Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Vorstelijk vertoeven in sfeervol hotel waar gastvrijheid de scepter zwaait.

Bekijk alle foto's

Vergaderen in Apeldoorn

Telefoon: +31 (0)55 521 77 44 | Email: keizerskroon.reservation@bilderberg.nl

"Koninklijke grandeur en toch heel persoonlijk; dat is de service die Bilderberg Hotel De Keizerskroon biedt voor uw vergadering, bijeenkomst of evenement in onze compleet vernieuwde vergaderruimtes."

Carla Maessen
Hoteldirecteur Bilderberg Hotel De Keizerskroon

             Carla-Maessen.png

Onze vergaderruimtes

4 vernieuwde vergaderruimtes tot 295 personen | 94 hotelkamers

 • School opstelling

  • Tot 150 personen
 • Theater opstelling

  • Tot 235 personen
 • U-vorm opstelling

  • Tot 88 personen
 • Diner opstelling

  • Tot 200 personen
 • Carre opstelling

  • Tot 110 personen
 • Cabaret opstelling

  • Tot 170 personen

Direct naast het Paleis Het Loo in Apeldoorn ligt Bilderberg Hotel De Keizerskroon. Midden in de Veluwe, op nog geen uur rijden vanaf Utrecht en vlakbij Zwolle en Arnhem. De ideale vergaderlocatie dankzij de verscheidenheid aan vergaderzalen in koninklijk decor, de on-top Bilderberg service en gratis parkeergelegenheid tegenover het hotel. In onze compleet vernieuwde vergaderruimtes komt u op een prettige manier samen en maakt u gebruik van de nieuwste vergaderfaciliteiten. Groepen kunnen dineren in een aparte zaal of in het restaurant, maar ook op een unieke externe locatie zoals het naastgelegen Paleis Het Loo.

Vergaderen vol inspiratie

Met onze volledig verzorgde vergaderarrangementen

8 uur Koninklijk vergaderen

8-uurs vergaderarrangement met gebruik plenaire vergaderruimte en persoonlijke service vanuit de Maître B'. Even de benen strekken voordat u samen geniet van de uitgebreide Bilderberg Lunch? Wandel dan het Koninklijk lunchrondje, langs Paleis Het Loo, de koninklijke stallen en door het bos.

32 uur vergaderen met wild

Twee dagen Koninklijk vergaderen bij De Keizerskroon! Geniet tussen uw vergadering van een uitgebreide lunch, boswandeling, uitgebreid diner met verse seizoensspecialiteiten, overnachting en Het Bilderberg Ontbijt. Strek uw benen in het nabijgelegen bos tussen de damherten en reeën. Wild gegarandeerd!

Meet & Wine

Kom dineren en vergaderen met het 4-uurs Meet & Wine arrangement. Gebruik van vergaderruimte voorzien van alle faciliteiten gecombineerd met een culinair driegangendiner, bereid met biologische en verse ingrediënten door onze chef-kok.

In stijl naar uw vergadering?

De vergaderruimtes van Hotel De Keizerskroon zijn compleet vernieuwd. Om dat te vieren biedt De Keizerskroon een unieke actie: ontvang een prachtige LaDress jurk bij uw volgende reservering! Zo gaat u in stijl naar uw volgende vergadering of bijeenkomst. Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden via keizerskroon.reservation@bilderberg.nl.

Actief of ontspannend?

Bijzondere teambuilding en events

Bootcamp in Kroondomein Het Loo

Uw 24-uurs vergadering actief afsluiten of onderbreken? Per mountainbike vertrekt u naar het Kroondomein voor een actieve bootcamp middenin de natuur. Samen sportief genieten.

ATB Clinic naar Radio Kootwijk

Met de ATB Clinic naar Radio Kootwijk fietst u vanaf De Keizerskroon naar het communicatiecentrum van het verleden, het magische Radio Kootwijk. Een prachtige tocht door de natuur van twee uur.

Bezoek Paleis Het Loo

Hotel De Keizerskroon is van oudsher de herberg van Paleis het Loo. Een bezoek aan het nabijgelegen paleis mag dan ook niet ontbreken! Eventueel met privé rondleiding door gids.

Wat anderen zeggen

Bijzonder gastgericht en attent

"De medewerkers van Bilderberg De Keizerskroon zijn bijzonder gastgericht en attent. Bij onze groepsreservering ging men zeer flexibel om met de aanvraag en geen moeite was teveel. De samenwerking met Rosanne heb ik als erg plezierig ervaren. Dat maakte de organisatie van dit event een stuk eenvoudiger!"

Rabobank Amstel en Vecht

Geweldige samenwerking

"Het Kadaster organiseerde van 9 - 11 november 2016 voor ruim 200 landinrichtingsexperts uit 52 landen het congres ‘Land Consolidation and Readjustment for Sustainable Development’ in Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn. Mede dankzij de geweldige samenwerking met en inzet en gastvrijheid van de medewerkers van Hotel De Keizerskroon werd het symposium een groot succes. De welkomstreceptie, de heerlijke lunches, het diner, de uitstraling van de zalen en de bijzondere sfeer van het hotel; alles klopte. Dank namens het Organizing Committee."

Het Kadaster

 

 

Dit hotel is een echte aanrader!

"Met een zakelijk gezelschap hebben we vertoefd in Bilderberg de Keizerskroon. Na een warm ontvangst door het zeer vriendelijke personeel konden we genieten van een proeverij van hapjes en wijnen met aansluitend een diner. Het diner was voortreffelijk. De bediening vertelde uitgebreid wat er werd geserveerd met daarbij een professionele uitleg van de bijbehorende wijnen. En na een overnachting in een prachtige hotelkamer hebben we genoten van een heerlijk luxe ontbijt in het nieuwe restaurant."

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

 

Persoonlijke aandacht, maar niet overdreven op de voorgrond

"Mijn volgende boeking "buiten de deur" heeft zeker de voorkeur nu bij De Keizerskroon. Ze bieden namelijk prima service vooraf en de dag zelf was ook perfect georganiseerd. Voldoende parkeerplaatsen, en behulpzaam personeel dat de hele dag beschikbaar was. Persoonlijke aandacht, maar niet overdreven op de voorgrond."

Peter Vink, Achmea

Apeldoorn is mijn favoriete training locatie

"Ik geef op jaarbasis meer dan 20 trainingen in verschillende locaties. Apeldoorn is nog steeds mijn favoriete locatie. En dat begint al op weg naar apeldoorn, mooi tussen de bossen langs het Loo. De service van De Keizerskroon is echt fantastisch, kan niet beter, het eten is prima, de zalen zien er netjes uit en faciliteiten zijn in orde en parkeren voor de deur."

Henk-Jan Huizer, trainer van Prowareness

Een koninklijke ervaring rijker

"In juni heeft Schothorst Feed Research B.V. een driedaags internationaal congres georganiseerd bij De Keizerskroon. Wij zijn een koninklijke ervaring rijker. De ondersteuning tijdens zowel de voorbereidingsfase als het congres hebben wij als heel bijzonder ervaren, het personeel is bereid mee te denken en te ondersteunen op elk moment en dit alles met een welgemeende glimlach.”

Schothorst Feed Research

Events met allure

Een uniek evenement organiseren in Apeldoorn? Bilderberg verzorgt uw event ook in Paleis Het Loo of Radio Kootwijk. Wilt u meer informatie? Bel dan met 055 521 77 44.

Contact

Want persoonlijk advies is toch het prettigst

Geïnteresseerd in een zakelijk verblijf bij Bilderberg Hotel De Keizerskroon?
Neem dan contact op via onderstaand formulier of via 055 521 77 44