Mooie mijlpaal voor Bilderberg: hoogste NPS

Deel deze pagina

Een hoge Net Promoter Score (NPS) duidt erop dat bezoekers sneller geneigd zijn de hotelketen aan anderen aan te bevelen. De 6.000 respondenten beantwoordden de vraag van onderzoeksbureau Multiscope: "Op een schaal van nul tot tien, hoe waarschijnlijk is het dat je dit hotel zou aanbevelen aan vrienden of collega's?"

Eind augustus lanceerde onderzoeksbureau Multiscope een nieuw rapport: de Nationale Benchmark Hotelketens. Dit is een grootschalig onderzoek naar reclame, naamsbekendheid, bezoek, besteding, NPS en loyaliteit in de Nederlandse markt voor hotelketens. De Nationale Benchmark Hotelketens vergelijkt de grootste hotelketens van Nederland aan de hand van maar liefst 15 prestatie-indicatoren. In dit onderzoek  behalen de 35 grootste hotelketens van Nederland een gemiddelde NPS van +49. Bilderberg behaalde de hoogste Net Promotor Score (NPS) met:  +77. 

“Enorm trots dat we zo worden gewaardeerd door onze gasten,” aldus Arlette Gilbert, CCO Event Hotels Nederland. “Het is een mooie erkenning voor alle collega’s bij Bilderberg die aandacht geven aan de gast tot kunst verheffen. Het is fijn om te horen dat Bilderberg graag aanbevolen wordt bij vrienden of collega’s.'' 

“Dat we de hoogste NPS krijgen van alle hotelketens in Nederland, betekent dat onze hotels een plek zijn waar gasten graag een mooi weekend beleven. Met trots blijven wij investeren in onze hotels, zo zijn onlangs het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen en Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn ingrijpend vernieuwd.”

Team van Château Holtmühle
Team van Hotel De Bovenste Molen

Over Bilderberg

Bilderberg is een hotelketen die zich al 100 jaar onderscheidt met de best denkbare service. Persoonlijke aandacht, vakmanschap en prachtige locaties maken dat elk verblijf, privé of zakelijk, een beleving op zich is. Onze hotels bevinden zich op schitterende locaties door heel Nederland en in Duitsland. Midden in het hart van bruisende steden en verscholen in de natuur met volop rust en ruimte. 

Sinds 2018 is Bilderberg onderdeel van Event Hotels. Event Hotels voert het hotelmanagement over individuele hotels en hotelportefeuilles in meer dan 100 Europese bestemmingen. Al meer dan 25 jaar maakt Event Hotels de belofte waar aan haar medewerkers, gasten en eigenaren ‘Hospitality at heart’.

“Enorm trots dat we zo worden gewaardeerd door onze gasten”

Over onze locaties

De locaties van Bilderberg zijn bijzonder te noemen. Overnacht midden in de bossen met enkel het gefluit van vogels op de achtergrond. Verblijf in een authentiek kasteel of historisch landgoed. Of kijk vanuit uw hotelkamer uit over de stad die aan uw voeten ligt. 

Ook bijdragen aan deze prachtige prestatie?

Kom werken bij Bilderberg

Van receptie tot housekeeping en van keukenbrigade tot hoofdkantoor; elke dag zorgen onze ruim 700 getalenteerde medewerkers voor een geweldige ervaring voor onze gasten. Ook werken bij Bilderberg?

Deze score is een prachtig cadeau van onze gasten. We hebben het dan ook feestelijk gevierd in onze hotels!

Arlette GilbertCCO Event Hotels Nederland

             456 x 540(5).png

Meer lezen?

Lees onze blogs

Eropuit op de Veluwe met kids: 25x tips rondom familiehotel 't Speulderbos

Op de Veluwe is zoveel te beleven! Wij inspireren u graag. Weer of geen weer, bij Hotel 't Speulderbos is volop vertier voor iedereen.

Lees de Blog

Ontdek het vernieuwde ontbijtbuffet van Bilderberg

Ons ontbijt wordt al jarenlang door onze gasten gewaardeerd met een 9. En toch vinden we dat het beter kan. Zonder in te leveren op kwaliteit wilden we stappen zetten op het gebied van duurzaamheid.

Lees de blog

Hoe kies u een goede wijn? Met deze 5 tips wordt u wijzer over wijn.

Het mooie is; bij wijn bestaan er geen verkeerde keuzes. Kunt u toch wat advies gebruiken? Lees de tips van onze vinoloog en General Manager Frans in deze blog.

Lees de blog