Doorwerth

Vergaderen, trouwen of feesten in Kasteel Doorwerth

Ontdek het prachtige Gelderse dorpje Doorwerth, dichtbij Arnhem en Oosterbeek. Doorwerth staat bekend om haar historisch kasteel; Kasteel Doorwerth. Dit kasteel wordt als eerst genoemd in 1260 en is de ideale locatie voor bedrijfsevenementen, feesten en bruiloften.

Overnachten vlakbij Doorwerth

Midden in de bossen van Zuid-Veluwe, vlakbij Doorwerth, ligt het statige Hotel De Bilderberg. Ontspan en geniet in stijl bij dit viersterrenhotel met populair restaurant, zwembad en sauna. Wanneer u de groene oprit van het statige hotel oprijdt weet u het al: dit wordt genieten in rust en luxe.

Bekijk hotel

Vergaderen in Kasteel Doorwerth

Een vergadering of event vanaf 40 personen wordt een ware belevenis in het Koetshuis van Kasteel Doorwerth bij Arnhem. Een uniek eventlocatie vol sfeer en historie. 

Bekijk de mogelijkheden

Trouwen in Kasteel Doorwerth

Is het ook uw droom om in een echt kasteel te trouwen? De weddingplanner van Bilderberg Kasteel Doorwerth helpt jullie dag perfect te laten verlopen. Zo kunt u volop genieten van een onvergetelijke trouwdag.

Bekijk trouwlocatie

Dineren in Doorwerth

Dineren in een historisch kasteel

Een private dining, receptie, borrel of uniek diner? De eventlocatie van Kasteel Doorwerth beschikt over prachtige ruimtes voor 40 tot 250 receptie-, diner- en feestgasten.

Inspiratie in Doorwerth

Voor een meeting op een historische locatie

Hulp nodig?

Heeft u een vraag over Kasteel Doorwerth of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw wensen en behoeften? Wij helpen u graag!

  • Persoonlijke ondersteuning
  • 24/7 bereikbaar
  • Alleen via Bilderberg.nl de beste prijs

Neem contact op