Over ons

Wij staan graag voor u klaar, met oog voor detail

Over bilderberg

Bilderberg is de hotelketen die zich al 100 jaar onderscheidt met de best denkbare service. Persoonlijke aandacht, vakmanschap en prachtige locaties maken dat elk verblijf, privé of zakelijk een beleving op zich zijn. Onze hotels bevinden zich op schitterende locaties door heel Nederland. Midden in het hart van bruisende steden en verscholen in de natuur met volop rust en ruimte. Waar we u ook mogen verwelkomen, u kunt rekenen op een unieke ervaring.

Why settle for less?

WHY SETTLE FOR LESS

"Een vergaderlocatie of een romantisch weekend. Een levendig stadshotel of een hotel in alle rust, midden in de natuur. Persoonlijke service en gastvrijheid van medewerkers die oog voor u hebben. Het zit in onze cultuur en alles wat we doen bij Bilderberg straalt het uit. Wij begrijpen dat elk detail telt. Want de details maken dat gasten bij Bilderberg precies krijgen wat ze graag willen: een onvergetelijk verblijf."

Alex Barentsen, Algemeen Directeur Bilderberg

CONTACT

Bilderberg Hoofdkantoor
Beukenlaan 52 | 6871 CL Renkum
Telefoon: 0316-318319
info@bilderberg.nl

NEEM CONTACT MET ONS OP

PERS

Voor persinformatie neemt u contact op met:
Arlette Gilbert
Commercieel Directeur
agilbert@bilderberg.nl

op ons blog

Achter de schermen bij Bilderberg – Duurzaamheid

Achter de schermen bij Bilderberg – Duurzaamheid

Alle Bilderberg hotels hebben ook voor het jaar 2019 met volle trots het gouden Green Key certificaat mogen ontvangen. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt, bedrijven net zoals Bilderberg dus. “Met een Green Key keurmerk laten wij zien dat...

lees verder

Het ideale cadeau voor Moederdag

Het ideale cadeau voor Moederdag

Moederdag tip 1: Wat is er gezelliger dan met het hele gezin een onvergetelijke theaterervaring te beleven in een ontspannen sfeer? Dat kan met The Lion King Musical Arrangement van Bilderberg. Bij Europa Hotel Scheveningen verblijf je samen met je moeder aan de boulevard van Scheveningen op korte loopafstand van...

lees verder

WERKEN BIJ BILDERBERG?

Werken bij Bilderberg is uitdagend én leerzaam. Van receptie tot housekeeping en van keukenbrigade tot hoofdkantoor; elke dag zorgen onze ruim 1300 getalenteerde medewerkers voor een geweldige ervaring voor onze gasten. Ook werken bij Bilderberg? Bekijk de vacatures.

BEKIJK ONZE VACATURES

"Ik ben marketing stagiaire bij Bilderberg sinds 4 februari."


             1134.jpg

Activiteiten

Welke activiteit is interessant voor jouw?

Activiteiten

Welke activiteit is interessant voor jouw?

198 stappen van het strand

Scheveningen - Randstad

 • 11 meetingruimtes
 • 174 hotelkamers
 • Tot 210 personen
 • Color Your Event

Op slechts 198 stappen van het strand, direct aan de boulevard van het levendige Scheveningen, geeft Europa Hotel Scheveningen jouw bijeenkomst een special touch. Laat je inspireren door de zee en haal het optimale uit een vergadering of event.

Meer over deze locatie

Scheveningen

 • 5 personen
 • Gratis wifi
 • 2-uur arrangement vanaf E529
 • 589m2
Offerte aanvragen

Kaartgegevens

Vul uw kaartnummer en kaartverificatienummer in om het saldo van uw cadeaucard te controleren.

Kaartnummer
Kaartverificatienummer

Uw mening

"Ik vond het super."

Klaas