Bellevue Hotel Dresden Wellness

Wellness in Bellevue

Telefoon: +49 (0)351 8050

E-mail: welcome@bellevue-dresden.com

Bent u toe aan ontspanning na een hectische dag? Ultiem genieten, onthaasten en uw hoofd helemaal leegmaken? In onze wellness komt uw energieniveau weer op peil. Wij geloven namelijk dat een goed uitgerust lichaam de eerste stap is naar een gezond welzijn. Hiervoor bieden wij diverse behandelingen en massages aan in de wellness van Bilderberg Bellevue Hotel Dresden. Laat u omringen door persoonlijke aandacht en gastvrijheid. U kunt heerlijk tot rust komen in het verwarmde zwembad met uitzicht op de Elbe of laat uw haar modeleren in onze kapsalon.

Openingstijden

Zwembad

Dagelijks

06.00 tot 22.00 uur

Sauna

Dagelijks

Gesloten

Fitness

Dagelijks

06.00 tot 22.00 uur

Kapsalon
 

Ma, wo - vr
Za

10.00 tot 18.00 uur
10.00 tot 16.00 uur

Massages en behandelingen kunt u reserveren bij de receptie van het hotel. Voor het gebruik van de fitness en het zwembad berekenen wij € 3,- per persoon, per dag. 

Reserveren

Telefoon +49 (0)351 8050
welcome@bellevue-dresden.com

LICHAAM EN GEEST IN BALANS

Ontspan in onze wellness

ZWEMBAD

Ons zwembad is het grootste hotelzwembad van Dresden. Geniet tijdens het zwemmen van het uitzicht op de prachtige tuinen van Bellevue.

Sauna

Momenteel gesloten.

Fitness

Als u uw dag actief en levendig wilt beginnen, hoeft u zich bij Bilderberg Bellevue Hotel Dresden geen zorgen te maken. Onze sportschool is uitgerust met hoogwaardige LifeFitness®-apparatuur.

HARDLOOP BEGELEIDER

Degene die de voorkeur geven aan buitensporten kunnen deelnemen aan een hardloopsessie in de ochtend van onze persoonlijke hardloopbegeleider.

Masseur en Personal Trainer

Raak uitgeput tijdens een intensieve sportsessie met onze eigen Personal Trainer Ringo Reichelt of maak gebruik van zijn wellnessprogramma bestaande uit pijnverlichting en ontspannende massages.

Naturopathie EN OSTEOPATHIE

Onze natuurgeneeskundige en osteopaat Florian Rückwardt biedt een verscheidenheid aan behandelingen aan gericht op pijnverlichting op de lange termijn.

ONZE PARTNERS

We hebben verschillende behandelingen voor u samengesteld

Kapsalon Hoffmann

Kapsalon Hoffmann biedt een feel-good schoonheidsprogramma aan. Geniet van een haarbehandeling, probeer een nieuwe haarstijl of laat uw haar stylen voor een avondje uit. Wij kijken uit naar uw bezoek. Bel +49 (0)351 805 1618 voor een afspraak.

 

Natuurgeneeskundige en osteopaat Florian Rückwardt

Florian Rückwardt verzorgt sinds 2017 mensen met gezondheidsproblemen in zijn praktijk. Tijdens zijn vierjarige opleiding tot natuurgeneeskundige aan de 'Paracelsusschule' in Dresden legde hij de basis voor zijn werk als professioneel pijntherapeut. Met behulp van verschillende osteopathische massage en manipulatieve technieken slaagt hij er in om de pijnbeleving van zijn patiënten gericht tegen te gaan en zo de pijn op lange termijn te verlichten. Afspraken zijn via +49 (0)351 217 15 441 of online te reserveren.

Masseur en Personal Trainer Ringo Reichelt

Personal Trainer en masseur Ringo Reichelt richt zich op het behouden van een gezond lichaam en het bevorderen van fysieke fitheid. Zijn motto: "je kunt alleen goed zijn in dingen die leuk zijn." En wat is het nut van het mooiste lichaam wanneer het gevormd is in pijn? Daarom hecht hij belang aan een combinatie van training, pijnverlichting, ontspanning en voeding - die hij afstemt op individuele behoeften. Afspraken zijn mogelijk op
+49 (0)173 38 17 591 of online.
 

Reserveren?

Zin in een training, een massage of een bezoek aan de kapsalon? U kunt een afspraak maken bij het vriendelijke personeel van onze receptie. Ze staan ook ​​ter beschikking voor eventuele vragen.

Telefoon: +49 (0)351 8050
E-mail: welcome@bellevue-dresden.com