Overnachten in Limburg

ontdek de hotels van Bilderberg in het zuiden van Nederland

Bilderberg beschikt over drie hotels in Limburg, de provincie van bourgondische gezelligheid. Met het prachtige heuvellandschap in het zuiden, geweldige bossen en de rivier de Maas is deze provincie rijk aan natuur. Tijdens uw verblijf is een van de vele fiets- en wandeltochten dan ook zeker een aanrader. Bezoek tijdens uw overnachting ook karakteristieke steden als Maastricht, Roermond en Sittard. Bekend om hun prachtige gebouwen, diverse winkels en gezellige cafés. Een bezoek aan Limburg is gegarandeerd een succes. In welk Bilderberg hotel komt u overnachten?

  • Drie gastvrije hotels in Limburg
  • Ervaar bourgondische gezelligheid
  • Geniet tijdens uw verblijf van unieke natuur
  • Laat u culinair verrassen

Bourgondisch Limburg

Limburg ademt cultuur. Zo wordt elk jaar het beroemde PinkPop festival gehouden en vinden elk jaar in juli de zomerconcerten van André Rieu plaats op het Vrijthof in Maastricht. Daarnaast mag ook het jaarlijkse carnaval zeker niet worden vergeten.

Ook is de provincie rijk aan historisch erfgoed. Laat u verwonderen door de talloze kastelen met prachtige tuinen. De unieke natuur in Limburg leent zich perfect om te ontdekken met een stevige wandeling of een mooie fietstocht. Het limburgse landschap staat bekend om haar heuvels, grotten, waters, uitgestrekte weides en talloze bossen. Bekijk hier fiets- en wandelroutes.

Overnachten in Limburg

Hotel De Bovenste Molen

Het Bilderberg Hotel De Bovenste Molen ligt net buiten het centrum van Venlo, verscholen in de natuur. Vanuit hier loopt u zo het bijzondere en uitgestrekte natuurgebied rondom het hotel in. Laat u culinair verrassen tijdens een diner in restaurant WOODZ. Hier geniet u van stoere en regionale gerechten. Huur een fiets bij het hotel en verken de natuur of Venlo. 

Bekijk het hotel

Château Holtmühle

Het Bilderberg Château Holtmühle brengt u even terug naar de romantiek van de Middeleeuwen, met de luxe van nu. In dit historische kasteel ervaart u de echte Limburgse gastvrijheid. Net onder Venlo vindt u het pittoreske dorp Tegelen. In het compacte centrum van dit dorp is alles te voet te bereiken. 

Bekijk het hotel

Kasteel Vaalsbroek

Het Bilderberg Kasteel Vaalsbroek is gelegen op een landgoed van 18 hectare. In het restaurant 'In de Oude Watermolen' geniet u van seizoensgebonden gerechten, van lokale ingrediënten. Ontspan in de spa en het wellness centrum. Boek uw een rustgevende massage of maak vrij gebruik van het zwembad of de sauna.

Bekijk het hotel

Populaire arrangementen

Voor een onvergetelijk verblijf in Limburg

Praktische informatie over uw verblijf

Bezoek Limburg met uw hond

Ook uw trouwe viervoeter is van harte welkom bij onze hotels in Limburg. Ga eropuit in de prachtige natuur met uw hond. In onze hotels zijn honden zijn niet toegestaan in restaurants en de wellness. Ook zijn er losloopgebieden waar uw hond heerlijk kan rennen en spelen over de uitgestrekte weides.

Meer informatie over honden bij Bilderberg

Culinair genieten in Limburg

Laat u verrassen in onze culinaire restaurants tijdens uw verblijf. Geniet van specialiteiten, gemaakt van verse en lokale ingrediënten. Ervaar de bourgondische gezelligheid en Limburgse gastvrijheid tijdens uw diner bij restaurant In De Oude Watermolen, Die Alde Heerlickheijt of Woodz.

Overnachten met uw kinderen

Ook kinderen zijn bij onze hotels meer dan welkom! Onze speciale familiekamers lenen zich perfect voor een verblijf met het hele gezin. Neem met de hele familie een duik in het zwembad of huur fietsen bij het hotel en ontdek de bossen en uitgestrekte weides op de fiets. 

Meer informatie over een verblijf met het hele gezin