Bilderberg Kasteel Doorwerth

Bekijk 25 foto's

Ontdek de meest gewilde trouwlocatie van Bilderberg in Gelderland! Trouwen, vergaderen en feesten wordt een onvergetelijke ervaring in het voormalige Koetshuis van Kasteel Doorwerth. Gelegen in de bosrijke omgeving bij Arnhem en met een uniek historisch karakter. Geeft u elkaar het ja-woord op de binnenplaats van het kasteel? Of komt u proosten en dineren in de kasteelzaal? Het is allemaal mogelijk. Uw overnachting en eventueel die van uw gasten verzorgen wij graag in het nabij gelegen Hotel De Bilderberg in Oosterbeek.

Vergaderen in een authentiek koetshuis

Vergaderen

Een vergadering of event wordt een ware belevenis in het Koetshuis van Kasteel Doorwerth, nabij Arnhem. Het Koetshuis neemt u niet mee naar vroeger, maar naar de kern. Hier beleeft u hoe het is om samen te zijn zonder afleiding. Informeel vergaderen in de historische tuigkamer, sfeervol proosten onder de kroonluchters van de koetsruimte en samen genieten van een kasteeldiner met lokale producten.

Sprookjesachtig trouwen bij Kasteel Doorwerth

Trouwen

Is het ook uw droom om in een echt kasteel te trouwen? Over de slotgracht aankomen op de binnenplaats, elkaar het ja-woord geven in een authentieke kasteelzaal en vervolgens genieten van een fantastische dag? Bilderberg Kasteel Doorwerth, dat is gevestigd in de provincie Gelderland nabij Arnhem, heeft een eigen wedding planner die graag helpt om jullie dag perfect te laten verlopen. Zo kunt u volop genieten van een onvergetelijke bruiloft.

  • Kasteelmuseum bezoeken

    Wilt u ook het kasteelmuseum bezichtigen? Hier wordt het werk van twee kunstenaarskolonies getoond door middel van verschillende expedities. Deze expedities onthullen onder andere een magisch beeld van Oosterbeek en haar omgeving. Rondleidingen en lezingen zijn mogelijk op deze locatie gedurende openingstijden, op aanvraag. De openingstijden en meer informatie over Museum Veluwezoom vindt u hier

  • Parkeren en bereikbaarheid

    Parkeren is gratis op het parkeerterrein van Kasteel Doorwerth. Kasteel Doorwerth beschikt niet over laadpalen voor elektrische voertuigen.

Plattegrond Kasteel Doorwerth

Locatie

Fonteinallee 4,
6865 ND Doorwerth

bereken route

Vragen?

Neem contact met ons op:
Telefoon: +31 (0)26 333 34 20
E-mail: kasteeldoorwerth@bilderberg.nl

meer informatie