Creëer je eigen festival

Zo wordt vergaderen een feest

  • Op maat
  • Op maat
  • Middag of avond

Jouw meeting, seminar of teamdag op een leuke manier afsluiten en echt impact geven? Dan geldt het gezegde: maak er een feestje van! Met festival 't Speuld sluit je jouw zakelijke bijeenkomst af met een festivalgevoel. Na afloop van de vergadering geniet je samen in de openlucht van een barbecue of foodtruckfestival.

Er zijn veel manieren om een boodschap over te brengen of met elkaar in gesprek te gaan. Een van de meest effectieve is misschien wel Festival ’t Speuld, want het festivalgevoel zorgt ervoor dat de bijeenkomst op een leuke en informele manier wordt afgesloten.

Wat ga je doen?

Stel je voor; de gasten komen aan bij het hotel maar tot hun verrassing zien zij voor het hotel een sfeervol festivalterrein. De plenaire presentaties volg je binnen, maar je sluit de dag af met een Food Festival waarbij de Oklahoma smoker zorgt voor heerlijke gerechten. De ontspannen muziek en verfrissende drankjes maken de dag onvergetelijk. Uiteraard is het programma verder volledig in te richten naar het thema en doel van de bijeenkomst.

“De kracht van het festivalgevoel draagt bij aan het behalen van het doel van de bijeenkomst.”

Wie geeft de workshop?

Hotel ’t Speulderbos is jullie regisseur tijdens dit festival. Graag kijken we samen naar het thema en de doelen van de bijeenkomst zodat we de juiste partners kunnen selecteren om mee samen te werken. Onze diversiteit aan partners biedt mogelijkheden voor elk thema!

Voor wie?

Festival ’t Speuld is geschikt voor iedereen die zijn of haar boodschap extra kracht bij wil zetten op een originele manier. Houd je daarnaast van een sfeervolle omgeving en kom je graag samen in een informele setting? Dan is Festival ’t Speuld uitermate geschikt om jullie bijeenkomst mee af te sluiten!

Wat heb je nodig?

Hotel ’t Speulderbos verzorgt samen met haar partners de benodigdheden en aankleding op het festivalterrein. Uiteraard zorgen we ervoor dat onze Piaggo Foodtruck klaarstaat om de gasten van heerlijke hapjes en drankjes te voorzien. En hebben jullie ervoor gekozen om festivalbandjes uit te delen aan de deelnemers? Dan gelden die natuurlijk als ‘toegangsbewijs’. Laat jullie Festival maar beginnen!

Wat zit er inbegrepen in Festival ‘t Speuld?

Festival ’t Speuld is een bijeenkomst die we graag samen met jullie op maat samenstellen. Koffie en thee gedurende de bijeenkomst en heerlijke maaltijden zijn hierbij dan ook inbegrepen.

Waar is Festival 't Speuld?

Meer inspiratie