Successen vieren

Vier mijlpalen, toon waardering en sluit het jaar feestelijk af

Mijlpalen vieren, waardering tonen of het jaar feestelijk afsluiten: successen vieren draagt bij aan het teamgevoel en de motivatie van medewerkers. Geen wonder dat teamdagen steeds meer een beleving worden. Maar hoe maak je het vieren van succes de basis van je succes?

Organiseer onvergetelijke eindejaarsevents

Successen vieren werkt! Maar hoe kan een kerstviering of nieuwjaarsborrel daaraan bijdragen? Door je te richten op wat je verbindt. In deze whitepaper geven we je inspiratie voor onvergetelijke eindejaarsevents.

Download de whitepaper

the #outofoffice guide to: successen vieren

Fantastische bedrijfsevents zijn in opmars. Steeds meer leidinggevenden ontdekken het belang van successen vieren met het team. En dat werkt het beste door samen iets bijzonders te beleven. Geen ‘uitje’, maar een ervaring.

Lees het artikel

Winter in the Woods

Op het landgoed van Hotel De Bilderberg staat van midden november tot eind januari een prachtige glazen kas, die ruimte biedt aan 200 personen voor een vergadering of borrel en een diner tot 100 personen. Een geweldige plek voor een meeting, event of shared dinner.

Bilderberg eindejaarsarrangementen

"Ga je mee #outofoffice? Nieuwe energie en inspiratie opdoen om verder te kunnen groeien als organisatie? Ik zit vol ideeën over hoe je dit kan doen - en die deel ik graag met je. Bijvoorbeeld onder het genot van een goede kop koffie."


             Marieke.png