Wegens succes (vroegtijdig) verlengd:

Coaches Betaald Voetbal en Bilderberg breken contract open

Deel deze pagina

De samenwerking tussen Coaches Betaald Voetbal (CBV) en Bilderberg bevalt zo goed dat is besloten het lopende contract, dat tot eind 2024 loopt, open te breken en met nog eens twee jaar te verlengen. Vlak voor de Algemene Ledenvergadering van CBV, op 29 november in Hotel ’t Speulderbos, werden de handtekeningen onder het nieuwe contract gezet.

Auteur: Judith Munster

De samenwerking tussen CBV en Bilderberg beleefde dit jaar een jubileum. Afgelopen januari was het tien jaar geleden dat de relatie officieel van start ging. “Ik weet nog als de dag van gisteren waar en wanneer we dat eerste contract ondertekenden”, vertelt een glimlachende Liesbeth van Belkom, director of Sales Bilderberg. “Eind 2012 op de bovenste verdieping van het Parkhotel in Rotterdam, toen nog de thuisstad van Leo Beenhakker. Na een periode van verkennende gesprekken volgde dit bijzondere moment. We hebben toen feestelijk het glas geheven en dat hebben we nu, in november 2023, weer gedaan.”

“Terugkijkend is de samenwerking een perfect een-tweetje dat zijn vruchten heeft afgeworpen. Inmiddels zijn we volledig op elkaar ingespeeld. Het kan alleen nog maar beter worden.”

Guus Hiddink

Als voorzitter van de CBV, maar ook als voormalig trainer/coach, is Guus Hiddink zeer te spreken over de samenwerking. “Voetbal is topsport en het runnen van een high performance hotelgroep als Bilderberg is dat ook”, zo verklaart hij. “We weten allemaal hoe belangrijk het is dat tijdens bijeenkomsten alles vlekkeloos verloopt. Bij Bilderberg weten ze ons dat betreft steeds weer aangenaam te verrassen. We hebben dezelfde topsportmentaliteit en daarom vormen we al tien jaar de perfecte match. Als je zo blij met elkaar bent, en dat zijn we, dan is het vanzelfsprekend om het contract open te breken. Hiermee onderstrepen we dat we onze relatie nog meer willen versterken en verdiepen.”

“Het is voor beide partijen een win-winsituatie”, stelt ook CBV-directeur Mario Captein. “Als CBV zijn we een aantal keer per jaar te gast in één van de hotels. Vaak komen er meer dan tweehonderd gasten uit alle delen van het land, en dat is altijd perfect geregeld. De faciliteiten zijn top, het culinaire gedeelte is goed voor elkaar en ook de gastvrijheid laat niets te wensen over. Voor onze leden is het heel interessant om op deze manier kennis te maken met een hotelorganisatie die veel ervaring heeft met topsport-gerelateerde bijeenkomsten.

Liesbeth: “Terugkijkend is de samenwerking een perfect een-tweetje gebleken dat zijn vruchten heeft afgeworpen. We zijn volledig op elkaar ingespeeld. Het kan eigenlijk alleen nog maar beter worden.”

Topspeler

Dat Bilderberg er alles aan is gelegen om topspeler in de topsport te blijven, blijkt ook uit de transfer die Marianne Alofs dit jaar maakte. Als Sales Manager Sport versterkt ze sinds begin 2023 het Bilderberg-team. “Deze functie is me echt op het lijf geschreven”, vertelt ze enthousiast. “Namens een grote voetbalvereniging in Apeldoorn heb ik jarenlang trainingskampen en oefenwedstrijden voor nationale en internationale sportclubs gefaciliteerd”, vertelt ze. “Daarnaast weet ik als voormalig accountmanager bij Go Ahead Eagles welke wensen en behoeften er vanuit een profclub leven. In mijn nieuwe baan komt alles mooi samen. Ik weet precies wat de clubs nodig hebben en kan garanderen dat ze bij Bilderberg de professionaliteit en kwaliteit krijgen die hun verwachtingen overtreft.”

Perfect team

Liesbeth en Marianne vormen een perfect team. Samen onderhouden ze de contacten met topsportorganisaties, sluiten ze contracten af en stellen ze de maatwerkprogramma’s op. Vervolgens is het aan de medewerkers om alle wensen uit te voeren én een onvergetelijke indruk achter te laten. Hierbij is ook Ernst van der Waal, Operationeel Directeur Bilderberg, nauw betrokken. “Ik stuur Bilderberg-breed de teams aan die de bijeenkomsten operationeel vormgeven. Wij zorgen ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt, van het moment dat de eerste gast arriveert totdat de laatste gast vertrekt. Dat doen we met ontzettend veel plezier. Wij weten als geen ander dat alles tot in de puntjes moet kloppen om successen te boeken. Onze medewerkers vinden het supertof om een steentje bij te mogen dragen aan de topprestaties van onze gasten.”

“De faciliteiten zijn top, het culinaire gedeelte is goed voor elkaar en ook de gastvrijheid laat niets te wensen over”

Gekoesterd

Kortom, de samenwerking tussen CBV en Bilderberg wordt door beide partijen gekoesterd. Marianne: “We zijn allebei zo blij met hoe het gaat. We spreken vaak onze waardering naar elkaar uit en de wens dat we voor een lange termijn relatie willen gaan.” Mario: “Deze keer hebben we onze woorden omgezet in daden; een nieuw contract en een nieuwe toast op onze gezamenlijke toekomst.”

Bilderberg als partner van topclubs

Sinds jaar en dag weten topclubs uit binnen- en buitenland Bilderberg te vinden als het om trainingskampen en wedstrijdvoorbereidingen gaat. De hotels bieden voldoende privacy en beschikken, zowel binnen als buiten, over voldoende ruimte voor ontspanning en strategische voorbereidingen. Daarnaast staat Bilderberg bekend om de persoonlijke service van de medewerkers en de kennis en kunde van de keukenbrigades, met name op het gebied van sportmaaltijden.

De samenwerking tussen CBV en Bilderberg

Sinds 1 januari 2013 verzorgt Bilderberg in haar hotels de Algemene Ledenvergaderingen en Bestuursvergaderingen van CBV. Tegelijkertijd maakt Bilderberg gebruik van de kennis en het netwerk van CBV, onder andere door relaties mee te nemen naar (inter)nationale voetbalwedstrijden en interessante persoonlijkheden uit de voetbalwereld als spreker uit te nodigen.

Hotel 't Speulderbos

Scoren bij Bilderberg! Bij Hotel 't Speulderbos weten we dat vergaderen niet alleen over werk hoeft te gaan, maar ook over teambuilding en sport. Gelegen in één van de oudste bossen van ons land, biedt deze vergaderlocatie de ideale setting voor teams die niet alleen resultaten willen boeken, maar ook plezier willen maken.

Meer verhalen