Bilderberg Kasteel Doorwerth

Bekijk 19 foto's

Het voormalige Koetshuis van Kasteel Doorwerth bij Arnhem is de ideale locatie voor bruiloften, feesten en events. Het kasteel is gelegen in een mooie bosrijke omgeving en heeft een historisch karakter. Geeft u elkaar het ja-woord op de binnenplaats van het kasteel? Of wilt u een spetterend feest vieren in de historische kasteelzaal? Het is allemaal mogelijk. Uw overnachting en eventueel die van uw gasten verzorgen wij graag in het nabij gelegen Hotel De Bilderberg in Oosterbeek.

  • Andere informatie

    Bilderberg Kasteel Doorwerth is een locatie voor feesten, partijen en events, gevestigd in het voormalig koetshuis van het kasteel. Overnachten kan in het nabijgelegen Hotel De Bilderberg. Wilt u het kasteel bezichtigen? Dan kan tijdens de openingstijden van het het museum. Meer informatie hierover vindt u hier

  • Parkeren

    Parkeren is gratis op het parkeerterrein van Kasteel Doorwerth. Kasteel Doorwerth beschikt niet over laadpalen voor elektrische voertuigen.

Vergaderen in een authentiek koetshuis

Vergaderen bij Arnhem vol sfeer in de historische tuigkamer van het kasteel of proosten onder de kroonluchters van de koetsruimte. Een teamdag met roofvogelshow en barbecue of een kookworkshop met aangesloten private dining. De veelzijdige vergader- en evenementenruimtes met authentieke details, de ruim opgezette binnenplaats en smaakvolle keuken maken ieder event een ultiem succes.

Meer over meetings en events bij Kasteel Doorwerth

Vergaderen in een authentiek koetshuis

Sprookjesachtig trouwen bij Kasteel Doorwerth

Is het ook uw droom om in een echt kasteel te trouwen? Over de slotgracht aankomen op de binnenplaats, elkaar het ja-woord geven in een authentieke kasteelzaal en vervolgens genieten van een fantastische dag? De wedding planner van Bilderberg Kasteel Doorwerth helpt jullie dag perfect te laten verlopen. Zo kunt u volop genieten van een onvergetelijke trouwdag.

Meer over trouwen bij Kasteel Doorwerth

Sprookjesachtig trouwen bij Kasteel Doorwerth

Locatie

Fonteinallee 4,
6865 ND Doorwerth

bereken route

Vragen?

Neem contact met ons op:
Telefoon: +31 (0)26 333 34 20
E-mail: kasteeldoorwerth@bilderberg.nl

meer informatie