Inspiratietour

Lunchwandeling voor de creatieve geest

  • 2 - 6 personen
  • 1050 exclusief BTW
  • 1,5 tot 2 uur

Een teamdag was nog nooit zo productief. Want waarom zou je de lunchtijd niet betrekken bij het thema van de dag? We brengen jullie letterlijk en figuurlijk in beweging en maken jullie teamdag zo compleet.

Wat ga je doen?

Stel je voor: je vertrekt met een heerlijk lunchpakketje richting de prachtig nabijgelegen bossen. De wind waait door je haren en zorgt voor een frisse neus. Onder begeleiding van Sandra Brandt, de klaagvrij expert en initiator van de klaagvrije maandag ondervinden jullie de kracht van het eigen voorstellingsvermogen en werken jullie aan een positieve mindset. Het vertrekpunt is een uitdaging of thema waar jullie een frisse kijk voor kunnen gebruiken. Bij terugkomst hebben jullie een schat aan inzichten om de dag mee te vervolgen.

Inspiratietour voor de creatieve geest

Inspiratietour is een unieke werkvorm waarbij de tourleider jullie begeleidt naar een verrassend resultaat. Het stimuleert de creatieve geest, zorgt voor samenwerking en versterkt een pro-actieve houding.

Inspiratietour is een vorm die volledig op maat wordt toegepast. Alle thema's of uitdagingen zijn mogelijk als vertrekpunt. Wensen jullie een cultuur waarin minder geklaagd wordt of willen jullie de neuzen dezelfde kant op krijgen voor 2018? Jullie komen sowieso met concrete stappen terug om ook na de wandeling in beweging te blijven. Ook in de wintermaanden is de Inspiratietour Lunchwandeling mogelijk. Slecht weer bestaat niet zolang we zorgen voor passende kleding en lekker in beweging zijn.

“We brengen jullie letterlijk en figuurlijk in beweging en maken jullie teamdag zo compleet”

Voor wie?

Je wilt als organisatie de neuzen dezelfde kant op krijgen voor 2018. Je wilt af van een klaagcultuur. Of je wilt je team dichter bij elkaar brengen en vaste patronen doorbreken. De Inspiratietour lunchwandeling is bijzonder geschikt om te nemen stappen helder te krijgen en wanneer je je team op een nieuwe, bijzondere manier met elkaar in gesprek wilt laten gaan.

Wat heb je nodig?

Draag voor de Inspiratietour Lunchwandeling kleding en schoenen die afgestemd zijn op het weer.  Wij zorgen voor heerlijke lunchpakketjes en warme chocolademelk bij terugkomst.

Waar is de inspiratietour?

Meer inspiratie