Handboek: Hybride events

De beste voorbeelden, tips en oplossingen om ook jouw bijeenkomst hybride te maken

Gratis: handboek hybride events

Hybride events combineren de kracht van live en de mogelijkheden van online. Van een fysieke bijeenkomst met online deelnemers tot verschillende locaties verbonden door middel van video. Het is dé oplossing om in deze tijd een veilig en succesvol event te organiseren. Ontdek hoe ook jij jouw event hybride kan maken met de beste voorbeelden, oplossingen en tips van onze experts. Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het handboek over Hybride Events.

Ontvang het handboek over Hybride Events

Onze experts

Anouk Keurentjes

Anouk is de hybride event expert van Bilderberg. Zij kan je precies vertellen wat er mogelijk is bij onze hotels én denkt met je mee over oplossingen die jouw event nog beter maken. 

Ivo Jongeling

WAVRU is onze partner op het gebied van beeld en geluid. Beeldtechnicus Ivo Jongeling weet alles over videoverbindingen, geluidsinstellingen en meer.

Bilderberg: gastvrije locaties voor meetings en events

Op zoek naar een meetinglocatie waar je de ruimte hebt om bij elkaar te komen? Waar er rekening is gehouden met de geldende maatregelen, maar je nog steeds een warm welkom kan verwachten? Bilderberg is klaar om je te ontvangen! Ontdek onze meetinglocaties én onze inspirerende oplossingen. 

Bekijk onze eventlocaties