Tour De Grotte

Op avontuur in de grotten van Valkenburg

 • Vanaf 2 personen
 • Op maat
 • 1,5 uur

Down under in Nederland: in de Valkenburgse grotten kan het! Op een mountainbike ga je Nederlands meest beroemde gangenstelsel in en ga je op avontuur. Dan moet je alleen niet bang zijn in het donker...

Wat ga je doen?

Avontuurlijker kan het niet! Op een speciaal aangepaste mountainbike maak je een tocht door het immense ondergrondse gangenstelsel van Valkenburg. Onder leiding van een ervaren gids ga je op ontdekkingstocht door de grotten en leg je een parcours van ongeveer 10 kilometer af. Laat je verrassen door dit ondergrondse avontuur en ontdek de prachtige labyrintachtige mergelgangen op jouw mountainbike.

“Ik was al eens eerder in de grotten geweest, maar nog nooit op de fiets. Omdat het onder begeleiding is, kom je op plekken waar je zelf lopend niet zo snel komt. Dit had ik niet willen missen!”

Voor wie?

Voor sportievelingen die niet bang zijn in het donker en dol zijn op avontuur.

Wat zit er inbegrepen bij de Tour De Grotte?

 • Fietsen
 • Professionele begeleiding

Waar is de Tour De Grotte?

 • Kasteel Vaalsbroek

  Uniek kasteel voor bijzondere bijeenkomsten Vaals - Limburg

  Omringd door de glooiende heuvels van Zuid-Limburg vind je een historisch landgoed. Een stukje buitenland in eigen land. Een uniek decor voor bijzondere bijeenkomsten met de mogelijkheid om te overnachten. Hier komen gastronomie, historie en beleving samen. Welkom bij Kasteel Vaalsbroek!

Meer inspiratie

 • Vanaf 2 personen
  Op maat

  Roofvogelworkshop

  Het gevoel dat je krijgt wanneer een krachtige roofvogel doelgericht op je af komt vliegen en op je arm landt, is niet uit te leggen. Dat moet je ervaren! Aanschouw deze prachtige vogels van dichtbij en leer valkenieren in één dag.

 • Vanaf 20 vergadergasten
  Op maat

  Workshop vlaai bakken

  Waar je in Limburg ook komt, overal wordt je een stuk heerlijke Limburgse vlaai aangeboden. Het is het culinaire symbool voor deze bourgonische provincie. Tijdens deze smaakvolle activiteit worden alle zintuigen ingezet om achter de geheime ingrediënten te komen.

 • 5 - 20
  18,50 p.p.

  Wijnproeverij bij St. Martinus

  Ontmoet Stan en Nienke. Zij produceren bij St. Martinus de meest duurzame wijnen die je je maar kunt bedenken. Geniet ook vooral van het uitzicht over de wijngaard en het bijzondere bergdorp Vijlen.