Organiseer onvergetelijke eindejaarsevents bij Bilderberg

Vier mijlpalen, toon waardering en sluit het jaar feestelijk af

Met het einde van het jaar in zicht is het nu de tijd om uit te pakken en een onvergetelijk event te organiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sharing dinner in een glazen kas of ice carving met aansluitend een winterse barbecue? Organiseer deze winter een onvergetelijke eindejaarsmeeting of kick-off waar vieren en verbinden centraal staan bij één van de unieke Bilderberg eventlocaties.

 • 12 inspirerende eventlocaties
 • Tot 375 personen
 • Persoonlijke service

Samen proosten

Het eindejaar is inzicht, het moment om even stil te staan bij het afgelopen jaar, mijlpalen te vieren, waardering te tonen naar jouw medewerkers of het jaar feestelijk af te sluiten. Wij hebben diverse locaties omgetoverd in winterse sferen: overal lichtjes, een gezellige aankleding en smaakvolle winterse gerechten. Op elke locatie staat het hele team voor je klaar om een geweldig programma samen te stellen. Alles is mogelijk!

Inspiratie

Voor onvergetelijke (eindejaars)events bij Bilderberg

Aanvullende activiteiten

Om je event extra bijzonder te maken

Onze locaties

Voor jouw meeting, nieuwjaarsborrel of (eindejaars)event

De positieve effecten van successen vieren

The #outofoffice guide

Fantastische bedrijfsevents zijn in opmars. Steeds meer leidinggevenden ontdekken het belang van successen vieren met het team. En dat werkt het beste door samen iets bijzonders te beleven. Geen ‘uitje’, maar een ervaring.

Lees het verhaal

"Ga je mee #outofoffice? Nieuwe energie en inspiratie opdoen om verder te kunnen groeien als organisatie? Ik zit vol ideeën over hoe je dit kan doen - en die deel ik graag met je. Bijvoorbeeld onder het genot van een goede kop koffie."


             Marieke.png

bilderberg momenten

Deel jouw mooie #outofoffice momenten op instagram.

Deel jouw mooie #outofoffice momenten op instagram. Voeg de tag #outofoffice toe aan jouw Instagram foto. En wie weet kiezen wij jouw foto uit om te delen op ons Instagram account.

hoe werkt dit? volg ons