Hotel ’t Speulderbos Omgeving

Hotel 't Speulderbos - Garderen - Hotelaanzicht Hotel 't Speulderbos - Garderen - Grand Café Hotel 't Speulderbos - Garderen - Familiekamer Hotel 't Speulderbos - Garderen - Comfortabele kamer Hotel 't Speulderbos - Garderen - Badkamer familiekamer Hotel 't Speulderbos - Garderen - Badkamer comfortabele kamer Hotel 't Speulderbos - Garderen - Video Hotel 't Speulderbos Hotel 't Speulderbos - Garderen - Hotelaanzicht Hotel 't Speulderbos - Garderen - Terras Hotel 't Speulderbos - Garderen - Deluxe Twin room Hotel 't Speulderbos - Garderen - Badkamer Deluxe Twin room Hotel 't Speulderbos - Garderen - Suite Hotel 't Speulderbos - Garderen - Badkamer Suite Hotel 't Speulderbos - Garderen - Eenpersoonskamer Hotel 't Speulderbos - Garderen - Zwembad Hotel 't Speulderbos - Garderen - Restaurant Hotel 't Speulderbos - Garderen - Fittnessruimte Hotel 't Speulderbos - Garderen - Kinderspeelkamer Hotel 't Speulderbos - Garderen - Food Court Hotel 't Speulderbos - Garderen - Restaurant Hotel 't Speulderbos - Garderen - Theaterzaal 't Speuld Hotel 't Speulderbos - Garderen - Theaterzaal 't Speuld Hotel 't Speulderbos - Garderen - Theaterzaal 't Speuld Hotel 't Speulderbos - Garderen - Meetingruimte Artistiek Hotel 't Speulderbos - Garderen - Meetingruimte Artistiek Hotel 't Speulderbos - Garderen - Het Plein - Coffee court Hotel 't Speulderbos - Garderen - Meetingruimte Dromen Hotel 't Speulderbos - Garderen - Meetingruimte Verwondering Hotel 't Speulderbos - Garderen - Meetingruimte Creatief Hotel 't Speulderbos - Garderen - Meetingruimte Bibliotheek

Garderen ligt midden in het bosrijke gebied van de Veluwe. Vanuit het hotel loopt u zelfs direct het Speulderbos in, één van de oudste bossen van Nederland. Een uitgestrekt gebied van bossen, heide en weides ligt voor u klaar om te ontdekken. Wandel of fiets door de indrukwekkende natuur en breng een bezoek aan verschillende steden, attractieparken of knusse dorpjes.

Bezienswaardigheden

De "must-sees" voor een bezoek aan Garderen

1. Park de Hoge Veluwe

Nationaal Park De Hoge Veluwe is het grootste aaneengesloten en actief beheerde natuurgebied van Nederland dat maar liefst een oppervlakte heeft van 54 km². Kom tot rust in deze prachtige omgeving en geniet van de kleurrijke bossen, uitgestrekte weides en idyllische zandverstuivingen.

2. Dolfinarium

In het nabijgelegen Harderwijk ligt het zeezoogdierenpark Dolfinarium. Een uitje naar Dolfinarium Harderwijk zal garant staan voor een ervaring vol ontdekkingen. Zo zal u tijdens een bezoek aan Dolfinarium de dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen en haaien ontmoeten. De diversiteit en aanbod aan zeezoogdieren maakt Dolfinarium zelfs tot het grootste zeezoogdierenpark van Europa!

3. Paleis het Loo

Een culturele uitstap maken? Bezoek het ruim 300 jaar oude Paleis Het Loo waar alles sfeer en karakter ademt. Bewonder de ingerichte vertrekken die een beeld geven van drie eeuwen bewoning door de Oranjes. Bovendien zijn de tuinen met fonteinen en bloemperken een waar genot voor het oog. In Paleis Het Loo zijn ook gevarieerde en inspirerende collecties te vinden.

Activiteiten

die het bezoeken waard zijn

De Apenheul

Geniet met uw kinderen van een heerlijk dagje uit in de Apenheul. In het prachtige groene bos loopt u tussen de apen. Uw kinderen kunnen, net zoals de apen, zelf slingeren en klimmen in het park.

Harderwijk

Een stad met sfeervolle gebouwen, gezellige terrassen en sterrenrestaurants. Geheel omringd door de uitgestrekte Veluwe en Randmeren. Harderwijk is een combinatie van een gezellige binnenstad met weldadige rust daar buiten. Voor de watersporter is Harderwijk een ultiem genot. Zij kunnen hier onder andere: zeilen, surfen en kitesurfen.

Kröller Müller Museum

In de omgeving zijn meerdere inspirerende musea te vinden. Het Kröller Müller Museum in Otterlo is een goede keuze voor een culturele uitstap. Het museum staat bekend om de omvangrijke collecties van Vincent van Gogh. Ook vele andere werken zijn hier te bewonderen, zoals Picasso en Piet Mondriaan.

Klimbos Garderen

Ga bij Klimbos Garderen het parcours over met allerlei obstakels en verschillende onderdelen. Klimbos Garderen is centraal gelegen, en ligt midden in de bossen van de Veluwe. U bent dus verzekert van een actieve dag midden in de natuur. Het Klimbos is uitstekend voor het hele gezin, als bedrijfsuitje of met uw partner.

't Veluws Zandsculpturenfestijn

U komt ogen tekort! Zo staat 't Veluws Zandsculpturenfestijn bekend onder bezoekers. In 2019 is ’t Veluws Zandsculpturenfestijn zelfs 2e geworden bij de verkiezing voor het leukste uitje van Gelderland. Ontdek immens veel verschillende zand sculpturen en amuseert u zich met puzzels en raadsels.

Oktober 1944

Oktober 1944 is een stichting in Putten. 'De stichting heeft ten doel: Het levend houden voor het nageslacht van de geschiedenis van de gebeurtenissen in Putten gedurende de bezettingsjaren 1940-1945, in het bijzonder de gebeurtenissen op 1 en 2 oktober 1944'.

Natuur

Prachtige omgeving rondom het hotel

Putterbos

Geniet met de hele familie in het Putterbos in Putten. Volg de paaltjesroute en geniet van de mooie natuur. Neem ook de hond mee, deze mag hier los lopen. Onderweg komt u een picknickplek en speelveld tegen. Ideaal om even uit te rusten.

Ouwehands Dierenpark

Ontdek panda's, giraffes en meer! Bij Ouwehands Dierenpark in Rhenen zijn alle soorten dieren aanwezig voor een gezellige dag uit. Dit park bestaat al bijna 90 jaar en heeft elke dag een bomvol programma.

Kootwijkerzand

Het Kootwijkerzand is een stuifzandgebied in Gelderland. Het is het grootste stuifzandgebied van West-Europa, en daarmee een must see bij een bezoek in de omgeving van Garderen. Prachtige landschappen en uren lange verbazing zorgen voor een bijzondere dag vol adembenemende uitzichten.

Hotel 't Speulderbos

Hotel 't Speulderbos in Garderen ligt midden in de weldadige natuur van de Veluwe en combineert luxe en charme in een rustige omgeving. Hotel ‘t Speulderbos is een familiehotel bij uitstek met een fijne speelkamer, ruime familiesuites en een kinderbuffet in het weekend. De groene omgeving van ’t Speulderbos biedt alle rust.

HULP NODIG BIJ UW RESERVERING?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u tips en aanbevelingen? We helpen u graag verder met het plannen van uw bezoek aan Hotel 't Speulderbos. Neem contact met ons op via e-mail of per telefoon op +31 (0)577 46 15 46

  • Midden in de Veluwe
  • Mix van cultuur, natuur en winkelen
  • Kindvriendelijk hotel

Contact

Contact en bereikbaarheid

Contact

Bilderberg Hotel 't Speulderbos
Speulderbosweg 54
3886 AP Garderen

Telefoon: +31 (0)577 46 15 46
E-mail: speulderbos@bilderberg.nl

Bereikbaarheid

Het hotel is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Station Putten stapt u in bus 107 richting Station Ede-Wageningen. U stapt uit bij de bushalte Heideheuvel. Vanaf deze halte is het vijf minuten lopen naar het hotel.