Restaurant Europa Hotel Scheveningen

Geniet van (h)eerlijke en pure gerechten

SALT Coastal Bistro & Bar

Telefoon: +31 (0)70 416 95 95

E-mail: europa@bilderberg.nl

De kust van Scheveningen, herkenbaar aan haar zilte zeelucht en de zoute zee. Een bron van inspiratie voor restaurant SALT Coastal Bistro en Bar in Scheveningen,nabij Den Haag. In restaurant SALT van het Europa Hotel word je verrast door smaakvolle gerechten, waarbij er subtiel gebruik gemaakt wordt van bijzondere soorten zout. In SALT is het ontspannen dineren en genieten door te proeven, te eten en te delen. Alle voor- en hoofdgerechten zijn als ‘tasting’ (halve portie), normaal of ‘sharing’ (anderhalve portie) te bestellen.

Openingstijden

Lunch  Ma t/m Vr  12:00 tot 15:00 uur
  Za en Zo  gesloten
Diner Ma t/m Za  18:00 tot 21:30 uur
  Zondag  17:00 tot 21:00 uur

Reserveren

Telefoon +31 (0)70 416 95 95
europa@bilderberg.nl

Reserveer nu online

Restaurant SALT Coastal Bistro en Bar in Scheveningen

Cocktails, diner en borrelen

Fusions cocktails

Openingstijden: zo t/m do 11:00 - 00:00 uur en vr & za 11:00 - 01:00 uur

Bij onze SALT bar kunt u onze unieke fusions ontdekken. Door eigen smaken uit planten, vruchten, kruiden en specerijen over te brengen aan vodka worden onze unieke infusions gecreëerd. Door, net zoals bij thee, deze producten te laten “trekken” in een sterke drank, ontstaat er een speciale huisgemaakte variant van die sterke drank.

BEKIJK DE COCKTAILKAART

Diner

Openingstijden: ma t/m za 18:00 - 21:30 uur en zo 17:00 - 21:00 uur

Bij restaurant SALT Coastal Bistro in Scheveningen geniet u van smaakvolle shared dining gerechten. Een leuke manier om samen met vrienden, familie en dierbaren te genieten van alle lekkere en gezonde gerechten die restaurant SALT Coastal Bistro in scheveningen te bieden heeft.

BEKIJK DE MENUKAART

Bar & Lounge gerechten

Openingstijden: ma t/m za 18:00 - 21:30 uur en zo 17:00 - 21:00 uur

In combinatie met een lekker glas wijn, fijn gezelschap en een goed gesprek kunt u heerlijk borrelen in onze Bar. Heeft u “oma’s Bob bitterballen” al geproefd? Wij serveren daarnaast ook bar & lounge gerechten, zoals onze Bilderburger, een clubsandwich of een ceaser salad.

BEKIJK DE BAR & LOUNGE KAART

CULINAIRE ARRANGEMENTEN

Reviews restaurant SALT Coastal Bistro

Fijn dineren

We hebben genoten van het drie gangen menu. De gerechten waren verfijnd met een mooie presentatie. De bediening was vriendelijk. Het restaurant heeft een prettige sfeer met een ruime tafelindeling, waardoor je niet vlak naast een andere tafel zit.

Roel, bezocht in Augustus 2018

Fantastisch

Wij eten eigenlijk zelden in een hotel restaurant, maar wat een geweldige keuze was dit. De service was top, de bediening was super en het eten was echt formidabel. Lange tijd niet zo goed gegeten. Het hoogtepunt van de avond was voor mij toch wel het dessert: de Crème brûlée. Ik heb misschien in mijn hele leven wel meer dan 100 keer Crème brûlée gegeten, maar nog nooit zo. Wat was dat een geweldige ervaring, heerlijk! Net als de rest van het eten trouwens. Een echte aanrader. 

Heidi, bezocht in Augustus 2018

Aanrader

Ontzettend hartelijk ontvangen in een rustig, modern en warm restaurant. Het eten (vis) was echt voortreffelijk bereid; ditzelfde geldt voor het voorgerecht (zalm mousse) en nagerecht (panna cotta met diverse smaken en texturen). Met name het hoofdgerecht is misschien wel het lekkerste wat ik tot nu toe heb geproefd qua visgerechten. Ik zal dit restaurant dan ook aan iedereen aanraden! 

Jasmin, bezocht in December 2018.