Bellevue Hotel Dresden Restaurant

Restaurants Bellevue Hotel Dresden

Telefoon: +49 (0)351 805 1650

E-mail: welcome@bellevue-dresden.com

Onze gastronomische faciliteiten zijn gesloten door de huidige situatie, met uitzondering van het ontbijt. 

Creatief, modern en innovatief staan centraal in het à la carte menu van Restaurant Canaletto, het signatuur restaurant van Bilderberg Bellevue Hotel Dresden. Laat ons u meenemen op een culinaire ontdekkingsreis en overtuig uzelf van de heerlijke creaties van het keukenteam. Hier wordt de nadruk gelegd op de regionale oorsprong en de hoge kwaliteit van de gebruikte producten, die met veel aandacht voor detail worden verwerkt en voorbereid. Of het nu gaat om een ​​stijlvolle zakelijke lunch of een groot familiefeest, ons keukenteam verwent u met een menu naar uw smaak en uw verbeelding.

Openingstijden

Ontbijtbuffet  
Ma t/m vr
Za, zo en feestdagen 
06.30 tot 10.00 uur
06.30 tot 10.30 uur
Restaurant Canaletto  
Wo t/m za
Zondag en maandag 
Gesloten
Gesloten
Café Bar Pöppelmann  
Ma t/m zo Gesloten
Markt/winkel  
Ma t/m zo 24 uur per dag geopend


Voor het ontbijt nodigen wij u van harte uit voor ons uitgebreide ontbijtbuffet in het Palaisrestaurant. In onze markt/winkel kunt u terecht voor snacks en regionale specialiteiten.

Reserveren

Telefoon +49 (0)351 805 1650
welcome@bellevue-dresden.com

Over Restaurant Canaletto

Een uniek uitzicht op de skyline van Dresden, uitstekende culinaire creaties, heerlijke wijnen en zachte muziek op de achtergrond, dat is dineren in Restaurant Canaletto. Voor elke gelegenheid garanderen we een onvergetelijke smaakbeleving.

Restaurants Bellevue Hotel Dresden

Diner in Restaurant Canaletto

Openingstijden: Gesloten

Naast onze à la carte kaart hebben wij ook diverse menu's voor u samengesteld vanaf € 42 per persoon. Een business diner is ook mogelijk vanaf € 19,50 per persoon. Reserveer voor evenementen Restaurant Canaletto exclusief en laat ons keukenteam een ​​menu samenstellen naar uw smaak en wensen. Bij mooi weer staat ons Canaletto-terras ook tot uw beschikking.

Café Bar Pöppelmann

Openingstijden: Gesloten

Leun achterover en ontspan in de unieke sfeer van ons Café Bar Pöppelmann. Geniet van onze brede selectie drankjes - vooral onze creatieve cocktailcreaties zijn het proberen waard - of onze koffiespecialiteiten. Onze bartenders helpen u graag bij uw keuze. Voor culinaire gerechten kunt u vragen naar ons actuele herfstmenu (de keuken is open tot 21.00 uur). Ook kunt u genieten van heerlijke snacks die we u graag serveren op onze barokke binnenplaats tijdens de zomermaanden: pure Italiaanse flair!

Biergarten Elbesegler

Openingstijden: geopend van april tot en met september.

Direct aan de oever van de Elbe ligt de Biergarten Elbsegler. In een maritieme sfeer kunt u in de zomermaanden genieten van koele drankjes en smakelijke snacks met uitzicht op de prachtige oude binnenstad van Dresden. Wilt u een privé- of zakelijk evenement organiseren? Vraag ons naar de mogelijkheden. Met 130 zitplaatsen biedt de Biergarten Elbsegler een ideale setting voor een heel speciaal evenement.

Ontbijt in het Palaisrestaurant

Openingstijden: ma t/m vr van 06.30 tot 10.00 uur.
Za, zo & feestdagen van 06.30 tot 10.30 uur.

In de ontspannen sfeer van het lichte Palaisrestaurant in het Bilderberg Bellevue Hotel Dresden, met uitzicht op de tuinen van Bellevue, verwennen we u met verschillende omeletten, versgeperste sappen, warme croissants, vers fruit en speciaal gemaakte honing van onze Bellevue bijen. In de zomer kunt u genieten van uw ontbijt op het prachtige terras met uitzicht op de oevers van de Elbe.

Uitstekende service

Laat u 's avonds verwennen door ons keukenteam en geniet van onze uitstekende service. Het menu heeft veel verrassingen in petto, maar ook de klassiekers zijn op de kaart te vinden. Er wordt gekookt met veel aandacht voor detail, trouw aan het motto 'het oog eet mee'. Bovendien gebruiken we regionale en verse producten.