Voetbal bij Bilderberg

Maak het verschil met volledig georganiseerde trainingskampen en wedstrijdvoorbereidingen bij Bilderberg

Een succesvol trainingskamp organiseren in Nederland? Of op zoek naar een centraal gelegen locatie om je in alle rust voor te bereiden op die belangrijke wedstrijd? Bilderberg biedt volledig verzorgde arrangementen die scoren op de details. Luxe locaties voorzien van voldoende privacy, uitstekende sportmaaltijden, ruimte voor ontspanning en strategische voorbereidingen en natuurlijk de ongeëvenaarde service van Bilderberg. 

 • Professioneel personeel en uitstekende service
 • Luxe hotels met veel privacy en rustige locaties
 • Uitgebreide hotelfaciliteiten zoals een zwembad, sauna, fitnessruimte en fietsverhuur
 • Voedzame en uitgebalanceerde sportmaaltijden
 • Voetbalvelden van uitstekende kwaliteit in de directe omgeving van de hotels
 • Professionele service

 • Sportvoeding

 • Rustig gelegen locaties

 • Professionele velden

 • Volledige ontzorging

Trainingskampen

Bilderberg is dé partner voor de ultieme voorbereiding op het nieuwe seizoen. Al jaren ontvangen wij teams uit binnen- en buitenland en faciliteren wij op professionele wijze hun trainingskamp.  

Locaties Trainingskampen

Ontdek onze toplocaties

Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn

Met de ligging nabij Paleis Het Loo, op fietsafstand van de fantastische trainingsaccommodatie WWNA én met volop privacy biedt Hotel De Keizerskroon jullie de perfecte locatie voor een Koninklijk Trainingskamp.

Bekijk locatie

Résidence Groot Heideborgh in Garderen

Verscholen in de bossen van de Veluwe en toch zeer centraal. De privacy, comfort, service en velden op loopafstand van het hotel maken Résidence Groot Heideborgh een populaire locatie voor trainingskampen.

Bekijk locatie

Hotel De Bilderberg in Oosterbeek

Hotel De Bilderberg weet als geen ander wat teams nodig hebben voor een geslaagd trainingskamp. De velden zijn gelegen op loopafstand, het hotel biedt privacy én uitstekende service waardoor het jullie aan niets zal ontbreken. 

Bekijk locatie

Hotel De Bovenste Molen

Hotel De Bovenste Molen bevindt zich in een groene omgeving, aan de rand van het stadscentrum van Venlo, vlakbij de Duitse grens. De achtertuin van het hotel biedt het perfecte terrein voor duurtraining. De velden zijn bereikbaar binnen 10 minuten.

Bekijk locatie

Château Holtmühle

Uitstekend onderhouden voetbalvelden op loopafstand, diverse faciliteiten en persoonlijke service; Château Holtmühle in Tegelen, nabij het Limburgse Venlo, biedt alles dat je als topclub nodig hebt voor het slagen van jullie trainingskamp. 

Bekijk locatie

Wedstrijdvoorbereidingen

Een optimale voorbereiding op de wedstrijd? Wij begrijpen wat je daarvor nodig hebt. Daarom bieden wij prachtige locaties met voldoende parkeergelegenheid voor de spelersbus, uitstekende dinerfaciliteiten en een rustige omgeving. 

Locaties Wedstrijdvoorbereidingen

Ontdek onze toplocaties

Europa Hotel in Scheveningen

Staat de wedstrijd tegen ADO Den Haag op het programma? Dan zorg Het Europa Hotel ervoor dat je goed voorbereid de wedstrijd tegemoet gaat. Gelegen in het bruisende Scheveningen en makkelijk bereikbaar.

Bekijk locatie

Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn

De centrale ligging in Apeldoorn nabij diverse uitvalswegen maakt Hotel De Keizerskroon zeer geschikt als tussenstop voor de start van de wedstrijd. Verwacht hier uitstekende service, privacy en smaakvolle sportmaaltijden. 

Bekijk locatie

Garden Hotel in Amsterdam

Richting Alkmaar of de Johan Cruijff Arena? Maak dan een tussenstop bij het Garden Hotel in Amsterdam. Onze collega’s begrijpen wat jullie nodig hebben voor een ontspannen aanloop naar de wedstrijd; rust, privacy en uitstekende maaltijden.

Bekijk locatie

Château Holtmühle in Tegelen

Deze idyllische kasteellocatie is een fijne uitvalsbasis wanneer er tegen voetbalclub VVV Venlo gespeeld wordt. Het Limburgse Château is makkelijk bereikbaar, rustig gelegen in de natuur en van alle gemakken voorzien.  

Bekijk locatie

Hotel De Bilderberg in Oosterbeek

Hotel De Bilderberg is de perfecte tussenstop wanneer er een wedstrijd tegen Vitesse op het programma staat. In Oosterbeek bereiden onze chefs met liefde jullie maaltijden en is een rustige voorbereiding gegarandeerd.

Bekijk locatie

Parkhotel Rotterdam in Rotterdam

Het Parkhotel in Rotterdam zorgt ervoor dat je volledig voorbereid richting De Kuip of Het Kasteel kunt vertrekken. Exclusieve ruimtes, gastvrije collega’s met oog voor detail zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt.

Bekijk locatie

Grand Hotel Wientjes in Zwolle

Grand Hotel Wientjes is dé ideale locatie wanneer er een wedstrijd tegen voetbalclubs als PEC Zwolle, SC Heerenveen of FC Emmen op het programma staat. Gelegen nabij uitvalswegen, uitstekende service en alle privacy om je voor te bereiden op de wedstrijd.

Bekijk locatie

Hotel De Bovenste Molen in Venlo

Prachtig gelegen in het groen, op slechts 5 minuten van VVV Venlo is dit hotel een perfecte locatie voor een wedstrijdvoorbereiding. Ook wanneer je doorreist naar andere clubs in Zuid Limburg helpt Hotel De Bovenste Molen je met de perfecte voorbereiding.  

Bekijk locatie

Sportief nieuws

Wegens succes (vroegtijdig) verlengd

Coaches Betaald Voetbal en Bilderberg breken het contract open. De samenwerking tussen de twee partijen bevalt zo goed dat is besloten het lopende contract, dat tot eind 2024 loopt, open te breken en met nog eens twee jaar te verlengen. Vlak voor de Algemene Ledenvergadering van CBV, op 29 november in Hotel ’t Speulderbos, werden de handtekeningen onder het nieuwe contract gezet.

Contact

Ik sta voor je klaar!

"Bilderberg is dé partner voor de ultieme voorbereiding op het nieuwe seizoen of voor een belangrijke wedstrijd. Met veel plezier en enthousiasme denk ik met jullie mee. Ik kijk er naar uit om persoonlijk kennis te maken, graag tot ziens!"


             Marianne_Alofs-Niessink_-_Salesmanager_sport__3_-removebg-preview.png