Bourgondisch Limburg

ontdek de hotels van Bilderberg in het zuiden van Nederland

Limburg, de provincie van bourgondische gezelligheid. Met het prachtige heuvellandschap in het zuiden, geweldige bossen en de rivier de Maas is deze provincie rijk aan natuur. Limburg leent zich dan ook perfect voor een van de vele fiets- of wandeltochten. Naast de kostbare natuur, mogen ook de knusse en gastvrije plaatsen niet worden vergeten. Karakteristieke steden als Maastricht, Roermond, Sittard en Venlo staan bekend om hun prachtige gebouwen, diverse winkels en gezellige cafés. Een bezoek aan Limburg is gegarandeerd een succes.

  • Bourgondische gezelligheid
  • Volledige gastvrijheid
  • Unieke natuur
  • Fietsen en wandelen
  • Culinair dineren

Hotel De Bovenste Molen

‘De stad van lol en plezier’. Dat is het motto van Venlo, de stad gelegen aan de Maas. Met haar prachtige historische gebouwen, unieke boetieks en vele terrassen is het centrum van deze stad een plek van vertier. Laat u verwonderen tijdens een beeldschone boottocht naar Arcen. Hier vindt u de bekende Kasteeltuinen van Arcen met meer dan 8000 rozen en vele andere soorten bloemen.

Het Bilderberg Hotel De Bovenste Molen ligt net buiten het centrum van Venlo, verscholen in de natuur. Vanuit hier loopt u zo het bijzondere en uitgestrekte natuurgebied rondom het hotel in. 

Bekijk het hotel

Château Holtmühle

Net onder Venlo vindt u het pittoreske dorp Tegelen. In het compacte centrum van dit dorp is alles te voet te bereiken. Ontdek de diversiteit aan boetieks, knusse terrassen en gastvrije restaurants. Of ga op avontuur in de natuur. In het Rivierpark Venlo-Velden kunt u wandelen en fietsen op én buiten de paden. De galloways en de ruigte van dit natuurgebied schetsen het karakter van deze unieke natuur.

Het Bilderberg Château Holtmühle brengt u even terug naar de romantiek van de Middeleeuwen, met de luxe van nu. In dit historische kasteel ervaart u de echte Limburgse gastvrijheid.

Bekijk het hotel

Kasteel Vaalsbroek

Vaals, het dorp van het Drielandenpunt op de Vaalserberg én meer. Met het historische centrum, zijn monumentale panden en uitgestrekte natuur is een bezoek aan Vaals dit zeker waard. Bezoek in het nabij gelegen Holset de wijngaarden en geniet van de lokale wijn. Binnen een half uur bent u in de veelzijdige Duitse stad Aken en Maastricht bezoekt u op slechts 40 minuten.

Het Bilderberg Kasteel Vaalsbroek is gelegen op een landgoed van 18 hectare. In het restaurant 'In de Oude Watermolen' geniet u van seizoensgebonden gerechten, van lokale ingrediënten. 

Bekijk het hotel

Populaire arrangementen

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over een arrangement of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

  • 24/7 bereikbaar
  • Alleen via Bilderberg.nl de beste prijs
  • Geen reserveringskosten

Neem contact op