Bellevue Hotel Dresden Wellness

Wellness in Bellevue

Telefoon: +49 (0)351 8050

E-mail: welcome@bellevue-dresden.com

Bent u toe aan ontspanning na een hectische dag? Ultiem genieten, onthaasten en uw hoofd helemaal leegmaken? In onze wellness komt uw energieniveau weer op peil. Wij geloven namelijk dat een goed uitgerust lichaam de eerste stap is naar een gezond welzijn. Hiervoor bieden wij diverse behandelingen en massages aan in de wellness van Bilderberg Bellevue Hotel Dresden. Laat u omringen door persoonlijke aandacht en gastvrijheid. U kunt heerlijk tot rust komen in het verwarmde zwembad met uitzicht op de Elbe of laat uw haar modeleren in onze kapsalon.

Openingstijden

Zwembad
Hotelgasten
StadsgastenDagelijks
Ma tot vr
Za en zo06.00 tot 22.00 uur
10.00 tot 21.00 uur
10.00 tot 20.00 uur

Sauna

Dagelijks

10.00 tot 20.00 uur

*Massages en behandelingen kunt u reserveren bij de receptie van het hotel.

Fitness

Dagelijks 

06.00 tot 22.00 uur

Kapsalon
 

Ma, wo, vr
Za

10.00 tot 18.00 uur
10.00 tot 16.00 uur

* In verband met onderhoud zijn het zwembad, de fitnessruimte en de sauna gesloten van 03.02.20 tot 13.02.20. Hartelijk dan voor uw begrip.

Reserveren

Telefoon +49 (0)351 8050
welcome@bellevue-dresden.com

Wellness Arrangement

Bij Bellevue Hotel Dresden geloven wij dat een goed uitgerust lichaam de eerste stap is naar een gezond welzijn. Hiervoor bieden wij diverse behandelingen en massages aan in de wellness.

Vanaf
€215,00
per verblijf met 2 personen

Bekijk beschikbaarheid

LICHAAM EN GEEST IN BALANS

Ontspan in onze wellness

ZWEMBAD

Ons zwembad is het grootste hotelzwembad van Dresden. Geniet tijdens het zwemmen van het uitzicht op de prachtige tuinen van Bellevue.

Sauna

Geniet van onze klimaatsauna of onze Finse dames en heren sauna. In de zomermaanden zorgt onze ontspanningsruimte in de buitenlucht voor ultieme rust.

Fitness

Als u uw dag actief en levendig wilt beginnen, hoeft u zich bij Bilderberg Bellevue Hotel Dresden geen zorgen te maken. Onze sportschool is uitgerust met hoogwaardige LifeFitness®-apparatuur.

HARDLOOP BEGELEIDER

Degene die de voorkeur geven aan buitensporten kunnen deelnemen aan een hardloopsessie in de ochtend van onze persoonlijke hardloopbegeleider.

Personal Trainer

Raak uitgeput tijdens een sportsessie met onze eigen Personal Trainer Ringo Reichelt.

 

MASSAGES EN OSTEOPATHIE

Onze personal trainer Ringo Reichelt en osteopaat Florian Rückwardt bieden een verscheidenheid aan behandelingen; van een klassieke volledige lichaamsmassage tot sportmassage.

ONZE PARTNERS

We hebben verschillende behandelingen voor u samengesteld

Kapsalon Hoffmann

Kapsalon Hoffmann biedt een feel-good schoonheidsprogramma aan. Geniet van een haarbehandeling, probeer een nieuwe haarstijl of laat uw haar stylen voor een avondje uit. Wij kijken uit naar uw bezoek. Bel +49 (0)351 805 1618 voor een afspraak.

 

Natuurgeneeskundige Florian Rückwardt

Florian Rückwardt verzorgt sinds 2017 mensen met gezondheidsproblemen in zijn praktijk. Hij beschouwt de combinatie van osteopathie, sport, voeding en esthetiek als een holistisch concept om symptomen op de lange termijn te genezen. Afspraken zijn via +49 (0)351 217 15 441 of online te reserveren.

Personal Trainer Ringo Reichelt

Personal Trainer Ringo Reichelt richt zich op het behouden van een gezond lichaam en het bevorderen van fysieke fitheid. Zijn motto: je kunt alleen goed zijn in dingen die leuk zijn. En wat is het nut van het mooiste lichaam wanneer het gevormd is in pijn? Daarom hecht hij belang aan een combinatie van training, pijnverlichting, ontspanning en voeding - die hij afstemt op individuele behoeften. Afspraken zijn mogelijk op +49 (0)173 38 17 591 of online.
 

Reserveren?

Zin in een training, een massage of een kapsalonbezoek? U kunt een afspraak maken bij het vriendelijke personeel van onze receptie. Ze staan ook ​​ter beschikking voor eventuele vragen.

Telefoon: +49 (0)351 8050
E-mail: welcome@bellevue-dresden.com