Europa Hotel Scheveningen Restaurant

SALT Coastal Bistro & Bar

Telefoon: +31 (0)70 416 95 95

E-mail: europa@bilderberg.nl

De kust van Scheveningen, herkenbaar aan haar zilte zeelucht en de zoute zee. Een bron van inspiratie voor restaurant SALT Coastal Bistro en Bar in Scheveningen, nabij Den Haag. In restaurant SALT van het Europa Hotel wordt u verrast door smaakvolle gerechten, waarbij er subtiel gebruik gemaakt wordt van bijzondere soorten zout. In SALT is het ontspannen dineren en genieten door te proeven, te eten en te delen. Alle voor- en hoofdgerechten zijn als ‘tasting’ (halve portie), normaal of ‘sharing’ (anderhalve portie) te bestellen. Restaurant Salt Coastal Bistro en Bar is geopend voor hotelgasten.

Openingstijden

Diner Di t/m za 17:30 tot 21:30

 

 

 

 

 

 

 

Reserveren

Telefoon +31 (0)70 416 95 95
europa@bilderberg.nl

Restaurant SALT Coastal Bistro en Bar in Scheveningen

Cocktails, diner en borrelen

Fusions cocktails

Openingstijden: ma t/m zo 11.00 tot 22.00 uur

Bij onze SALT bar kunt u onze unieke fusions ontdekken. Door eigen smaken uit planten, vruchten, kruiden en specerijen over te brengen aan vodka worden onze unieke infusions gecreëerd. Door, net zoals bij thee, deze producten te laten “trekken” in een sterke drank, ontstaat er een speciale huisgemaakte variant van die sterke drank.

Diner

Openingstijden: di t/m za 17.30 tot 21.30 uur

Bij restaurant SALT Coastal Bistro in Scheveningen geniet u van smaakvolle shared dining gerechten. Een leuke manier om samen met vrienden, familie en dierbaren te genieten van alle lekkere en gezonde gerechten die restaurant SALT Coastal Bistro in scheveningen te bieden heeft.

Bar & Lounge gerechten

Openingstijden: ma t/m zo 11.00 tot 21.00 uur

In combinatie met een lekker glas wijn, fijn gezelschap en een goed gesprek kunt u heerlijk borrelen in onze Bar. Heeft u “oma’s Bob bitterballen” al geproefd? Wij serveren daarnaast ook bar & lounge gerechten, zoals onze Bilderburger, een clubsandwich of een ceaser salad.

CULINAIRE ARRANGEMENTEN

Reviews restaurant SALT Coastal Bistro

Heerlijk genoten op het terras

"Vandaag hebben we ons helemaal in de watten laten leggen door het vriendelijke personeel. Net buiten de drukte van de boulevard zaten we hier echt op ons gemak."

Adriaan V. - juni 2019

Aanrader!

"Fijn restaurant in Bilderberg hotel. We hebben hier 3 gangen gegeten. Goede kwaliteit gerechten. Heerlijk gegeten. We hadden niet extreem veel tijd omdat we om 19.30 uur bij The Lion King moesten zijn, maar hier werd netjes rekening mee gehouden. Fijne bediening. Kortom, aanrader."

Chantal E. - april 2019

Wij komen hier zeker terug!

"Vriendelijke ontvangst, menukaart voor elk wat wils met verrassende smaken. Westers met hier en daar wat Oosterse invloeden. Prima - betaalbare - wijnen welke door een deskundig advies van een chamante en zeer professionele gastheer volledig tot hun recht komen in combinatie met de gerechten. Wij komen zeker terug."

Rene H. - februari 2019