Hybride events

Combineer online en offline voor jouw zakelijke bijeenkomst

De hybride meeting wint vandaag de dag aan populariteit. En dat is niet voor niets! Het is dé oplossing om in deze nieuwe tijden jouw bijeenkomst te organiseren of door te laten gaan. Bilderberg biedt jou alle kennis, locaties en leveranciers om een succesvolle hybride meeting te organiseren.

 • Combineer het gemak van online met de kracht van live
 • Meer mogelijkheden en slimme oplossingen
 • Het vergroot het bereik van de bijeenkomst
 • Voor elk budget is een passende oplossing te vinden

Over hybride events

Een hybride meeting is een combinatie van een online en offline bijeenkomst. Of er nu vooral informatie gedeeld wordt of interactie gewenst is; de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit artikel maakt je wegwijs in de wereld van hybride events.

De verschillende oplossingen

voor hybride meetings

1 locatie, 1 ruimte en online kijkers

Deelnemers komen samen in één ruimte op één locatie. Extra deelnemers kunnen de sessie online bijwonen. 

Meerdere ruimtes op 1 locatie

Zijn verbinding en netwerken belangrijk, maar hoeft niet iedereen daarvoor in dezelfde ruimte plaats te nemen? Kies dan voor verschillende ruimtes op dezelfde locatie.

Meerdere locaties

Of kies voor sessies op locaties verspreid door het hele land. Zo wordt de groep opgesplitst en besparen de deelnemers reistijd. Mogelijk in zowel binnen- als buitenland. 

“Niet eerder dachten we aan de organisatie van een hybride bijeenkomst. Maar we zijn zo goed geadviseerd dat we ervoor zijn gegaan. Met succes!”

De techniek

De techniek is een belangrijk onderdeel van een hybride bijeenkomst. Bilderberg werkt daarom samen met de beste partners op het gebied van audiovisuele ondersteuning. Zij beschikken over de technische kennis, zijn altijd op de hoogte van de laatste trends, kennen alle mogelijkheden van onze hotels en bieden service die aansluit bij de kwaliteit van Bilderberg.

Zij gingen je voor

ISA GROUP en Marc Lammers delen hun ervaringen

Hybride event als basis voor verbinding

ISA GROUP ging de uitdaging aan; op 4 juni organiseerde zij 1 van de eerste events bij Hotel De Bilderberg. Met 75 personen, verdeeld over diverse vergaderruimtes. Richard Henderiks, directeur van ISA GROUP en Ilse de Kort, Manager Membership, vertellen je in dit interview alles over hun hybride netwerkevent.

Lees meer

Marc Lammers: 'Winners have a plan'

Wij spreken Marc Lammers, voormalig hockeycoach en succesvol spreker, vlak nadat hij zijn eerste live presentatie heeft gegeven in maanden tijd. Vol passie en energie deelt hij zijn ervaringen over deze bijeenkomst. Ook geeft hij tips over hoe je als bedrijf om kunt gaan met veranderende omstandigheden. Laat je inspireren door de woorden van Marc.

Lees meer

Gratis handboek

Maak jouw event hybride

Hybride events combineren de kracht van live en de mogelijkheden van online. Het is dé oplossing om in deze tijd een veilig en succesvol event te organiseren. Ontdek hoe ook jij jouw event hybride kan maken met de beste voorbeelden, oplossingen en tips van onze experts.

Het nieuwe samenkomen

Lees meer over onze aangepaste meetinglocaties én onze inspirerende oplossingen.

"Kan ik je helpen met jouw vragen over de organisatie van een hybride meeting? Wij hebben alle kennis in huis om dit tot een succes te maken, ik help je graag!"


             Anouk-Keurntjes-transparant-bijgesnedenpng.png