Robinson aan Tafel

Welk team gaat als winnaar naar huis?

 • tot 500 personen
 • op maat
 • 2 uur

Ervaar het iconische tv-spel nu zelf. Verzamel een team om je heen, kom aan tafel en ga de strijd aan. Wie bouwt het beste kamp? Wie beheerst de zenuwen en lost het magische vierkant op? Dit is dé ideale activiteit om ieders kwaliteiten te testen.

Wat ga je doen?

De één zou zich direct storten in dit tropische avontuur, waar de ander liever in luxe thuis zou blijven. Wat je ook kiest; Expeditie Robinson heeft een ongekende aantrekkingskracht. Het avontuur, de spellen, het competitie element maken dit programma immens populair. En nu heb je de mogelijkheid om zelf mee te doen! Robinson aan Tafel is onze uitvoering van het welbekende tv-programma. 

Onder begeleiding van ervaren instructeurs begint elk team met het maken van een eigen bandana. Daarna is het tijd voor de uitdagende opdrachten. Wie bouwt het beste kamp van bamboe? Wie beheerst de zenuwen en lost het magische vierkant op? En wie verzorgt het avondeten  en vangt vis?

Het spel Expeditie Robinson bevat tal van groepsverbindende elementen. Denk aan de afwisseling van competitie, spanning en ruimte voor creativiteit. Maar ook belangrijke kwaliteiten die worden getest, zoals strategiebepaling, behendigheid en het oplossen van raadsels.

Til het spel naar een volgend level met Expeditie RobinZon! De versie aan zee bij Europa Hotel Scheveningen. En dat volgende level begint bij een echte eetproef. Wie durft?

Voor wie?

Expeditie aan Tafel is geschikt voor iedereen die opzoek is naar een activiteit met een hoog fun gehalte. Tegelijkertijd krijg je inzicht in de samenwerking binnen het team. Thema's zoals communicatie, leiderschap en strategiebepaling komen voorbij en uit ervaring kunnen we delen dat deze activiteit geschikt is voor iedereen. 

Wat heb je nodig?

De activiteit Expeditie aan Tafel wordt gespeeld rond een tafel. Hiervoor zijn geen kledingvoorschriften. Speel je de versie Expeditie RobinZon? Dit speel je op het zand. Trek hierbij comfortabele kleding aan die vies mag worden.

Wat zit er inbegrepen bij Expeditie aan Tafel?

 • Professionele begeleiding
 • Activiteiten en de benodigde attributen voor de spellen

Waar is Expeditie aan Tafel?

Alle hotels van Bilderberg, gelegen in een bosrijke omgeving of aan het strand, zijn geschikt voor deze activiteit. Informeer bij het hotel van jouw keuze naar de mogelijkheden.

 • Hotel De Bilderberg

  Congreslocatie in het groen Oosterbeek - Veluwe

  Een prachtig landgoed, verscholen in de bossen bij Arnhem. Een diversiteit aan vergaderfaciliteiten gecombineerd met uitstekende service. Een plek met een rijke historie; hier vond namelijk de eerste Bilderbergconferentie plaats. Welkom bij Hotel De Bilderberg. Dé partner in de organisatie van bijzondere bijeenkomsten.

 • Europa Hotel Scheveningen

  Vergaderen op 198 stappen van het strand Scheveningen - Randstad

  Vergaderen aan de boulevard van het levendige Scheveningen, op loopafstand van het strand? Kom dan samen bij het Europa Hotel Scheveningen. Laat je inspireren door de zee en haal het optimale uit jouw vergadering, training of evenement.

 • Hotel 't Speulderbos

  De meest creatieve vergaderlocatie op de Veluwe Garderen - Veluwe

  Vergaderen is leuk! Daar geloven wij bij Hotel ’t Speulderbos heilig in. Op deze vergaderlocatie, gelegen in één van de oudste bossen van ons land, voegen we creativiteit en plezier toe aan iedere bijeenkomst. Het effect? Bijeenkomsten vol ideeën, fun en samenwerking.

Meer inspiratie

 • Vanaf 10 personen
  Op maat

  Workshop Schapendrijven

  Schapen en mensen hebben meer gemeen dan je denkt! Ontdek tijdens deze bijzondere teambuildingsactiviteit de diverse metaforen zoals communicatie, leiderschap en rollen binnen een groep. Wie heeft als eerste zijn schaapjes op het spreekwoordelijke droge?

 • Tot 10 personen
  Op maat

  In je eigen bubbel

  Om uit je bubbel te komen, moet je er soms eerst in. Letterlijk. Bubble Ball scoort het hoogst als het gaat om competitie, hilariteit en samenwerking. Duik jij de Bubble Ball in?

 • 14 - 20
  Op maat

  Archery Tag

  De nieuwste vergaderbreak: Archery Tag. Welke collega schiet jij raak?