Ga je mee #outofoffice?

Soms gebeurt wat goed is voor je bedrijf juist buiten je bedrijf.

Deel deze pagina

Soms gebeurt wat goed is voor je bedrijf juist buiten je bedrijf. Zo kan een wandeling in het bos tot nieuwe inzichten leiden. Of levert een diner met collega’s meer op dan een lange vergadering. Want wil je als mens, team of organisatie verder komen, dan zijn de ingrediënten voor groei vaak buiten de muren van je kantoor te vinden. 

Daar weten we bij Bilderberg alles van. Wij geloven dat een inspirerende omgeving het beste in je naar boven brengt. Een verandering van omgeving kan je stimuleren om vaste patronen te doorbreken, nieuwe oplossingen te bedenken of beter samen te gaan werken. Daarom is dat juist wat we bij Bilderberg toe willen voegen aan je  training, seminar of event: inspiratie.

“Wij geloven dat een inspirerende omgeving het beste in je naar boven brengt.”

Bij Bilderberg ervaar je de rust van de Veluwe, of wordt je gevoed door de energie van de stad. Vind je de focus die je nodig hebt, of de bijzondere ontmoeting die je verder brengt. Met aandacht en vakmanschap bieden wij inspiratie op 12 bijzondere meetinglocaties in Nederland.

Regisseur van bijzondere ontmoetingen

Wat het doel van de meeting of het event ook is, Bilderberg creëert een passende beleving van aankomst tot vertrek. Onze eerste vraag is dan ook: wat wil je dat je deelnemers ervaren, leren of daarna gaan doen? Wanneer we dit weten, kunnen we de juiste locatie adviseren, een passend scenario voorstellen en bijzondere momenten creëren. Bijvoorbeeld door onze gasten mee naar buiten te nemen voor een vergadering in het bos, door bijzondere eetmomenten te creëren of een uniek programma samen te stellen. Dit doen wij met natuur, mensen en aandacht als basis. Je kunt ons zien als een regisseur van bijzondere ontmoetingen, met onze prachtige locaties als de perfecte setting.

“En dus zeggen we: ga naar buiten. Ga out of office!”

En dus zeggen we: ga naar buiten. Ga out of office! Laat je prikkelen, inspireren en stimuleren. Ontdekken hoeveel mogelijkheden er zijn of juist gericht keuzes maken, de neuzen dezelfde kant op krijgen of het juist van een andere kant bekijken. Sterker worden als team of groeien als individu. En ontdek wat de juiste locatie hierbij kan betekenen. Bilderberg laat het je graag zien.

Benieuwd hoe wij jouw organisatie mee #outofoffice kunnen nemen? Ik laat het je graag zien. Neem contact met me op voor een rondleiding, offerte of een afspraak.


             Anouk-Keurntjes-transparant-bijgesnedenpng.png

Meer verhalen