Kasteel Doorwerth

Authentiek koetshuis voor evenementen

Fonteinallee 4, 6865 ND Doorwerth +31 (0)26 333 34 20

 • 2 meetingruimtes
 • Tot 350 personen
 • None
 • Historische locatie
downloadcapaciteitsoverzicht

Als onderdeel van Hotel De Bilderberg, is het voormalige koetshuis van Kasteel Doorwerth de ideale locatie voor evenementen, feesten en partijen.

Meetings en events bij Kasteel Doorwerth, Veluwe

In een van de mooiste burchten die ons land rijk is, is vergaderen een ware belevenis. Het voormalige koetshuis van dit prachtige middeleeuwse kasteel is onderdeel van Hotel De Bilderberg. Hier verwelkomen wij je voor een onvergetelijke bijeenkomst. Vergaderen vol sfeer in de historische tuigkamer of proosten onder de kroonluchters van de koetsruimte. Een teamdag met roofvogelshow en barbecue, productintroductie met livemuziek op de binnenplaats of een kookworkshop met aangesloten private dining; het is voor ons een feest om steeds opnieuw een bijzondere bijeenkomst te creëren. Alleen al de aankomst, lopend over de ophaalbrug met aan je rechterzijde het authentieke kasteel, maakt indruk. De veelzijdige ruimtes met authentieke details, de ruim opgezette binnenplaats en smaakvolle catering maken vervolgens ieder event een ultiem succes.

“Het decor van het kasteel zet de toon, onze aandacht voor detail, creativiteit in uitvoering en liefde voor gastronomie doet de rest”

Voor wie?

Uw productpresentatie of vergadering wordt onvergetelijk in dit monumentale kasteel met roemrijk verleden. Evenementen of bijeenkomsten met een ‘special touch’ kunnen exclusief terecht op deze unieke locatie. Door de veelzijdige catering mogelijkheden - van middeleeuws eetfestijn tot foodtruck festival en van informele borrel tot gastronomisch diner - is het kasteel een perfect decor voor private dining en partijen.

Kasteel Doorwerth ligt nabij Arnhem, op 50 autominuten van Utrecht. Er is gratis parkeergelegenheid. Gasten kunnen overnachten in Hotel De Bilderberg, dat op 5 kilometer afstand ligt. Een shuttle service behoort tot de mogelijkheden.

Decor van bijzondere events

Een onvergetelijk evenement organiseren? Dat kan in het historische Kasteel Doorwerth, waar in mei 2016 de Freedom Ride werd georganiseerd samen met Team Lotto Jumbo. Ontdek hoe Bilderberg dit event tot in de puntjes verzorgt.

Onze meetingruimtes

Tuigkamer voor private dining of meetings
Koetsruimte voor partijen en events
Binnenplaats
Evenementen tot 350 personen

Inspiratie

Voor een meeting op een historische locatie

Wat anderen zeggen

Over meetings en events bij Kasteel Doorwerth

Een dag die ik nooit zal vergeten!

"Graag wil ik u danken voor uw bijdrage aan mijn afscheid als hoogleraar van Wageningen Universiteit. Het Mediterrane buffet was voortreffelijk evenals de organisatie van de hele avond. U hebt gezorgd voor een prachtig slot van een dag die ik nooit zal vergeten!"

Daan Kromhout, Emeritus hoogleraar Wageningen Universiteit

Geweldig bedrijfsevenement!

"Als groot facilitair dienstverlener zijn wij volledig in de watten gelegd en ontzorgd gedurende ons 2-daags bedrijfsevenement. Ontspanning, culinaire hoogstand, activiteiten en een knallend bedrijfsfeest is allemaal mogelijk gemaakt door de zeer gastvrije medewerkers en vele faciliteiten van het hotel!"

W. Lagerwerf, Senior Inkoper Facilicom Facility Solutions

"Kan niet, bestaat niet! Dat is mijn motto. Graag zoek ik samen met u naar de juiste invulling van uw evenement. Want niets is ons te gek!"


             Carla-Maessen.png

Faciliteiten & Extra's

Bij de meetingruimte

In de meetingruimte

Vergaderkit
Beamer
Wifi
Flipovers

Faciliteiten

Maître B'

In het hotel

Ligging

10 km tot Arnhem
45 autominuten vanaf Utrecht
100 km tot vliegveld (Amsterdam)
11 km tot NS station (Arnhem)

Bereikbaarheid

Parkeren (200 parkeerplekken)

Eten en drinken

Privat Dining
Catering
Buitenterras

Overnachten

Overnachting mogelijk in Hotel De Bilderberg