Bilderberg benoemt general managers in vier hotels

Vier hotelmanagers wisselen van locatie om kennis en kwaliteit te laten groeien

Deel deze pagina

Bilderberg heeft in vier van haar hotels nieuwe general managers benoemd. Het gaat om Tim Gilissen in Kasteel Vaalsbroek, Ronald Slomp in het Garden Hotel, MaryLoes Baur in Hotel De Bilderberg en Harro Menkhorst in Grand Hotel Wientjes. Opvallend is dat deze general managers allemaal carrière maakten binnen Bilderberg, of terugkeerden na functies buiten de hotelgroep. 

Recentelijk heeft Bilderberg een opmerkelijke prestatie geleverd in het onderzoek Nationale Benchmark Hotelketens, uitgevoerd door Multiscope. Hieruit blijkt dat Bilderberg de hoogste Net Promoter Score (NPS) heeft behaald van alle hotelketens in Nederland.

Ernst van Der Waal, Director of Operations voor Bilderberg, deelt zijn enthousiasme over deze prestatie: "We zijn ontzettend trots op deze waardering van onze gasten. Dit bevestigt onze positie in de markt. We blijven investeren in onze hotels en onze teamleden. Deze hoogste positie is een prachtige waardering voor al onze medewerkers, want zij maken het merk. Samen groeien en van elkaar leren maakt ons sterker. Het doorgeven en delen van kennis, evenals het wisselen van functies, vormt een rode draad in de loopbaan van onze medewerkers. En zo ook bij onze general managers.

“Deze hoogste positie is een prachtige waardering voor al onze medewerkers, want zij maken het merk. Samen groeien en van elkaar leren maakt ons sterker.”

v.l.n.r. Tim Gilissen, Ernst van der Waal, MaryLoes Baur, Ronald Slomp, Harro Menkhorst

De general managers staan klaar om met enthousiasme en toewijding aan hun nieuwe uitdagingen te beginnen. Ze zien dit als een kans voor persoonlijke en professionele groei, evenals voor de verdere ontwikkeling van hun hotels. MaryLoes Baur deelt haar ambitie: "Voor mij is Hotel De Bilderberg het visitekaartje van onze hotelcollectie. Met het toegewijde team wil ik ervoor zorgen dat onze gasten een onvergetelijke ervaring beleven." Tim Gilissen, die na enkele jaren elders terugkeert bij Bilderberg, geeft aan: "Het voelt als thuiskomen. Kasteel Vaalsbroek behoort tot de mooiste plekken van Nederland." Ondanks de diversiteit in locaties zijn alle general managers het erover eens: het zijn de mensen die het verschil maken.

“Ondanks de diversiteit in locaties zijn alle general managers het erover eens: het zijn de mensen die het verschil maken.”

Over Bilderberg

Bilderberg is een hotelketen die zich al 100 jaar onderscheidt met de best denkbare service. Persoonlijke aandacht, vakmanschap en prachtige locaties maken dat elk verblijf, privé of zakelijk, een beleving op zich is. Onze hotels bevinden zich op schitterende locaties door heel Nederland en in Duitsland. Midden in het hart van bruisende steden en verscholen in de natuur met volop rust en ruimte. 

Sinds 2018 is Bilderberg onderdeel van Event Hotels. Event Hotels voert het hotelmanagement over individuele hotels en hotelportefeuilles in meer dan 100 Europese bestemmingen. Al meer dan 25 jaar maakt Event Hotels de belofte waar aan haar medewerkers, gasten en eigenaren ‘Hospitality at heart’.

De kracht van Bilderberg onstaat in de kruisbestuiving van onze kennis. Iedere medewerker, en dus ook iedere General Manager, neemt zijn of haar expertise mee naar een nieuwe rol. Want als we kennis blijven delen, ontstaat er groei.

Ernst van der WaalDirector of Operations - Bilderberg

             Bilderberg Hotels Event Hotels Nederland - Director of Operations - Ernst van der Waal.jpg

Ook carrière maken in de hotellerie?

Kom werken bij Bilderberg

Van receptie tot housekeeping en van keukenbrigade tot hoofdkantoor; elke dag zorgen onze ruim 700 getalenteerde medewerkers voor een geweldige ervaring voor onze gasten. Ook werken bij Bilderberg?

Meer lezen?

Lees onze blogs

Eropuit op de Veluwe met kids: 25x tips rondom familiehotel 't Speulderbos

Op de Veluwe is zoveel te beleven! Wij inspireren u graag. Weer of geen weer, bij Hotel 't Speulderbos is volop vertier voor iedereen.

Lees de Blog

Ontdek het vernieuwde ontbijtbuffet van Bilderberg

Ons ontbijt wordt al jarenlang door onze gasten gewaardeerd met een 9. En toch vinden we dat het beter kan. Zonder in te leveren op kwaliteit wilden we stappen zetten op het gebied van duurzaamheid.

Lees de blog

Hoe kies u een goede wijn? Met deze 5 tips wordt u wijzer over wijn.

Het mooie is; bij wijn bestaan er geen verkeerde keuzes. Kunt u toch wat advies gebruiken? Lees de tips van onze vinoloog en General Manager Frans in deze blog.

Lees de blog