Whiteboardroom

De ruimte voor creatieve vergaderingen

 • Tot 15 personen
 • Op maat
 • Flexibel

Met een grote whiteboardwand, krijtborden, speelse zitjes en een creative kit heb je alles dat je nodig hebt om samen tot nieuwe ideeën te komen. En kan je wat hulp gebruiken? Met onze een van onze workshops helpen we je graag op weg!

Stel je eens voor: je zit in comfortabel in een zitzak, je voeten in het gras, je ideeën en gedachten laat je de vrije loop. Een speelse ruimte waar je je eigen creativiteit niet kan ontlopen. De plek waar een brainstormsessies en out of the box meetings écht inspireren. Hier ontstaat, wordt gevisualiseerd en gecreëerd. Of het nou het uitzicht op het bos is of de whiteboardmuur waar ideeën tot leven komen, aan inspiratie is hier geen gebrek!

Brainstormsessie of out of the box meeting?

De whiteboardroom is ideaal voor een creatieve brainstormsessie of een out of the box meeting. Weg met bureaus en computers. In deze unieke en bovenal speelse omgeving wordt je uitgedaagd om eens verder te denken en alle ideeën op tafel te gooien. Het resultaat? Inzichten en plannen waar je anders niet op was gekomen.

Waar vind je de Whiteboardroom?

 • Hotel 't Speulderbos

  De meest creatieve vergaderlocatie op de Veluwe Garderen - Veluwe

  Vergaderen is leuk! Daar geloven wij bij Hotel ’t Speulderbos heilig in. Op deze vergaderlocatie, gelegen in één van de oudste bossen van ons land, voegen we creativiteit en plezier toe aan iedere bijeenkomst. Het effect? Bijeenkomsten vol ideeën, fun en samenwerking.

Meer inspiratie

 • Vanaf 10 personen
  Op maat

  Workshop Schapendrijven

  Schapen en mensen hebben meer gemeen dan je denkt! Ontdek tijdens deze bijzondere teambuildingsactiviteit de diverse metaforen zoals communicatie, leiderschap en rollen binnen een groep. Wie heeft als eerste zijn schaapjes op het spreekwoordelijke droge?

 • 5 - 20
  135 voor de hele groep

  Wandelen met de boswachter

  Het bos heeft iets magisch. Zowel tijdens het ochtendgloren, als wanneer de zon weer ondergaat en de dieren tevoorschijn komen. Ga jij mee op avontuur met één van onze boswachters?

 • 10 - 2000
  Op maat

  Haka Workshop

  Tijdens deze workshop spat de energie er echt vanaf! Lichaamsbeweging speelt geen grote rol, maar mimiek wel. Als ijsbreker aan het begin van de dag of als energizer na de lunch, deze workshop is altijd een succes!