Hybride events

Combineer online en offline voor jouw zakelijke bijeenkomst

Een hybride meeting. Het is dé oplossing om in deze tijden jouw bijeenkomst te organiseren of door te laten gaan. Bilderberg is inmiddels een ervaren online event regisseur en biedt jou alle kennis, locaties en leveranciers om een succesvolle hybride bijeenkomst te organiseren. 

 • GEMAK

  • Combineer het gemak van online met de kracht van live
 • TECHNIEK

  • Wij werken samen met de beste partners op het gebied van audiovisuele ondersteuning
 • BEREIK

  • Vergroot eenvoudig het bereik van je bijeenkomst
 • BUDGET

  • Voor elk budget is een passende oplossing te vinden
 • KENNIS

  • Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze hybride experts
 • UNIEKE LOCATIES

  • Ook online is de kracht van unieke locaties voelbaar

De verschillende oplossingen

voor hybride meetings

1 ruimte op 1 locatie

Deelnemers kunnen samenkomen in één ruimte, op één locatie. Extra deelnemers kunnen de sessie online bijwonen. Ook is er de mogelijkheid om enkel de sprekers op locatie samen te laten komen. In dit geval dient het hotel als decor en studio voor jullie event en kijken de deelnemers online mee.

1 locatie, meerdere ruimtes

Zijn verbinding en netwerken belangrijk, maar hoeft niet iedereen in dezelfde ruimte plaats te nemen? Dan is dit de oplossing voor jou. Laat de sprekers rouleren tussen de diverse ruimtes om alle deelnemers een live ervaring mee te geven. Of creëer een studio voor de sprekers en laat deelnemers de sessie bijwonen in verschillende ruimtes voor optimale interactie. 

Meerdere locaties

Of kies voor hybride sessies op locaties verspreid door het hele land. Op deze manier wordt de groep opgesplitst en besparen de deelnemers reistijd. Het combineren van diverse Bilderberg locaties is mogelijk, maar ook verbinding maken met een kantoor in binnen- of zelfs buitenland.

Hybride vergaderarrangement

Voor elk event een compleet pakket

Wat zijn de mogelijkheden om mijn bijeenkomst in hybride vorm te organiseren? En wat kost dat eigenlijk? Dit zijn vragen die wij de afgelopen tijd het vaakst hebben gehoord wanneer het aankomt op de organisatie van hybride events. En dat is begrijpelijk, er zijn ook zoveel mogelijkheden. Daarom hebben wij voor elk scenario van samenkomen een hybride arrangement samengesteld. Onze online event regisseurs kunnen je adviseren over de mogelijkheden en de daarbij behorende prijzen. Zodat jij je kunt richten op de inhoud van de bijeenkomst. Wij regelen de rest!

 • Een inspirerende setting
 • Audiovisuele ondersteuning
 • Gebruik van diverse camera's
 • Uitstekende geluidsset inclusief microfoons
 • Ondersteunende LCD schermen
 • Virtueel Whiteboard

Hybride studio

Een zakelijke setting, met een informele sfeer. Dat is de hybride studio bij Bilderberg. Op elke locatie is een studio te realiseren die het unieke decor is voor jouw webcast of webinar. Compleet met intelligente camera welke meebeweegt met de spreker, uitstekend geluid, studioverlichting, diverse LCD schermen voor visuele ondersteuning en een virtueel whiteboard.

“Wat was het spannend om een hybride bijeenkomst te organiseren. Maar we zijn zo goed geadviseerd dat we ervoor zijn gegaan. Met succes!”

De techniek

De techniek is een belangrijk onderdeel van een hybride bijeenkomst. Bilderberg werkt daarom samen met de beste partners op het gebied van audiovisuele ondersteuning. Zij beschikken over de technische kennis, zijn altijd op de hoogte van de laatste trends, kennen alle mogelijkheden van onze hotels en bieden service die aansluit bij de kwaliteit van Bilderberg.

Zij gingen je voor

ISA GROUP en Marc Lammers delen hun ervaringen

Hybride event als basis voor verbinding

ISA GROUP ging de uitdaging aan; op 4 juni organiseerde zij 1 van de eerste events bij Hotel De Bilderberg. Met 75 personen, verdeeld over diverse vergaderruimtes. Richard Henderiks, directeur van ISA GROUP en Ilse de Kort, Manager Membership, vertellen je in dit interview alles over hun hybride netwerkevent.

Lees meer

Marc Lammers: 'Winners have a plan'

Wij spreken Marc Lammers, voormalig hockeycoach en succesvol spreker, vlak nadat hij zijn eerste live presentatie heeft gegeven in maanden tijd. Vol passie en energie deelt hij zijn ervaringen over deze bijeenkomst. Ook geeft hij tips over hoe je als bedrijf om kunt gaan met veranderende omstandigheden. Laat je inspireren door de woorden van Marc.

Lees meer

Gratis handboek

Maak jouw event hybride

Hybride events combineren de kracht van live en de mogelijkheden van online. Het is dé oplossing om in deze tijd een veilig en succesvol event te organiseren. Ontdek hoe ook jij jouw event hybride kan maken met de beste oplossingen en tips van onze experts.

Het nieuwe samenkomen

Lees meer over onze aangepaste meetinglocaties én onze inspirerende oplossingen.

"Kan ik je helpen met jouw vragen over de organisatie van een hybride meeting? Wij hebben alle kennis in huis om dit tot een succes te maken, ik help je graag!"


             Anouk-Keurntjes-transparant-bijgesnedenpng.png