Doorwerth

Groen en sfeervol dorp bij Arnhem, met een historisch kasteel als hoogtepunt

Ontdek het prachtige Gelderse dorpje Doorwerth, dichtbij Arnhem en Oosterbeek. Doorwerth staat bekend om zijn historisch kasteel; Kasteel Doorwerth. Dit kasteel wordt als eerst genoemd in 1260 en is de ideale locatie voor bedrijfsevenementen, feesten en bruiloften.

Overnachten vlakbij Doorwerth

Midden in de bossen van Zuid-Veluwe, vlakbij Doorwerth, ligt het statige Hotel de Bilderberg. Ontspan en geniet in stijl bij dit viersterrenhotel met populair restaurant, zwembad en sauna. Wanneer u de groene oprit van het statige hotel oprijdt weet u het al: dit wordt genieten in rust en luxe.

Bekijk hotel

Vergaderen in Kasteel Doorwerth

Vergaderen bij Arnhem vol sfeer in de historische tuigkamer van het kasteel of proosten onder de kroonluchters van de koetsruimte. Een teamdag met roofvogelshow en barbecue of een kookworkshop met aangesloten private dining. De veelzijdige vergader- en evenementenruimtes met authentieke details, de ruim opgezette binnenplaats en smaakvolle keuken maken ieder event een ultiem succes.

Bekijk vergaderruimtes

Trouwen in Kasteel Doorwerth

Is het ook uw droom om in een echt kasteel te trouwen? Over de slotgracht aankomen op de binnenplaats, elkaar het ja-woord geven in een authentieke kasteelzaal en vervolgens genieten van een fantastische dag? De wedding planner van Bilderberg Kasteel Doorwerth helpt jullie dag perfect te laten verlopen. Zo kunt u volop genieten van een onvergetelijke trouwdag.

Bekijk trouwlocatie

Inspiratie in Doorwerth

Voor een meeting op een historische locatie

Dineren in Doorwerth

Dineren in een historisch kasteel

Sfeervol dineren in het Middeleeuwse Koetshuis van Kasteel Doorwerth? Bilderberg Kasteel Doorwerth beschikt over prachtige ruimtes voor maximaal 250 receptie-, diner- en feestgasten. Met een overkapping van het terras kunnen wij de capaciteit uitbreiden tot max. 350 gasten.

Hulp nodig?

Heeft u een vraag over Kasteel Doorwerth of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw wensen en behoeften? Wij helpen u graag!

  • Persoonlijke ondersteuning
  • 24/7 bereikbaar
  • Alleen via Bilderberg.nl de beste prijs

Neem contact op