Bilderberg vernieuwt Coffee Corner

Het startpunt van een succesvolle bijeenkomst

Deel deze pagina

Een geslaagde bijeenkomst begint met een heerlijke kop koffie of thee. Is het de smaak, geur of kwaliteit? Of schuilt het geheim misschien in het moment van ontspanning en verbinding dat deze kop met zich meebrengt? Informele gesprekken bij het koffieapparaat zijn van onschatbare waarde. Wat je in de vergaderruimte met elkaar bedenkt, komt tot leven in de Coffee Corner. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze Coffee Corners te vernieuwen. Niet alleen serveren we hoogwaardige en duurzame producten, ook creëren we meer ruimte waarin waardevolle momenten tot hun recht komen.

Auteur: Anouk Keurentjes | Fotografie: Sander Damen

Bewuste keuzes

Eerder verbeterden en verduurzaamden we al de producten van ons Bilderberg Ontbijtbuffet, nu is het de tijd voor de Coffee Corners. Zo schenken we de hoogwaardige, duurzame Lavazza Alteco Organic koffie en thee van Dilmah die zich inzet voor duurzame theeteelt in Sri Lanka. Plat en bruisend water tap je bij het waterpunt van KRNWTR+. De watertap is op de leidingen aangesloten, waardoor er minder transport van het water nodig is en er minder plastic pet flessen nodig zijn. De heerlijke koekjes van De Koekfabriek maken het koffiemoment compleet. Deze lekkernijen worden gebakken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het serveren van koffie, thee en koekjes gaat daarmee verder dan alleen het product; het draagt bij aan de missie van Bewust Bilderberg; acht doelstellingen die bijdragen aan een duurzamere wereld.
  

“Er is letterlijk meer ruimte gecreëerd om met elkaar te praten”

Meer ruimte voor een goed gesprek

Naast de kwaliteit van de producten draait het ook om de ruimte waarin deze producten worden geserveerd. Daarom hebben we besloten om een aantal van onze Coffee Corners opnieuw te ontwerpen. Ondanks dat de plannen worden gesmeed in de vergaderruimtes, vinden de echte gesprekken plaats bij het koffieapparaat. Daarom is er letterlijk meer ruimte gecreëerd om met elkaar te praten. De nieuwe Coffee Corners zijn ontworpen met oog voor comfort en een uitnodigende sfeer, waardoor je het gevoel hebt samen aan de keukentafel te staan.

De smaakvolle producten van deze corners zijn te proeven in al onze hotels. Bij Hotel De Bilderberg is inmiddels de eerste nieuwe Coffee Corner al in gebruik genomen, het Europa Hotel Scheveningen, Hotel 't Speulderbos, Résidence Groot Heideborgh en Kasteel Vaalsbroek volgen in de komende maanden.
  

"Informele gesprekken bij het koffieapparaat zijn van onschatbare waarde. Wat je in de vergaderruimte met elkaar bedenkt, komt tot leven in de Coffee Corner. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze Coffee Corners te vernieuwen."

MaryLoes BaurGeneral Manager Hotel De Bilderberg

             Bilderberg Kasteel Vaalsbroek - General Manager - MaryLoes Bauer - Portret - 228x270px

Meer verhalen