Welkom bij Bilderberg

Wat fijn dat je er bent.

Deel deze pagina

Welkom bij Bilderberg. Fijn dat je even de tijd neemt om verder kennis te maken. De naam Bilderberg doet misschien al een belletje rinkelen. Van 29 tot 31 mei 1954 werd namelijk de eerste Bilderberg conferentie gehouden. Deze vond plaats in, en deze zag je al aankomen, Bilderberg Hotel te Oosterbeek. 

Toch heeft Bilderberg haar naam niet te danken aan deze eerste conferentie. Al meer dan 100 jaar staat Bilderberg voor service, persoonlijke aandacht en vakmanschap. We nemen je graag mee in de wereld van Bilderberg Hotels. Ga je mee?

Onze locaties

Randstad

Onze locaties

Veluwe

Onze locaties

Limburg

Onze locaties

Overijssel & Duitsland

Over bilderberg

Iets te vieren?

Bilderberg heeft 12 hotels waarvan één hotel in Duitsland, Dresden. Met locaties in de stad, aan het strand en in de natuur hebben we voor ieder wat wils. Denk bijvoorbeeld aan het Europa hotel in Schevingen. Hier geniet je van het prachtige strand, maar tegelijktijd van de bruisende stad Den Haag op slecht 10 minuten met het OV.  

Boek een arrangement

Iets te bespreken?

Bilderberg biedt ook ruime mogelijkheden voor het organiseren van een bijeenkomst, congres of heisessie. Denk bijvoorbeeld aan een brainstormsessie in één van de inspiratie ruimtes in Heideborgh of een uniek diner in kasteel Doorwerth. Mogelijkheden genoeg! 

Klik hier voor meer inspiratie!

Wouter Wagelaar,

Verbinder & Inspirator @ Bilderberg Hotels

Onlangs mochten wij bij Résidence Groot Heideborgh een event verzorgen. De Buitenplaats diende als een centraal ontmoetingsplein voor alle 300 deelnemers en de diverse porgramma onderdelen waren verdeeld over de inspiratie ruimtes en schapenweide. Gaaf!

Bilderberg is de hotelketen die zich al 100 jaar onderscheidt met de best denkbare service. Persoonlijke aandacht, vakmanschap en prachtige locaties maken dat elk verblijf, privé of zakelijk een beleving op zich zijn. Onze hotels bevinden zich op schitterende locaties door heel Nederland. Midden in het hart van bruisende steden en verscholen in de natuur met volop rust en ruimte. Waar we u ook mogen verwelkomen, u kunt rekenen op een unieke ervaring.

Why settle for less?

Activiteiten

Welke activiteit is interessant voor jouw?

  • Op maat
    Op maat

    Creëer je eigen festival

    Festival 't Speuld staat garant voor plezier en impact. Jouw bijeenkomst wordt letterlijk een feest! In de openlucht geniet je samen van een barbecue of een heus foodtruckfestival. Dit wordt een dag die je niet snel meer vergeet...


Kaartgegevens

Vul uw kaartnummer en kaartverificatienummer in om het saldo van uw cadeaucard te controleren.

Kaartnummer
Kaartverificatienummer