FC Bilderberg

Maak het verschil met volledig georganiseerde trainingskampen bij Bilderberg

Een succesvol trainingskamp organiseren in Nederland? Bilderberg biedt u volledig verzorgde trainingskampen die scoren op de details. Luxe locaties voorzien van voldoende privacy, ruimte voor ontspanning en strategische voorbereidingen en natuurlijk de ongeëvenaarde service van Bilderberg. 

Het verschil tussen winnen en verliezen zit in de details

Van voeding tot vervoer; alles wordt tijdens uw trainingskamp of wedstrijdvoorbereiding voor u geregeld. In de gastvrije locaties van Bilderberg zal het u aan niets ontbreken. En altijd met voetbalvelden in de directe omgeving. Zo is uw trainingskamp de eerste stap naar uw volgende succes. Want het verschil tussen winnen en verliezen zit in de details. 

Coaches betaald voetbal

Samen met de vereniging Coaches Betaald Voetbal heeft Bilderberg een aantrekkelijk trainingsarrangement samengesteld. Maar zoals u van Bilderberg al mag verwachten: ook programma's op maat zijn mogelijk. Go Ahead Eagles, Chelsea, Ajax en vele andere professionele voetbalclubs hebben al mogen ervaren dat dit FC Bilderberg zo succesvol maakt. Volledig ontzorgd zijn. Weten dat je in vertrouwde handen bent. En: dat alle wensen mogelijk zijn. 

Onze succesformule

Als basis voor uw succes

Getalenteerd elftal

Met 11 unieke locaties in Nederland, is er altijd een Bilderberg hotel dat past bij uw wensen. Allen in de buurt van trainingsvelden en voorzien van luxe faciliteiten zoals zwembad, sauna en fitness. 

On-top Service

Tijdens uw trainingskamp wilt u zich alleen op de training hoeven te richten. Daarom zorgt Bilderberg voor de rest! Van begin tot eind en tot in de kleinste details. Zo heeft Bilderberg veel ervaring met sportbuffetten voor een gezonde basis.

Privacy gegarandeerd

Bij Bilderberg kunt u zich in alle rust voorbereiden. Midden in de natuur, en met afgeschermde ontspanningsruimten, private dining en persoonlijke service.

Zomeraanbieding leden CBV

•    1x Overnachting in comfortabele kamer met twin beds (op basis van dubbel gebruik)
•    1x Het Bilderberg Ontbijt, Het Bilderberg Lunchbuffet en Het Bilderberg Dinerbuffet
•    Onbeperkt koffie, thee, vruchtendranken en ijs
•    Gebruik van zwembad en wellness faciliteiten
•    ‘Huiskamer’ met verschillende spellen (bijvoorbeeld tafeltennis en darts)
•    Massageruimte (exclusief massage tafels)
•    Gebruik voetbalveld (bij geschikt weer)

Nu vanaf
€99,00
per persoon

  

Ervaringen

van topclubs zoals u

Go Ahead Eagles

"Zowel in januari als in juli van dit jaar hebben wij ons trainingskamp belegd bij hotel Bilderberg  Résidence Groot Heideborgh in Garderen. Een accommodatie op eredivisie niveau, waarbij de meest elementaire zaken van een trainingskamp op een meer dan uitstekende wijze en zeer professioneel worden ingevuld. Van harte aanbevolen!"

Adrie Steenbergen -  Teammanager Go Ahead Eagles

KRC Genk

“In 2012 en 2013 hebben wij ons trainingskamp in Bilderberg georganiseerd. Bilderberg Château Holtmühle te Tegelen is een aanrader voor andere clubs. Ontvangst is top, maaltijden zijn super en medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Velden zijn goed onderhouden en op loopafstand! Bilderberg heeft veel ervaring in het organiseren van trainingskampen op hoog niveau.”

Mario Been - Hoofdtrainer KRC Genk

Panathinaikos

“Bilderberg heeft goede accommodaties met trainingsvelden op loopafstand. De service, vriendelijkheid van medewerkers en (sport)maaltijden zijn uitstekend. Ze hebben zich goed aangepast aan de wensen van de sportteams.”

Yannis Anastacio - Trainer Panathinaikos (juli 2013)

SC Heerenveen

“Sinds een aantal jaren doen wij de wedstrijdvoorbereiding overwegend bij Bilderberg. Dit op basis van kwaliteit in accommodatie, service en eten/drinken.”

Ron Jans; Trainer SC Heerenveen vanaf 2010. Oudtrainer FC Groningen van 2002 tot 2010

Contact

Wij staan voor u klaar

Liesbeth van Belkom

Director of Sales Bilderberg

Tel: 06 - 226 997 53
Email: lvbelkom@bilderberg.nl 

Neem contact op

Theo Huizinga

Ambassadeur FC Bilderberg

Tel: 06 - 512 988 20
Email: theohuizinga@bilderberg.nl 

Neem contact op