ontvangt u van ons een offerte.

IS HET MOGELIJK OM IETS TE PRINTEN OF SCANNEN?

Op verzoek kan de receptie altijd documenten voor u printen of scannen. Bij grote aantallen worden kosten berekend.

WAT IS ER AANWEZIG IN EEN VERGADERRUIMTE?

In een vergaderruimte treft u standaard: twee flip-overs, een beamer met scherm en een conferentiebox. In de conferentiebox vindt u handige items voor tijdens de meeting: post-its, stiften, naambordjes, kladpapier en meer.

Heeft het Europa Hotel kamers met zeezicht?

Europa Hotel Scheveningen heeft verschillende kamers met zeezicht. Klik hier om ons kameraanbod bekijken.

WAT IS ER AANWEZIG OP EEN HOTELKAMER?

Onze kamers zijn standaard uitgerust met een airco, een televisie en gratis snelle wifi. Onze luxere kamers beschikken over andere faciliteiten. Bekijk deze hier.

IS ER AIRCO AANWEZIG IN DE VERGADERRUIMTE?

In de vergaderruimtes van Europa Hotel Scheveningen is airconditioning aanwezig. 

Overige vragen

Mag ik mijn hond meenemen?

Honden zijn welkom in het Europa Hotel Scheveningen. De kosten zijn € 35 per nacht per hond en u kunt maximaal 2 honden meenemen per hotelkamer. Uw hond is toegestaan in alle kamertypes met uitzondering van de suites. Honden zijn niet toegestaan in de ontbijtzaal en het restaurant.

Heeft u kamers voor mindervaliden?

Europa Hotel Scheveningen beschikt over brede liften en is daardoor goed bereikbaar voor mindervaliden. Een invalide toilet is aanwezig bij de vergaderruimtes. Luxe kamers met een bad of inloopdouche zijn goed bereikbaar en betreedbaar met een rolstoel. Er zijn geen drempels in de kamers. Om een specifieke kamer te boeken, kunt u het beste contact opnemen met de receptie van het hotel.

ZIJN BIJZONDERE WENSEN MOGELIJK?

Omdat wij graag al onze gasten willen laten genieten, vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk rekening te houden met eventuele wensen en/of eisen. Wanneer u vooraf aan uw verblijf uw wensen kenbaar maakt, kunnen wij u vertellen wat mogelijk is.

Wat zijn de ontbijt tijden?

U kunt ontbijten in ons restaurant, doordeweeks van 07.00 uur tot 10.00 uur en in het weekend van 07.00 uur tot 12.00 uur. 

Wat zijn de tijden voor lunch en diner?

Vanaf 12:00 uur 's middags tot 21:00 uur 's avonds kunt u in ons restaurant terecht om te eten. 

Beschikken de hotelkamers over een airco?

De 178 kamers van het Europa Hotel Scheveningen beschikken allemaal over een airco.

Kan ik een fiets huren?

Het is mogelijk om fietsen te huren bij het hotel. De kosten hiervoor bedragen € 16,00 per dag per fiets (inclusief verzekering) en € 12,00 voor 3 uur per fiets (inclusief verzekering). De fietsen worden alleen verhuurd inclusief verzekering. Het is aan te raden vooraf te reserveren via de receptie of bij het maken van uw reservering.

Heeft het hotel een oplaadpunt voor elektrische fietsen?

Europa Hotel Scheveningen beschikt over een oplaadpunt voor elektrische fietsen in de garage.

Heeft het hotel een fietsenstalling?

Europa Hotel Scheveningen beschikt niet over een fietsenstalling. Het is wel mogelijk om uw fiets te stallen in de garage, waar uw elektrische fiets tevens kan worden opgeladen.

Biedt het Europa Hotel musicalarrangement voor Disney's Frozen?

Vanaf 31 mei draait Disney's Frozen in het AFAS Circustheater. Het Europa Hotel Scheveningen heeft drie verschillende arrangementen voor  Frozen de Musical. Overnacht inclusief ontbijt, diner en entreekaarten. Meer informatie over de arrangementen vindt u hier.

Is het AFAS Circus Theater dichtbij Europa Hotel Scheveningen?

Het AFAS Circustheater ligt op 500 meter afstand van het Europa Hotel Scheveningen. Tot en met 14 april 2024 draait in het AFAS Circustheater de musical Disney's AIDA. Vanaf 31 mei 2024 draait Disney's Frozen in het theater. 

Wat is het saldo van mijn cadeaucard?

Check het saldo van uw Bilderberg Cadeaucard en verzilver deze voor bijvoorbeeld een heerlijk diner of een overnachting bij één van onze hotels. Het saldo kunt u hier checken.

Waar kan ik mijn cadeaucard besteden?

De Bilderberg Cadeaucard is vrij te besteden bij alle Bilderberg hotels, restaurants en Wellness Centres van Bilderberg. Het is niet mogelijk om reserveringen waar vooraf een creditcard betaling wordt vereist te voldoen met de Cadeaucard.

Accepteert het hotel ook landelijke cadeaukaarten, zoals een vvv bon?

Dit is per hotel verschillend. Het Europa Hotel Scheveningen accepteert echter geen landelijke cadeaukaarten, zoals een VVV bon.

Heeft u een andere vraag?

Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Onze chatbot Ada helpt u graag verder! Ze geeft altijd direct antwoord en kan u dag en nacht helpen.

  • Direct geautomatiseerde antwoorden op uw vragen
  • Dag en nacht beschikbaar
  • Snel en duidelijk

Stel een vraag

Contact

Bilderberg Europa Hotel Scheveningen
Zwolsestraat 2
2587 VJ Scheveningen/Den Haag
Telefoon: +31 (0)70 416 95 95
E-mail: europa@bilderberg.nl