Wijnproeverij bij St. Martinus

Over smaak valt niet te twisten

 • 5 - 20
 • 18,50 p.p.
 • 2 - 3

Ontmoet Stan en Nienke. Zij produceren bij St. Martinus de meest duurzame wijnen die je je maar kunt bedenken. Geniet ook vooral van het uitzicht over de wijngaard en het bijzondere bergdorp Vijlen.

Wil je iets extra's en bijzonders toevoegen aan jouw meeting? Kom wijn proeven bij wijngaard St. Martinus. De wijngaard bestaat sinds 1988 en is een innovatief wijnbedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. St. Martinus was de eerste die rode wijnen maakte in Nederland en bijna alle wijnen van de wijngaard zijn bekroond met nationale en internationale prijzen. Inmiddels hebben Stan Beurskens en zijn vrouw Nienke al meer dan 150 medailles mogen ontvangen van de keuring van de lage landen, de keuringen in Berlijn, Freiburg, Parijs, Seoul en anderen.

 

“Genieten van een heerlijk glas wijn met een prachtig uitzicht op het terras van wijngaard St. Martinus in Vijlen”

Over de wijngaard

Wijngaard St. Martinus is in 1988 begonnen. Het begon als een kleine wijngaard die aan werd geplant door Hans Beurskens. De wijngaard groeide al snel uit tot een ware proeftuin. In 1996 werd het bedrijf overgenomen door de zoon van Hans Beurskens, Stan. Hij luidde een nieuwe fase in, waarbij de weg naar het produceren van duurzame goede wijnen echter blijvend werd ingeslagen. De wijngaarden ‘t Rott, Villare en Holset bestaan momenteel uit 13 ha. De oorspronkelijke wijngaard dient nog steeds als bron om te experimenteren voor zo duurzaam mogelijke wijnen. Zo testen ze ook een aantal alternatieve manieren om er voor te zorgen dat de wijnen zo eerlijk en puur mogelijk zijn, zonder toegevoegde bestrijdingsmiddelen.

Wat is er inbegrepen bij de wijnproeverij?

Tijdens de rondleiding, van ongeveer 2 uur, nemen wij je mee naar de wijngaard en de wijnkelders van St. Martinus. Maar uiteraard laten wij je niet alleen kijken. De rondleiding is inclusief proeverij van 3 St. Martinus wijnen.

Voor wie?

De wijnproeverij is ideaal als afsluiting van een meeting. De informele setting en heerlijke wijnen zorgen voor een ontspannen en gezellige sfeer. Aansluitend kan je zelfs genieten van een heerlijk bourgondisch Limburgs diner in restaurant In de Oude Watermolen, waarbij je uiteraard kunt genieten van de wijnen van St. Martinus.

Waar is de wijnproeverij?

 • Kasteel Vaalsbroek

  Uniek kasteel voor bijzondere bijeenkomsten Vaals - Limburg

  Omringd door de glooiende heuvels van Zuid-Limburg vind je een historisch landgoed. Een stukje buitenland in eigen land. Een uniek decor voor bijzondere bijeenkomsten met de mogelijkheid om te overnachten. Hier komen gastronomie, historie en beleving samen. Welkom bij Kasteel Vaalsbroek!

Meer inspiratie

 • Vanaf 10 personen
  Op maat

  Workshop Schapendrijven

  Schapen en mensen hebben meer gemeen dan je denkt! Ontdek tijdens deze bijzondere teambuildingsactiviteit de diverse metaforen zoals communicatie, leiderschap en rollen binnen een groep. Wie heeft als eerste zijn schaapjes op het spreekwoordelijke droge?

 • 15 - onbeperkt
  32,50 p.p.

  Escape the Room

  Ontsnap samen zo snel mogelijk en open als eerste de Mysterybox

 • Vanaf 2 personen
  Op maat

  Tour de Grotte

  Down under in Nederland: in de Valkenburgse grotten kan het! Op een mountainbike ga je Nederlands meest beroemde gangenstelsel in en ga je op avontuur. Dan moet je alleen niet bang zijn in het donker...